Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tekrar hosgeldin :KK66:) takimin amaci birbirimzi motive etmek... bunu icin hergun duzenli takima gelmek gerekiyor.. her aksam menu veroyoruz gun icersinde neler yedik neler ictik vs ... yaptigimiz sporlari yaziyoruz... birbirimizin menulerini yorumluyiruz... bazende hayati paylasiyoruz bi sikintimiz olunca anlatip dertesiyoruz....
calisiyormusun ? Evlimisin ? Cocuk var mi ?
Zaten en cokta motive olmak icin geldim cunku cok fena irade sorunu yasiyorum

Bu arada bekarim calisiyorum

Zaten en cokta motive olmak icin geldim cunku cok fena irade sorunu yasiyorum

Bu arada bekarim calisiyorum
Cuma sabahlari kilo bildirim gunumuz canim cuma gunu tartil kilonu bildir ammmaaa yarin artik diyete basliyoruzz demi ;))) nasil bi beslenme dusunuyorsun gunde kac ogun ? Icimizdeki bazi arkadaslar karatay yapiyor bazilari diyetisten menusu ....

Cuma sabahlari kilo bildirim gunumuz canim cuma gunu tartil kilonu bildir ammmaaa yarin artik diyete basliyoruzz demi :KK66:)) nasil bi beslenme dusunuyorsun gunde kac ogun ? Icimizdeki bazi arkadaslar karatay yapiyor bazilari diyetisten menusu ....

Ben yarindan baslayarak aayilir saniyordum neyse kilo bildirumi icin cumayi beklerim bu kadar zaman beklemisim sonucta:)

Yemek duzenim hic yok deyeridir sabah öğle aksam gibi ogunlerim yoktur
Sabah işe erken gittim icin kahvaltı kahvalti

Hosbuldum umarim hepimiz hedefledigimiz kiloya geliriz

Herhangibir tanidiga denk gelirim diye ismimi soylemeyeyim bana tosbaaa diyebilirsiniz

30 yasindayim boyum 161 108 kiloyum diye biliyorum sabaha tartilinca net bi bilgi veririm

Kili alma hikayeme gelince sıkildikca uzuldukce kendimi yemege verdim en ufak bir streste kendimi yemekle avutttum calismiyordum birde ustune ha bire sibav stresi ailevi sorunlar vs aldikca aldim.

Vermek istememde tabiki gorsellikte buyuk etken cunku disardan cok kotu gorunuyorum kiyafet bulmakta zorlaniyorum ve bulsamda kiyafetler hic yakismiyor ama en onemli nedenim saglik artik bu durumun sagligimi git gide etkiledigini goruyorum ayaklqrim agiriyor nefes alip vermekte zaman zaman gucluk cekiyirum

Yani asil amacim ve onceligim sagligim

O yuzden hedef kilom suan fit bir vucuttan once hayatimi ve bedenimi rahatlatacak kilolara gelebilmek
Hedefim her hafta 1 kilo vermek ve 1 yil icinde 52 kilo vermeyi hhedefliyorum

Daha once hep hizli kilo verme hatasina dustum bazende verdim cok kisa zamanda 20 kilo verdigim gunlerde oldu ama artik hem vucudum sarkmasin diye hemde saglik acisindan yavas ve saglikli kilo vermeyi amwcliyorum

Haftada 1 ayda 4 yilda 52 kili vermeyi dusunuyorum

hoşgeldin tosbaa
hedefin çok makul aslında
sadece sağlıklı bir diyet programı uygulaman şartıyla
şok diyet, sağlıksız listeler uygulamak yerine sebze protein ağırlıklı, karbosu sınırlı bir programı istikrarlı uygularsan harika olur bence...

26 aralık çarşamba

10.00

2 dilim tb ekmek
1 sahanda yumurta
1 kk kadar peynir çökelek karışımı
8 y.zeytin
1 tk fıstık ezmesi

14.00
1 portakal

16.00
2 grissini
2 ceviz

19.00
10 yaprak sarma
1 dolma
ayran
salata

Tr
Cuma sabahlari kilo bildirim gunumuz canim cuma gunu tartil kilonu bildir ammmaaa yarin artik diyete basliyoruzz demi :KK66:)) nasil bi beslenme dusunuyorsun gunde kac ogun ? Icimizdeki bazi arkadaslar karatay yapiyor bazilari diyetisten menusu ....
Telefon arada sıkıntı çıkarıyor ondan düzgün yazamadim

Yemek düzenim hiç yok öğün nedir bilmem Sabah erken çıktığım için kahvaltı yapma firsatim olmuyor öğlende bazen araya çıkamıyorum o yuzden yemegede çıkamıyorum bazende kendim çıkmıyorum akşam eve gelince ne bulursam yiyorum sıkıldıkça gidip gelip yiyorum eskiden abur cubur alışkanlığım yoktu son 3 aydır abur cubur aliskanligida basladi işten gelir gelmez yolumun üstündeki marketten cips paketiyle cikiyorum oglen araları top kek kraker biskuvi vs yiyorum anlayacağınız yemek benim icin hobi gibi birşey olmus

hoşgeldin tosbaa
hedefin çok makul aslında
sadece sağlıklı bir diyet programı uygulaman şartıyla
şok diyet, sağlıksız listeler uygulamak yerine sebze protein ağırlıklı, karbosu sınırlı bir programı istikrarlı uygularsan harika olur bence...
Hosbuldum latiska her seferinde şok diyetler detoxlar vs deniyordum bi sure iyi gidiyordu sonrasi fiyasko simdi bide normal saglikli olani deneyeyim diyorum umarim sabirli vede basarili olurum sizede basarilar dilerim

