Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz
madamhd Tatlım seni de listeye almak istiyorum bu hafta. İki haftan dolmuş. Ne dersin? Aktif olarak devam edebilecek misin?
ben bugün bıraktım canım bu hafta düzenli 3 öğün belki birde ara öğün yapacamKızlar karar verdim gelecek cumaya kadar karataya devam edeceğim. Eğer kilo veremezsem diyetisyen menüsünü uygulayacağım.
sağol kaptanım inşallah haftaya güzel bi sonuç alırım... bu hafta yeni beslenme modeli uygulayacam... diyetisyene gidinceye kadar yeni bir taktik uygulayacam baktım çook iyi gidiyor belki diyetisyene bile gerek kalmayacakHarika bir sonuç canım kocaman tebrikler maşallah sana
Tebrikler canım hem almamışsın hem de eksiye gelmişsin süper bir sonuç.
Sana da 41 kere maşallah nasıl güzel bir sonuç bu böyle.Bundan sonra bildirim yaparken sadece geçen haftayı ve bu haftayı yap canım. Diğer bilgilerin var zaten sonuç topiğinde
Sanırım öyle olacak ama maşallah mezun olup da uzun süre koruyanlardan sayılırsın. 2 kilonun lafı olmaz.
Duraklama yaşıyorsundur pes etmek yok. Haftaya iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum ben.
Olsun canım sıkma sen kendini. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini fotoğrafla olur mu?
Tebrikler canım gayet iyi bir sonuç
Ooooooooooooooooo maşallah maşallah nasıl güzel bir rakam bu böyle. Bu hafta listedesin haberin olsunSana özelden numaramı yazıyorum canım. Listeye aldığım arkadaşların numaralarının ben de olmasını istiyorum çünkü cuma bildirimi bazen aksayabiliyor.
Bir de bana söz vermeni istiyorum hep böyle kararlı ve istikrarlı olma konusunda
Ben de senin gibi oluyorum. Sabah kalktığımda nereden baksan 500 gr ödem oluyor.
Çok iyi fikir canım aslında ama şimdiye kadar başıma hiç böyle bir durum gelmedi. İlk defa tartım bana sorun çıkarttı. Ama bundan sonra senin taktiği uygulamak lazım çünkü ne olacağını bilemiyorsun.
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.
En kötüsü de bu zaten. Sana da geçmiş olsun canım.
Dua et almamışsın yine az da olsa gitmiş.
İyi yolculuklar canım
Canım zeytinlerin sayısı çok fazla ve gördüğüm kadarıyla yumurta da çok fazla. Hepsini sen mi yiyeceksin? Ve o tavada kaç yumurta var? Böyle fotoğraf atarsan eğer menülerini çok daha güzel yorumlarız. @ada81 canım senden de böyle fotoğraf istesem daha faydalı olur sanki sana. Ne dersin?
Bence vereceksin ama biraz miktarlarda azalmaya git karatay da olsa yine aşırı tüketilmemeli hiç bir yiyecek.
30 dakika eliptik yaptım 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım sonra duş aldım.... veeeeee duy beni duyyyNapiyorsunuz kızlar? Yemeği koydum ocaga yeşil fasulye yaptım. Paşa uyuyor bende uzanicam biraz. Ayakta uyuyorum
hahahah yok değilimdir eminimÖnce bir test yapsaydın![]()
bugün spordan önce soğan suyu içtim anammm sporda ben bi terledim terledim hiç bu kadar terlemezdim.. demekki soğan suyu vucudu harekete geçirdiEvet canım fırsata çevirmek istiyorum ama gerçekten metabolizmam çalışmayınca çok zor kilo veriyorum
Ohh ne güzel yapmışsın. Ben o kadar donuyorum ki spor yapamıyorum bir haftadır. Afiyet olsun30 dakika eliptik yaptım 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım sonra duş aldım.... veeeeee duy beni duyyyLAydLiNe öğle yemeği yedim
)) şimdi sizlere bakayım dedim...
dışarda aralıksız sağnak yağıl var hava çook kapalı inanılmaz bunaltıcı tam uyumalık![]()
kolay gesin canımBuralardayım canım çocuklarla uğraşıyorum. Arada girip okuyup çıkıyorum![]()
cankızım , artık bu diyet işine gerçekten niyet et gönül ver.... gerçekten bi tempoda ilerle yoksa olmuyor... ayrıca dün ben nette çook araştırdım düzenli aç kalmadan yiyerek zayıflamak en mantıklısı... sana tavsiye bi diyetisyenle başla yada gel menülerini kaptan ayarlasın... ama uymaya çalış.Geçen hafta kaç olduğumu hatırlamıyorum
Bugün 97.300
hoşgeldin listeyeeBaşınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah
Evet bende girmek istiyorum listeye. Devam etmek için elimden geleni yapacağım. Bu sefer zayıflıcam inşallah
aslında sadece lesli yap o bile çok fayda edecektir.. vuduc hareketsizliğe alışınca sonra zor spor yapıyor insan.. ben öyleyim soğursam spordan bugün yarın diye erteliyorum ama haftada 3-4 yaparsam hep yapasım geliyor..Ohh ne güzel yapmışsın. Ben o kadar donuyorum ki spor yapamıyorum bir haftadır. Afiyet olsun![]()
Evet haklısın..iki güne başlarım inşallah. Spor suz olmuyoraslında sadece lesli yap o bile çok fayda edecektir.. vuduc hareketsizliğe alışınca sonra zor spor yapıyor insan.. ben öyleyim soğursam spordan bugün yarın diye erteliyorum ama haftada 3-4 yaparsam hep yapasım geliyor..
