- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ben yeşi mercimek çok yedim. Çocuk yeşil olacak diye dalga geçiyorlardıdemek herkesin bişeye takıntısı oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeşi mercimek çok yedim. Çocuk yeşil olacak diye dalga geçiyorlardıdemek herkesin bişeye takıntısı oluyor![]()
bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye![]()
Hıııııııı anladım![]()
O da şaşırmazdı zaten demi![]()
![]()
Bende Allah bir gebelik daha nasip ederse altın takı aşermeyi düşünüyorum
eskibilezik
Sana herşeyi iste derken şaka yapmıyordum![]()
ben hamileyken çalışıyordum , çalıştığım binanın önünde kokereççi olurdu ayyy akaşama doğru ölürdüm kokudan burnumu kapatarak geçerdim oaradan tiksinirdim...
Sarı sarı birşeyler aşeriyorum diyeyim kocama oda ne derse altın diyeyimiyi fikir yaklaş bakayım alayım bir makas yanaktan :) insanın böyle arkadaşları olmalı
Hazır nickinde eski bilezik antika olsun madem öyle![]()
![]()
![]()
![]()
valla bilmiyorum yaay niye böyleler bizde mi böyle olacağız acaba![]()
bizim bir arkadaşın tüp bebekle olmuştu çocuğu , bize diyordu ki çabuk çocuğumu sevin ben buna çok para verdim diye![]()
Ben yeşi mercimek çok yedim. Çocuk yeşil olacak diye dalga geçiyorlardı![]()
Sarı sarı birşeyler aşeriyorum diyeyim kocama oda ne derse altın diyeyimiyi fikir yaklaş bakayım alayım bir makas yanaktan :) insanın böyle arkadaşları olmalı
valla bilmiyorum ya
18 ay hamilelik yaşadım alamadım bişi sen boş geçirme
![]()
canım maddi sıkınıtınız yoksa 2,5 yıl tuvalet eğitimine kadar birlikte olun derim... benim eşim çalışmamı istemedi , çalıştığından kazandığındna fazla harcıyorsun ne gerek var dedi... otur kızımızı büyüt dedi... başta çok kızdım ilk iki yıl hey heylerim üstümdeydi ben evde oturamam olmazzzzz diyeeeBende çalışıyorum ama doğumdan sonra kararsızım ne yapayım sence..
canım maddi sıkınıtınız yoksa 2,5 yıl tuvalet eğitimine kadar birlikte olun derim... benim eşim çalışmamı istemedi , çalıştığından kazandığındna fazla harcıyorsun ne gerek var dedi... otur kızımızı büyüt dedi... başta çok kızdım ilk iki yıl hey heylerim üstümdeydi ben evde oturamam olmazzzzz diyeee.... ama şimdi iyiki eşim böyle baskı yapmış kızım ilk kreşe başladığında öğretmeni çocuğunuz çook mutlu ve çok özgüvenli biri dedi.. anneyle dolu dolu zaman geçirdiği belli demişlerdi....şimdide artık çalışmayı ben düşünmüyorum kızım 1. sınıfa başlıyacak onu getir götür bir annenin evde olması farklı...
o zamanları geçir ... eğer güvenilir bir bakıcı bulabilirsen başlarsın işe yoksa zaten sende bırakmazsın kıyamazsınMaddi olarak geçiniriz canım , ama şimdi ayda 3 birikim yapıyorsak o zaman 1 olur
Zaten 1 yıl işşizlik alırım doğum parası alırım iş yerimle anlaşmalı ayrılırım kısacası sıkıntı olmaz
biz bu sözü çok duyduk çevremizden görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsunuz diyorlardı böyle azğının içine bakardık eşimle ne istiyorsa yerine getirelim diye el pençeydikBenim ki alır ya zaten altına zaafımı yıllardır biliyor.Çokta iyi anlaşırız ama çocuk olunca şüpheliyim ağlatma hasta etme vs vs gibilerinden müdahaleci geliyor şimdilik , görmemişin yavrusu olmuş misali
o zamanları geçir ... eğer güvenilir bir bakıcı bulabilirsen başlarsın işe yoksa zaten sende bırakmazsın kıyamazsın![]()
biz bu sözü çok duyduk çevremizden görmeişin çocuğu olmuş gibi davranıyorsunuz diyorlardı böyle azğının içine bakardık eşimle ne istiyorsa yerine getirelim diye el pençeydik![]()
senin onlara bırakıp akşamları alma şansın var mı ? gerçi oda kötü bi yerde bir çocuk annenin babanın kurallarıyla büyümeli... anneanne babanne kuralları farklı oluyor onlar biraz daha şımarta bilirler.... herşeyin hayırlısı olsun canım... sen şimdi hamilelğin tadını çıkarBabanne anane var ama ben evde sürekli biri olsun istemiyorum. Bakıcı dersem ağzıma kürekle vururlar
ooo siz çocuk bakarken bizim gibi kapışırsınız çocuk ağladığında kucağına alırdı yaa bir bana ver beni istiyor anne kokusu arıyor derdim yok ben alacam derdiBiz gerçekten görmedik ama![]()
kayınvalidem de aradı dün şimdi hamile olmak varmış diyo, cumartesi eşim pikniğe götürdü sen kalkma sen otur elimden tutmalar falan, normalde yapmaz valide şok tabi
![]()
senin onlara bırakıp akşamları alma şansın var mı ? gerçi oda kötü bi yerde bir çocuk annenin babanın kurallarıyla büyümeli... anneanne babanne kuralları farklı oluyor onlar biraz daha şımarta bilirler.... herşeyin hayırlısı olsun canım... sen şimdi hamilelğin tadını çıkar![]()
ooo siz çocuk bakarken bizim gibi kapışırsınız çocuk ağladığında kucağına alırdı yaa bir bana ver beni istiyor anne kokusu arıyor derdim yok ben alacam derdiyemeğini yedirirdibanyosunu birlikte yaptırıdık ... benim süt olmadı gece kalkıp süt hazırlamak benim görevimdi yedirmek gazını çıkartmak eşimin göreviydi yolda bebek arabını sürmek ona aitti kimseye vermezdi
....bi hastalansın sabaha kadar otururdu başında 20 dk bir ateş ölçerdi..... ablam doğru demiş yaaa ben çocuk büyütmemişim
![]()
esnek davranırlar daha iyi olur işini bırakmamış olursun..Üç dört ay sonra iş yerine söylemem lazım işte, birini bulacaklar bende öğretcem, gerçi bunlar ikna eder beni ara sıra kızıyorum,patron çantanı al hava al gez gel diyo
Patron yerime eleman beğenemiyor çok ciddiyim
Bir ara sekreter alalım dedik almadı