Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben mesajından olumsuz etkilendiğini düşündüm. 2012 yılından beri bu işin içindeyim. İki kez 25 er kilo ile toplamda 50 kilodan fazla verdim ikincisi hamilelikten sonrasıydı. Sadece vermekle kalmadım ki uzun süre kaptanlık yaparak bir çok arkadaşımında vermesine yardımcı oldum. Siz benim en kötü zamanıma denk geldiniz aslında. Çok yoğun zamanlarımda burada olmaya çalıştım. Söylediklerimin hepsi tecrübeyle sabit. Hiç birinizi kırmak ya da yermek adına konuşmadım hiçbir zaman. Tek amacım size yardımcı olmak. Hiçbirimiz buraya boşu boşuna gelmiyoruz. Hayattaki karşılığı olmayan en değerli malvarlığımızı zamanımızı harcıyoruz. Kimimiz çocuğundan, kimimiz işinden, kimimiz ailesinden fedakarlık yapıp geliyor buraya çünkü farkındaysanız çok zaman harcıyoruz takımda. Büyük bir çoğunlukta sürekli tartılmanın iyi olmadığı yönünda aynı fikirde. O nedenle haftada bir tartılmak bence faydalı. Ama takımda ben dahil bir çoğumuz sürekli tartılıyor. Bence bundan olumsuz etkilenenlerde var. Bu kadar açıklama sebebim sanırım yanlış anlaşılıyorum. Belki de ben yanlış anlıyorum. Bilemedim şimdi. Oruca ara verip devam edince devrelerim yanmış olabilir. Ne çok konuştum yaaaaa :KK53: :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yanlış saymadıysam telefon ekranıma yansıyan 28 satır yazmışsınız ilk 22 satırın hepsine katılıyorum sorun "bence bundan olumsuz etkilenenlerde var" dan sonra başlıyo
Ben tartılmaktan olumsuz etkilenmiyorum
Etkilenenler varsa evet tartılmasın size katılıyorum
Kısaca yine özetliyorum ben olumsuz etkilenmiyorum . Daha da nasıl anlatıyım bilmiyorum

Kızlar sanırım ben kendimi değiştireceğim bu yasaklar konusunda. Sabit fikirli olmayı sevmiyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Ama yine de patates cısssss

bu konuda yorum yapmak istiyorum
bende diyet yaptığımda biraz katı yapıyorum
patates nişasta olduğu için bencede ciss

Bence patates yasak olmamalı haftada 1 isteyen yiyebilir miktarı ayarlarsın yeter dengeli olsun mesela patates yediyse ekmek yenmesin patatesinde yararı vardır vücuda fırında yağsız çok güzel oluyor baharatlı tabi benim fikrim takımca konuşalım bi de rafine yapay şeker kesinlikle yasak olmalı pirinç hakkında kararsızım
Bugün pirinç pilavı yedim az yedim ama :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
ay inşallah canım 10 senede kimsenin yapamadığını yapsak ne güzel olur.. beni sakın göndermeyin benim problemim takımdan ayrılmak.. kilo vermem durunca ya da menülerimi toparlayamayınca stres oluyorum izne ayrılmak istiyorum o zaman takımdan ayrılmaz devam edersem olacak bu iş :rapci:
Yok yok bırakmaz seni takımın kızları ben yeniyim ama gördüm ki bırakmazlar sende bırakma ama sıkı sıkı tutun..
:KK19::KK19::KK19:

Yüzmeye geldimmmm, su biraz soğuk gibi.
Çıktıktan sonra yazarım size ❤🎉🎊
:KK57::KK57::KK57::KK17::skandal::skandal::skandal:
Denizler en son ısınmıyor mu heyyt be cesarete bak:KK9::KK9::KK9: Temmuz Ağustosta bile zor girerim denize..
Kız ne yapayım seni bulamıyorum burada :KK53: :KK53:
:sinirli::sinirli::KK11::KK11::KK11::KK11:
Sanki günlerdir yokmuşum gibi...
:63::63::63::63:
ilk fırsatta koşup geliyorum.

Bu arada diyetisyen başladığımda (01.04)
Bel 87
Kalça 104
Kilo 68.95
Bugun(15.05)
Bel 82
Kalça 99
Kilo 61.95

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Çok güzel sonuçların bravo

Sahur 12 ye doğru
1 kase kiraz,3 hurma içlerine toplamda 7 8 çiğ fındık, 1 salatalik

İftar
1bardak su 1 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 patlıcan ( karnıyarık) , 1 kase yoğurt
2 dilim buğday ekmek

Spor
1 mil Leslie, 12dk bacak pilatesi

LAydLiNe LAydLiNe

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Klasik soruyla baslıyayım patlıcanlar kızartmamı fırında mı..
Gayet güzel menün de sporunda aferin sana bol bol su iç afiyet olsun. :)

Yanlış saymadıysam telefon ekranıma yansıyan 28 satır yazmışsınız ilk 22 satırın hepsine katılıyorum sorun "bence bundan olumsuz etkilenenlerde var" dan sonra başlıyo
Ben tartılmaktan olumsuz etkilenmiyorum
Etkilenenler varsa evet tartılmasın size katılıyorum
Kısaca yine özetliyorum ben olumsuz etkilenmiyorum . Daha da nasıl anlatıyım bilmiyorum
banada ıyı geliyor tartılmak eger eksıysem dahada motıve oluyorum eger artıysam dahada dikkat ediyorum beslenmeme🤗
bu konuda yorum yapmak istiyorum
bende diyet yaptığımda biraz katı yapıyorum
patates nişasta olduğu için bencede ciss
Evet katılıyorum. 4 ayda 18 verdım ve hıc patates ekmek makarna pırınc yemedım bulgur 3,4 kasık yiyin deniyor onu bile yemedim karbonhidrat diye

Back
X