Ben bir hafta daha deneyeceğim canım. Diyetisyenin bana vermiş olduğu menüde 3 ana 2 ara öğün vardı. Ben sürekli yemeye alışkın olan biri değilim.O yüzden zorlanıyorum.ben bugün bıraktım canım bu hafta düzenli 3 öğün belki birde ara öğün yapacam)
ekmek yemedim kuruyemişte yemedim canım baZı günler ceviz yiyorum amaharika görünüyor ekmek yada kuru yemiş yiyormuydun yanında ?
evet bu sefer zeytin fazla kaçtı normalde bu kadar çok yemiyordum yumurtayı küçük oğlumla yedik içinde peynirde var 3 yumurta kırdımKızlar arada menülerinize bakamadım kilo bildirimlerinden dolayı. Atladım mesajlarınızı haberiniz olsun niye yorumlamadı diye düşünmeyin. Çok vaktim yok. Listeyi hazırlayayım biran önce![]()
Hoş geldin o zaman canım listemize diyeyim sana da. Verilecek kilo çok yolumuz uzun. İnşallah seni de buradan ip ince bir hatun olarak mezun ederiz. Sana özelden numaramı yazıyorum. Listeye girenlerden herhangi bir durumda iletişim için numaralarımız birbirimizde oluyor.Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah
Evet bende girmek istiyorum listeye. Devam etmek için elimden geleni yapacağım. Bu sefer zayıflıcam inşallah
Bence de kalmayacak diye düşünüyorum ve inadını kırdığın için öyle mutluyum ki anlatamamsağol kaptanım inşallah haftaya güzel bi sonuç alırım... bu hafta yeni beslenme modeli uygulayacam... diyetisyene gidinceye kadar yeni bir taktik uygulayacam baktım çook iyi gidiyor belki diyetisyene bile gerek kalmayacak) ısrarla redettiğim beslenme şekline yakın bişeyler yapacam
![]()
Şoklardayım fena halde bana böyle şoklarla gel adaaaaaaaaaaaaaaaa30 dakika eliptik yaptım 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım sonra duş aldım.... veeeeee duy beni duyyyLAydLiNe öğle yemeği yedim
)) şimdi sizlere bakayım dedim...
dışarda aralıksız sağnak yağıl var hava çook kapalı inanılmaz bunaltıcı tam uyumalık![]()
Fotoğraf iyi oluyor çünkü bazen farkında olmadan miktar kaçabiliyor. Mesela hebelenin menüsü oldukça fazlaydı.LAydLiNe canım menüleirmi fotograflama konusunda elimden geldiğince fotograflarım bazen unutuyorum bi koşuşturma helinde oluyorum acıkmışta oluyorum resim hak getire
![]()
Az ye sık ye canım böylelikle metabolizma sürekli çalışır. Öğünlerini çok tutma miktar olarak. Dene bakalım mutlaka faydası olacaktır.Ben bir hafta daha deneyeceğim canım. Diyetisyenin bana vermiş olduğu menüde 3 ana 2 ara öğün vardı. Ben sürekli yemeye alışkın olan biri değilim.O yüzden zorlanıyorum.
Bence de devam etsin çünkü ben tartılamadım. @latiska kilo almış @zambak86 vermiş bizim birincimiz zambak oldu.Kizlar yarislarda bu hafta ayni rakiplerle devam etsin mi ? Iki kere kazanan şampiyon olsunnn![]()
Çok güzel bir menü harika maşallah 41 kereCanlarim menumu vereyim ben
Sabah 10 gibi
2 has yumurta Peynir salatalik domates çay
Saat 13.30
1 tabak kabak.karnabahar haslama
Saat 15.30
1 avuç leblebiyle sütlü kahve
Saat 18 gibi yerim akşam i
1 tabak yeşil fasulye salata
Su 2 lt suyu artirmam lazım
Yumurta ve zeytin fazla geldi canım bana. Onları bir daha ki sefere yarı yarıya azalt. Ama diğer yeşillik ve domates türü yiyecekleri sınırsız yiyebilirsin.ekmek yemedim kuruyemişte yemedim canım baZı günler ceviz yiyorum ama
evet bu sefer zeytin fazla kaçtı normalde bu kadar çok yemiyordum yumurtayı küçük oğlumla yedik içinde peynirde var 3 yumurta kırdım