Tr

Telefon arada sıkıntı çıkarıyor ondan düzgün yazamadim

Yemek düzenim hiç yok öğün nedir bilmem Sabah erken çıktığım için kahvaltı yapma firsatim olmuyor öğlende bazen araya çıkamıyorum o yuzden yemegede çıkamıyorum bazende kendim çıkmıyorum akşam eve gelince ne bulursam yiyorum sıkıldıkça gidip gelip yiyorum eskiden abur cubur alışkanlığım yoktu son 3 aydır abur cubur aliskanligida basladi işten gelir gelmez yolumun üstündeki marketten cips paketiyle cikiyorum oglen araları top kek kraker biskuvi vs yiyorum anlayacağınız yemek benim icin hobi gibi birşey olmus
Anladim canim oncelikle abur cuburu birakiyoruz...
Kahvalti en onemli ogun gune nasil baslarsan oyle gider diger ogunler..
Mutlaka kahvaltiya zaman ayir olmadi yanina al is yerinde yemeye calis..
Yumurta , peynir , zeytin , yesillik 3 ceviz ye bak ogleye kadar tok duracaksin...
Ogle is yerinde cikiyorsa hamur islerini yemiyiruz yogurt corba et olabilir
Arada acikirsan yaninda lutfen findik badem hurma bulundur bunlar senin insulin direncine iyi gelecektir tok tutacaktir..
Aksamlarida salata yogurt ana yemek sebze et tavuk balik olabilir...
Su coook onemli en az 2 litre icilmeli cay vs su yerine gecmez....

Sen menulerini yazdikca birlikte duzeltecegiz... burada herkesin menusunu oku sana fikir verecektir...

26 Aralık Çarşamba Menüm

09.00
1 bardak ballı limonlu ılık su
2 minik muz

10.30
Peynir
1 haşlanmış yumurta
5 parça börek (tek kat yufkadan gözleme gibi tavada yağsız yaptık küçük parçalardı ekmek niyetine yedim)
1 lokma tahim pekmez

14.00
1 bardak ballı süt
2 parça börek (sabahtan kalmıştı)

17.30
2 kepçe çorba
3 yk taze fasulye
2 parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Yarım tabak tavuk sote

19.00
2 galeta
1 bardak ıhlamur

21.30
1 kase yoğurt
1 portakal

Su 1.5 lt
Spor yok

Hem hastayım diye hemde evdeyim listeme uyamıyorum.

26 Aralık Çarşamba Menüm

09.00
1 bardak ballı limonlu ılık su
2 minik muz

10.30
Peynir
1 haşlanmış yumurta
5 parça börek (tek kat yufkadan gözleme gibi tavada yağsız yaptık küçük parçalardı ekmek niyetine yedim)
1 lokma tahim pekmez

14.00
1 bardak ballı süt
2 parça börek (sabahtan kalmıştı)

17.30
2 kepçe çorba
3 yk taze fasulye
2 parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Yarım tabak tavuk sote

19.00
2 galeta
1 bardak ıhlamur

21.30
1 kase yoğurt
1 portakal

Su 1.5 lt
Spor yok

Hem hastayım diye hemde evdeyim listeme uyamıyorum.
Gecmis olsun canim ama menu olmamis borekler :KK12::KK12: :duduk:bi an once iyilesirsin guzel menuler sporlar gorelim ;))

Gecmis olsun canim ama menu olmamis borekler :KK12::KK12: :duduk:bi an once iyilesirsin guzel menuler sporlar gorelim :KK66:)

Doğru canım haklısın. Hala tam anlamıyla adapte olamadım isteksiz diyet yapınca böyle oluyor maalesef. Diyeti bozsamda sporumu yapıyorum. İki günde bir yürüyorum. Dün yürüyüşümü yaptım o yüzden bugün yok.

Doğru canım haklısın. Hala tam anlamıyla adapte olamadım isteksiz diyet yapınca böyle oluyor maalesef. Diyeti bozsamda sporumu yapıyorum. İki günde bir yürüyorum. Dün yürüyüşümü yaptım o yüzden bugün yok.
Ammmmaaa bahar yakindir guzel ciciler giyecegiz soyle guzel kilolar versekde bahara elimiz ayagimiz dolanmasa demiii ;)))

Herkes uymus bende kitap okudum bitirdim simdi uyuyacam iyi geceler kapiyida kapatayim sabah gelen acsin anahtar paspasin altinda :KK53:

çocuklarla zor canım kolay gelsin bende bugün sadece 30 dakika eliptik yaptım :KK6:
ben öğlen 45 dk yaptım Leslie birde akşam 20 dk falan yaptım

ceviz ve fındıkla ye ben yumurtamı fındıkla yiyorum çok güzel geliyor tadı...
yok anacım şu yumurtanın yağına ekmek Bandırmayınca hiç zevkli olmuyor o kadarda yapıyorum yazık olur canım tereyeğına

cuma günü herkes kilo bildirimi yapsın canım , cuma öğleden sonra eşleştirme yapacam bakalım rakiben kim olacak :KK66:)
bakalım heyecanla bekliyorum kim gelirse gelsin dişli bir rakip var karşılarında

Oğlum 40 derece ateşe çıktı şurup verdim soydum pek etki etmedi ve hayaller kurmaya başladı ağlayacaktım nerdeyse babası götürdü hastaneye

Back
X