- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
64 tüm en son ama bakalım bu hafta kaç çıkacak. Ben yeni doğum yaptım 1 ay oldu daha.Kaç kilosun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
64 tüm en son ama bakalım bu hafta kaç çıkacak. Ben yeni doğum yaptım 1 ay oldu daha.Kaç kilosun canım
Zaten en cokta motive olmak icin geldim cunku cok fena irade sorunu yasiyorumTekrar hosgeldin) takimin amaci birbirimzi motive etmek... bunu icin hergun duzenli takima gelmek gerekiyor.. her aksam menu veroyoruz gun icersinde neler yedik neler ictik vs ... yaptigimiz sporlari yaziyoruz... birbirimizin menulerini yorumluyiruz... bazende hayati paylasiyoruz bi sikintimiz olunca anlatip dertesiyoruz....
calisiyormusun ? Evlimisin ? Cocuk var mi ?
Cuma sabahlari kilo bildirim gunumuz canim cuma gunu tartil kilonu bildir ammmaaa yarin artik diyete basliyoruzz demiZaten en cokta motive olmak icin geldim cunku cok fena irade sorunu yasiyorum
Bu arada bekarim calisiyorum
Cuma sabahlari kilo bildirim gunumuz canim cuma gunu tartil kilonu bildir ammmaaa yarin artik diyete basliyoruzz demi)) nasil bi beslenme dusunuyorsun gunde kac ogun ? Icimizdeki bazi arkadaslar karatay yapiyor bazilari diyetisten menusu ....
Hosbuldum umarim hepimiz hedefledigimiz kiloya geliriz
Herhangibir tanidiga denk gelirim diye ismimi soylemeyeyim bana tosbaaa diyebilirsiniz
30 yasindayim boyum 161 108 kiloyum diye biliyorum sabaha tartilinca net bi bilgi veririm
Kili alma hikayeme gelince sıkildikca uzuldukce kendimi yemege verdim en ufak bir streste kendimi yemekle avutttum calismiyordum birde ustune ha bire sibav stresi ailevi sorunlar vs aldikca aldim.
Vermek istememde tabiki gorsellikte buyuk etken cunku disardan cok kotu gorunuyorum kiyafet bulmakta zorlaniyorum ve bulsamda kiyafetler hic yakismiyor ama en onemli nedenim saglik artik bu durumun sagligimi git gide etkiledigini goruyorum ayaklqrim agiriyor nefes alip vermekte zaman zaman gucluk cekiyirum
Yani asil amacim ve onceligim sagligim
O yuzden hedef kilom suan fit bir vucuttan once hayatimi ve bedenimi rahatlatacak kilolara gelebilmek
Hedefim her hafta 1 kilo vermek ve 1 yil icinde 52 kilo vermeyi hhedefliyorum
Daha once hep hizli kilo verme hatasina dustum bazende verdim cok kisa zamanda 20 kilo verdigim gunlerde oldu ama artik hem vucudum sarkmasin diye hemde saglik acisindan yavas ve saglikli kilo vermeyi amwcliyorum
Haftada 1 ayda 4 yilda 52 kili vermeyi dusunuyorum
Telefon arada sıkıntı çıkarıyor ondan düzgün yazamadimCuma sabahlari kilo bildirim gunumuz canim cuma gunu tartil kilonu bildir ammmaaa yarin artik diyete basliyoruzz demi)) nasil bi beslenme dusunuyorsun gunde kac ogun ? Icimizdeki bazi arkadaslar karatay yapiyor bazilari diyetisten menusu ....
Hosbuldum latiska her seferinde şok diyetler detoxlar vs deniyordum bi sure iyi gidiyordu sonrasi fiyasko simdi bide normal saglikli olani deneyeyim diyorum umarim sabirli vede basarili olurum sizede basarilar dilerimhoşgeldin tosbaa
hedefin çok makul aslında
sadece sağlıklı bir diyet programı uygulaman şartıyla
şok diyet, sağlıksız listeler uygulamak yerine sebze protein ağırlıklı, karbosu sınırlı bir programı istikrarlı uygularsan harika olur bence...
Anladim canim oncelikle abur cuburu birakiyoruz...Tr
Telefon arada sıkıntı çıkarıyor ondan düzgün yazamadim
Yemek düzenim hiç yok öğün nedir bilmem Sabah erken çıktığım için kahvaltı yapma firsatim olmuyor öğlende bazen araya çıkamıyorum o yuzden yemegede çıkamıyorum bazende kendim çıkmıyorum akşam eve gelince ne bulursam yiyorum sıkıldıkça gidip gelip yiyorum eskiden abur cubur alışkanlığım yoktu son 3 aydır abur cubur aliskanligida basladi işten gelir gelmez yolumun üstündeki marketten cips paketiyle cikiyorum oglen araları top kek kraker biskuvi vs yiyorum anlayacağınız yemek benim icin hobi gibi birşey olmus
Gecmis olsun canim ama menu olmamis borekler26 Aralık Çarşamba Menüm
09.00
1 bardak ballı limonlu ılık su
2 minik muz
10.30
Peynir
1 haşlanmış yumurta
5 parça börek (tek kat yufkadan gözleme gibi tavada yağsız yaptık küçük parçalardı ekmek niyetine yedim)
1 lokma tahim pekmez
14.00
1 bardak ballı süt
2 parça börek (sabahtan kalmıştı)
17.30
2 kepçe çorba
3 yk taze fasulye
2 parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Yarım tabak tavuk sote
19.00
2 galeta
1 bardak ıhlamur
21.30
1 kase yoğurt
1 portakal
Su 1.5 lt
Spor yok
Hem hastayım diye hemde evdeyim listeme uyamıyorum.
Gecmis olsun canim ama menu olmamis borekler![]()
bi an once iyilesirsin guzel menuler sporlar gorelim
)
Ammmmaaa bahar yakindir guzel ciciler giyecegiz soyle guzel kilolar versekde bahara elimiz ayagimiz dolanmasa demiiiDoğru canım haklısın. Hala tam anlamıyla adapte olamadım isteksiz diyet yapınca böyle oluyor maalesef. Diyeti bozsamda sporumu yapıyorum. İki günde bir yürüyorum. Dün yürüyüşümü yaptım o yüzden bugün yok.
Ammmmaaa bahar yakindir guzel ciciler giyecegiz soyle guzel kilolar versekde bahara elimiz ayagimiz dolanmasa demiii))
ben öğlen 45 dk yaptım Leslie birde akşam 20 dk falan yaptımçocuklarla zor canım kolay gelsin bende bugün sadece 30 dakika eliptik yaptım![]()
yok anacım şu yumurtanın yağına ekmek Bandırmayınca hiç zevkli olmuyor o kadarda yapıyorum yazık olur canım tereyeğınaceviz ve fındıkla ye ben yumurtamı fındıkla yiyorum çok güzel geliyor tadı...
bakalım heyecanla bekliyorum kim gelirse gelsin dişli bir rakip var karşılarındacuma günü herkes kilo bildirimi yapsın canım , cuma öğleden sonra eşleştirme yapacam bakalım rakiben kim olacak)
Çok geçmiş olsun canım yaa şimdi nasılOğlum 40 derece ateşe çıktı şurup verdim soydum pek etki etmedi ve hayaller kurmaya başladı ağlayacaktım nerdeyse babası götürdü hastaneye