Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tartiyi merak ediyorum masallah cook guzel gidiyorsunFulltime devam![]()
Ramazanda kilo vermek zormusAnladım canım olsun sabırla bekle bakalım ben pazartesinden beri tartılmadım eğer yanlış hatırlamıyorsam![]()
Bugun ne pişirdiniz ? Ev halkinin yemeği var bende kahvalti yapacam iftarda yumurtayi ozledimmm![]()
Bende artıyım regl olamadım dahaRamazanda kilo vermek zormus... sen bi test yap sonra tartil
![]()
Aynen kaptan sen haklıydınLAydLiNe pek sağlıklı değil bu detokslar aç kalıyor insan
madamhd yani ne diyeceğimi bilemedim şimdi
Daha 10 aylık değilmiudi bebeğin ondan başka varmıydı peki herleyin hayırlısı sağlıklısı Allah gönlüne göre versinaypare ackerman yaptın mı bugün spor
Senin adına sevindim canımCok sükürrrrrrrrr![]()
Aminnnn canim ...Sagolun kizlar ya ay nasil rahatladim Rabbim olmayanlara versin bizimkilerede saglik versin insallah
Hadi geçmiş olsunCok sükürrrrrrrrr![]()
ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum sahurda nedense ya ama özledim sen diyince şimdiBugun ne pişirdiniz ? Ev halkinin yemeği var bende kahvalti yapacam iftarda yumurtayi ozledimmm![]()
Cuma günü demiRamazanda kilo vermek zormus... sen bi test yap sonra tartil
![]()
Amin Canim diyet yaparken uzama olabiliyor ben 3 hafta olmamistim bı yakınım 6 ay olmamışSagolun kizlar ya ay nasil rahatladim Rabbim olmayanlara versin bizimkilerede saglik versin insallah
Bugun iftarda yagda yumurta yapacam canim...peynirde zeytinde yiyecem cok ozledim kahvalti yapmayiben haşlanmış yumurta yiyemiyorum sahurda nedense ya ama özledim sen diyince şimdiBen balık yapcam bugün
Cuma günü demi![]()
Eksideydim canım ama bu akşam yemeğe davetliyim yarın güzel spor yapmam lazımEksidemisin hala canım
Maşallah bu arada![]()
Dün karnıyarık yapmıştım kabağı patlicanla beraber fırına attım güzel oldu canım aklimdayken söyliyimBugun ne pişirdiniz ? Ev halkinin yemeği var bende kahvalti yapacam iftarda yumurtayi ozledimmm![]()
Teşekkür ederim canım iki gün önce çok güzel bir rakam gördüm dün o rakamın ustundeydi cuma nolur bilmiyorum tartiyla basım beladaSenin tartiyi merak ediyorum masallah cook guzel gidiyorsun![]()
Sizede geçmiş olsun canım. Su an bile yanıyor ateşte birde bu haliyle içerde zaptedemiyorum ağladım artık sinirimden. Sarhoş gibiyimya başa dönmek zor ada ama kardeşte farklı oluyor gerçi ama
benimde gözüm yemiyor şuanda 36 yaşındayım.
ay canım ne demem bilmedim 4 çocukmu var senin
canım inşallah çocuklarının arası iyi olur
insnaın içine işleyince çıkmıyor bazı şeyler haklısın
benim görümcemdede vardı hep igne oldu çocukalrı gayet saglıklı cnm
takma kafanı
çevremde herkes tek çocuklu ada
çogu arkadaşım öyle
çok geçmiş olsun
benimde çocuklar hasta
iki gündür eve gidip bakıma alıyorum
tamamdır kaptanım menü yazacagım mutlaka
ay kıyamam yaaaa