Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
Kaptanım bizden yana sıkıntı olmaz boyle seyler her yerde karşımıza cıkıyor sen yinede yediklerini yaz ama bak cogu muz senin kilonun ustundeydı seni geçtik Bı dur deyip başlaman lazım yaz geldi LAydLiNe LAydLiNe

Günaydın kızlar
Gözüme ilişti paylaşayım dedim
Ben tabloya göre su içiyorum ve boy kg yaş oranım tam olarak uyuyor :)

Eklentiler

• 0D0E1B59-FD70-4A16-B601-B1315DEC558E.webp
    0D0E1B59-FD70-4A16-B601-B1315DEC558E.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 40
  • BDA5F314-A5E6-479C-90FA-5301455E4DD4.webp
    BDA5F314-A5E6-479C-90FA-5301455E4DD4.webp
    82,2 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş var :KK57::KK57: hatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin :KK48: güzel bişey ama sohbet akıyor grupta :KK19: ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize :KK51:

doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şeker :olamaz: şeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde :olamaz::olamaz::KK14: yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.

canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak :KK51:

Gizli şeker belirtileri nedir?
  1. Tatlı krizi olması, devamlı tatlı yeme isteği veya açlık atakları olması,
  2. Gebelikte kan şekerinin bozulması,
  3. Son zamanlarda aşırı kilo alma veya zayıflama hali,
  4. Şeker Düşmeleri,
  5. Gündüzleri uyuklama olması,
  6. Öfkelenme, ani sinirlenme,
  7. Görmede bulanıklık,
  8. Terlemenin artması (gece terleme, gece baş terlemesi),
  9. Halsizlik, yorgunluk,
  10. Sabah zor kalkmak, zor uyanmak
  11. Huzursuzluk, sıkıntı, psikolojik değişiklik,
  12. Kolay depresyona girme,
  13. Anne, baba veya kardeşlerde şeker hastalığı olması
  14. Artan susuzluk hissi gibi unsurlar yer alıyor.

Peki böyle beslenerek kilonu koruyabiliyor musun canım?

Bir ara böyle beslendiğim halde kilomu koruyordum. Hatta azar azar kilo da veriyordum ama şu aralar hareketsiz olduğum için hem koruyamıyorum hem kilo alıyorum. Ama bu son kötü menümdü. Zaten o yüzden yazdım.

Canim , bu aralar buradan cok uzaksin... tamam biliyorum yogunsun ama insan buradan uzaklasinca diyetten kopuyor... hic menu vermiyorsun.... menu vermeye başlasan belki bu kadar kacamak yapamazsin aksama ben bunu nasil yazarim diye düşünüyor insan...
Takimdan uzak kalmak kimseye yaramıyor....

Takımdan uzak değilim de menü vermiyordum. O da dediğim gibi sizlere kötü örnek olmak istemediğim içindi. O yüzden dün menü yazdım. Artık iyi kötü ne varsa yazacağım :KK39:

Kaptanım bizden yana sıkıntı olmaz boyle seyler her yerde karşımıza cıkıyor sen yinede yediklerini yaz ama bak cogu muz senin kilonun ustundeydı seni geçtik Bı dur deyip başlaman lazım yaz geldi LAydLiNe LAydLiNe

Haklısın canım merak etme sen ben kısa sürede hallederim. Dünkü menüm dur menüsüydü :KK39:

Günaydın kızlar
Gözüme ilişti paylaşayım dedim
Ben tabloya göre su içiyorum ve boy kg yaş oranım tam olarak uyuyor :)

Bu tabloya göre ben ideal kiloma çok yakınım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Su tablosu iyiymiş ama bence su işi tabloyla olmaz. Mesela Ada Osmaniye de yaşıyor. Onun su ihtiyacıyla soğuk bir memlekette yaşayan birinin su ihtiyacı aynı olmaz. Su tablosu bence dikkate alınmamalı.

Günaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş var :KK57::KK57: hatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin :KK48: güzel bişey ama sohbet akıyor grupta :KK19: ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize :KK51:

doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şeker :olamaz: şeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde :olamaz::olamaz::KK14: yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.

canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak :KK51:

Sağlık her şeyden önemli. Yediklerini artık değiştirmen lazım. Ve en kısa zamanda diyetisyene gitmen lazım. Özel olsun, devlet olsun önemli değil. Ne zaman gideceksin?

Back
X