Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçen haftaya göre çok iyiyiz,
geçen hafta 1.8 kilo vermişiz, yüzdemiz 0.29
bu hafta 5.4 kilo vermişiz, yüzdemiz 0.79

Sonuçlar açıklansın, akşama bir değerlendirme yapalım.
Sanırım herkes listesini yazmıştı ne yedi ve sporu.
Herkes bir haftalık listesini toplasın, bakalım ne yapmışız da kilo vermişiz/vermemişiz/almışız. Ne yapabiliriz daha iyi olmak için. Değerlendirelim.
Bi de yeni bir kaptan yardımcısı seçelim.
Aday var mı? Oylama yapıp seçelim.

ben akşamları 15 dk yakın spor yapıyorum ama yürüyüş sıfır o yüzdenmi yoksam veremiyorum

ben akşamları 15 dk yakın spor yapıyorum ama yürüyüş sıfır o yüzdenmi yoksam veremiyorum

canım bence sen kaçırıyorsun arada aynı ben gibi. Çok ayarlı yiyoum yemeklerimi, akşam bir börek, çikolata vs. patlatıyorum bozuluyor. Bu haftaki listeme bakıyordum da hergüm mutlaka bir aburcubur var. Tamamen kessem kilo veririrm sanırım.
Bu arada sporda 20 dakikadan sonra yağa yakıyorsun diye biliyorum.

arada tabi kaçırıyorum özellikle sinirlendiğimde kendimden geçiyorum resmen çekirdek özellikle fisfisfis

ve şuda var işyerindeyim ve dışardan yemek söylendiğin malum dürüm oluyor başka seçenek yok ve dışarı çıkıp yeme şansımda yok zaten öyle olsa evde gitip yerim kebap olmasa döner olmasa tost yiyorum mecbur nekadar kaçsamda biryerden fire veriyor yani elimde olmadan

işte bak canım bunlardan oluyor.
Aslında hepimiz biliyoruz neden kilo alıyoruz ya da veremiyoruz, ama kendimize itiraf etmiyoruz
Ben aburcuburcuyum, yemesen vereceğim eminim

meliscim listenize bir daha göz atman mümkünmü şekerciğim bir hata çıktıda düzelttim ama sen bir daha kontrol et belki ben hatalıyım..melzeyitteydi hata

13. takım **95.etap**

ad1 (58.8 / 58.2 / 0.6 / 1.02&#37
nereus (66.6 / 66.0 / 0.6 / 0.90%)
sidanur (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
kaymaklım [geri dönmek üzere ayrıldı, (son kilosu: 70.2)]
melis08 (63.0 / 63.1 / -0.1 / -0.16%)
karamanli (77.0 / 77.0 / 0.0 / 0%)
dosba (71.3 / 70.3 / 1.0 / 1.40%)
aspettami (61.0 / 60.5 / 0.5 / 0.82%)
melzeyit (82.2 / 81.1 / 1.1 / 1.34%)
löliz (59.4 / 58.5 / 0.9 / 1.52%)
patbori (78.0 / 76.9 / 1.1 / 1.41%)
şişgo (64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (681.5 / 674.6 / 6.9 / 1.01%)
[/QUOTE]

kallistecim özür diliyorum, melzeyitim ilk kilosunu yanlış yazmışım, 80.7 idi ben daha önceki kilosunu yazmışım yani 82.2.
geçen haftaki 80.7, bu haftaki 81.1, 400 gr almış.
Seni de uğraştırdım kusura bakma. Önceki hesap doğru o zaman.

işte arkadaşlar böyle hatalar oluyor, gözümden kaçmış geçen haftaki değil 2 hafta önceki klosunu yazmışım.
Bir yardımcı seçelim, kallisteye yollamadan önce listelerimizi kontrol edebilsin yani cuma bu saatlerde buralarda olabilsin, hergün uğrayabilen paylaşımı iyi olan biri olsun.
Gerçi herkesin paylaşımı çok iyi, ne güzel bir takım olduk biz ya, hepinizi seviyorum.

kilo veren herkesten ama özellikle çok kilo veren dosba, löliz, patbori ve şişgonun ifadelerini istiyoruz :)
neler yaptınız, bu kadar kilo verdiniz, gerçi hergün yazıyorsunuz ama bir toparlama yapalım. Bize de faydası olsun. Tebrikler hepinize.

geçen haftaya göre gerçekten biraz daha iyiyiz.umarım iyi bir sonuç alırız.nereus evet senin başka birşey yemem gibi bir şansın yok,ama şunu yapabilirsin;dışarıdan ne söylediysen artık kebap,dürüm döner herneyse o yemeği 3 e böl ve yani bir yemek 3 öğün yensin ve her öğünü yerken arada 2 bardak su iç ama az az.ben çalışırken aynı senin durumundaydın ve bu şekilde yaptım midemi şişirmeden yedim ve hafta sonunda 2.5 kg verdim.şimdi o kadar kolay olşmuyor o ayrı.gram gram gidiyorum ama birde sık dişini ve 1 hata böyle dene ve akşam 7 den sonra sadece sıvı şeyler al ama şekersiz.yapabilirsen ne mutlu sana.

melisim bir bak canım

kızlar göden kaçırmışsınız.ben sabah bildirmiştim benneyaptımki

ben de öyle, öğlen mecburen yemeğe gidiyorum 4 çeşit yemek çıkıyor, yiyorum, bu hafta pilav,makarna vs. kımını ve tatlı kısmını yememeye çalıştım. Yaz gelse de meyva yerine tatlı çıksa artık.
Ben de eskiden tost vs geçiştirirdim öğleni, şimdi mecbur düzenli yemeğe gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…