Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aminn canım çok sağol
Bir de gurbetteyim kimse yok eşim şehir dışında herşeyi tek başıma halledicem 2 çocuk bir bebek, bir de çocukların yazılı haftaları onları çalıştırıyorum o yüzden çok stresliyim bu ara çok üstüme gelmeyin olur mu düzenli girmezsem eğer :)
hahaha :KK70::KK70::KK70: tamam canım gelmeyiz ... kolay gelsin :KK36:

66 kiloyken gittim bir haftada 67 oldum

Bende ilk gittiğimde öyle olmuştum. Çünkü diyetisyenin verdiği listeyle biraz oynadım. Bi kitapçık veriyor mesela çorba yoksa yerine iki kaşık pilav yiyebiliyosun gibi. O şekilde onun yerine bu, bunun yerine şu diye bikaç bişey değiştirince almıştım. Verdiği listeye bizzat uymak gerekiyor.

Arkadaşlarım selam :KK68:napiyorsunuz Nasılsıniz. Kızlar bugünün tarihini atıyorum 3 ocakta tam anlamıyla maratona başladım Allah in izniyle :KK36:

:KK9::KK9::KK9: Hadi bakalım hep destek tam destek

ya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of of

:KK70::KK70::KK70: Ye mantıyı ye :KK53:

Bende ilk gittiğimde öyle olmuştum. Çünkü diyetisyenin verdiği listeyle biraz oynadım. Bi kitapçık veriyor mesela çorba yoksa yerine iki kaşık pilav yiyebiliyosun gibi. O şekilde onun yerine bu, bunun yerine şu diye bikaç bişey değiştirince almıştım. Verdiği listeye bizzat uymak gerekiyor.

:KK19::KK68:

Uzun zamandır mantı yemedim. Sabredeceğim artık. Eşime pişiriyorum hep.

Back
X