• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aminn canım çok sağol
Bir de gurbetteyim kimse yok eşim şehir dışında herşeyi tek başıma halledicem 2 çocuk bir bebek, bir de çocukların yazılı haftaları onları çalıştırıyorum o yüzden çok stresliyim bu ara çok üstüme gelmeyin olur mu düzenli girmezsem eğer :)
hahaha :KK70::KK70::KK70: tamam canım gelmeyiz ... kolay gelsin :KK36:

66 kiloyken gittim bir haftada 67 oldum

Bende ilk gittiğimde öyle olmuştum. Çünkü diyetisyenin verdiği listeyle biraz oynadım. Bi kitapçık veriyor mesela çorba yoksa yerine iki kaşık pilav yiyebiliyosun gibi. O şekilde onun yerine bu, bunun yerine şu diye bikaç bişey değiştirince almıştım. Verdiği listeye bizzat uymak gerekiyor.

Arkadaşlarım selam :KK68:napiyorsunuz Nasılsıniz. Kızlar bugünün tarihini atıyorum 3 ocakta tam anlamıyla maratona başladım Allah in izniyle :KK36:

:KK9::KK9::KK9: Hadi bakalım hep destek tam destek

ya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of of

:KK70::KK70::KK70: Ye mantıyı ye :KK53:

Bende ilk gittiğimde öyle olmuştum. Çünkü diyetisyenin verdiği listeyle biraz oynadım. Bi kitapçık veriyor mesela çorba yoksa yerine iki kaşık pilav yiyebiliyosun gibi. O şekilde onun yerine bu, bunun yerine şu diye bikaç bişey değiştirince almıştım. Verdiği listeye bizzat uymak gerekiyor.

:KK19::KK68:

Uzun zamandır mantı yemedim. Sabredeceğim artık. Eşime pişiriyorum hep.

Bugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim peynir, 9 siyah zeytin, 3-4 adet ceviz

Ara 16:00
200 gr yoğurt

Akşam 18:15
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak soda
2.5 litre su. Birazdan yeşil çay içeceğim

Back
X