geçen haftaya göre gerçekten biraz daha iyiyiz.umarım iyi bir sonuç alırız.nereus evet senin başka birşey yemem gibi bir şansın yok,ama şunu yapabilirsin;dışarıdan ne söylediysen artık kebap,dürüm döner herneyse o yemeği 3 e böl ve yani bir yemek 3 öğün yensin ve her öğünü yerken arada 2 bardak su iç ama az az.ben çalışırken aynı senin durumundaydın ve bu şekilde yaptım midemi şişirmeden yedim ve hafta sonunda 2.5 kg verdim.şimdi o kadar kolay olşmuyor o ayrı.gram gram gidiyorum ama birde sık dişini ve 1 hata böyle dene ve akşam 7 den sonra sadece sıvı şeyler al ama şekersiz.yapabilirsen ne mutlu sana.
Cevap bekliyorum 13. Takım!
herkesi tebrik ediyorum kızlar.melyezit üzülme canım.yediklerinin listesini biz gördük.söyediğin gibi regl döneminden kaynaklanmış...
meliscim seni de kın kın kın kınıyorum:1closedeyes: aburuk cuburuk yok sana bundan böyle
gelelim bana hedefim 76 olmaktı ama iyyi idare eder.
birkere hergün sporumu yaptım mutlaka.yani günlük aktivitemi arttırdım.gündüz uykularını bıraktım.bolca su içtim.çayımı şekersiz içtim(kahvaltı hariç) yeşil çay içiyordum 1 bardak.
beyaz ekmeği ağzıma sürmedim hiç.kepek ekmeği stoğu yaptım dondurucuya.onuda dilimden fazla yemedim.çantamda yeşil çay ve elmayı eksik etmedim.acıktıkça ısırdı 1 tane.bir de kızlar hiiiç kaçamak yapmadım ben.bu hafta çok davete gittim amaaatabağıma hiç dokunmadım.ucundan aldım mı?hayııııııııııırr...işte bu kadaaaaaarrr yaptıklarımmsizlerin de paylaşımını bekliyorum
arkadaşlar bencillik olmazsa ben yardımcılığa adayım
benimi çinde sakıncası yokk oyum sana kuşuumm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?