• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi ki diyetisyenle zayıflıyorsun yoksa sana bir sürü terlik fırlatırdım :sinirli::sinirli::sinirli:
Adanın boyuna ve kilosuna göre şu an yedikleri çok canım ama hareket ettiği için normal. Eğer hareket etmese bu yemeye kilo veremez.
Yediklerini ve sporunu yavaş yavaş azaltabilirsin bence.
Hiç sevemedim gitti şu leslieyi :olamaz::olamaz::olamaz:
Erken kalkmak çok önemli bence. Güne erken başlamak her zaman iyidir.
Eski bilgilerinden de hatırlıyorsundur bu güne erken başlama olayını. Ne kadar erken o kadar iyi. Hem metabolizman çalışır hem de sana fazla zaman kalır.
Arkası gelmezse sıkıntı yok. Devamında canın isterse durdur kendini.

Harika bir menü olmuş canım. Tebrikler. Menülerini yazarken yanlarına saatlerini de yaz olur mu. Çekirdek yerine yoğurt ya da süt olsaydı tam menüye uymuş olurdun.
Bilgide teoride sıkıntı yok da, uygulama kisminda tokezliyorum :))

Eskiden nasıl kaçamaklar yapıyorsan artık vücut şaşırdı büyük ihtimal ne yapacağını. Bunu güzel değerlendir. Emziriyor muydun?
Evet canim emziriyorum

vay vayyy ada haklıymış
çabuk giidyor kilollarrr
tebrik ederim

ben yazın tatild ebi kaybettim 6 ları daha yoklar ortada
Cabucak geri gelir insallah yakınsın zaten 6lara

kızlar siz çorba içiyormusunuz
ben mercimek ezogelin içmiyorum ama
domates mantar ise içiyorum 1 kepçe
Ben içiyorum. Eger yemektebaska yemek istedigim cok cesit varsa o zaman es geciyorum. Menuye gore degisiyor

Sporumu yapamadım annem bende o varken yapmiyim dedim öğle yemeğinde 1 kase Buğdaylı pullbiberli naneli soğuk çorba içiyorum bide akşam yerim
Bayiliyorum o corbayaa afiyet olsunn
Yemegi erken bitirmek cok iyi geliyor... bu sabah bende eksiydim 🤗
Evet bugun de 2 ogun beslenip en gec 7de yiycem insallah. Kahvaltiyi 10.30 gibi yaptim. Su an yemek pismesi henuz. Pisirip yemem vs 7yi bulur

Regl kaynaklıdır. Moralini bozma. Eğer regl döneminde kaçamak yapmazsan çok güzel kilo veriyorsun. Çünkü metabolizma daha çok çalışıyor.
Ben regliye 3 gun kala hep cok guzel kilo verdim... reglinin bittigi haftalarda en az kilo verdigim donem oldu...

Ben
Ben corba sevmiyorum bazen nadiren tarhana içerim...
Benim bi arkadasim vardi cok zayifti kilo almak icin diyetisyene gitmisti. Diyetisyen aksam yemeklerinde cprba ve salatayi es gec direk ana yemeğe dal bol porsiyon ye. Hala canin isterse corba ve salata yersin demis. Ayni mantikta zayiflamak icin corba ve salata yemek de iyi oluyor bence:))

Neysr ben kacar. Akşam gorusuruz . Daha ne yemek yapcam bilmiyorum bile

Neyse o zaman kendimden bahsedeyim. 68 kiloyum. 165 boyum. 1 yaşında bebeğim var. Zaten 1nisandan beri rejimdeyim ve 75ten 68e düştüm.
Kalori hesaplayarak diyet yapıyorum. 1000kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.
Spor artık düzenli yapacağım.
62 falan olursam yeterli.
Bu şekilde 😊 herkese başarılar.
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler 🤗

Baaakkk ben ne kadar spor yaptim caniniz ceksin kalkin yapin diye yazıyorum..
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
30 dk lesli
Kuafore gidildi ..🤗
Muhteşemsin canım
Bak bende neler yaptığımı yazayım
Misafir agirlanildi
Annem geldi
Kızım kursa gitti
Veee şimdi başlıyorum 😂😂

Ben
Benim bi arkadasim vardi cok zayifti kilo almak icin diyetisyene gitmisti. Diyetisyen aksam yemeklerinde cprba ve salatayi es gec direk ana yemeğe dal bol porsiyon ye. Hala canin isterse corba ve salata yersin demis. Ayni mantikta zayiflamak icin corba ve salata yemek de iyi oluyor bence:))
Genelde diyetisyenler zayıflamak icin corba oneriyorlar... ben diyet yapmasamda corba ile aram yok...

Bilgide teoride sıkıntı yok da, uygulama kisminda tokezliyorum :))

Evet canim emziriyorum

Cabucak geri gelir insallah yakınsın zaten 6lara

Ben içiyorum. Eger yemektebaska yemek istedigim cok cesit varsa o zaman es geciyorum. Menuye gore degisiyor

Bayiliyorum o corbayaa afiyet olsunn

Evet bugun de 2 ogun beslenip en gec 7de yiycem insallah. Kahvaltiyi 10.30 gibi yaptim. Su an yemek pismesi henuz. Pisirip yemem vs 7yi bulur
Evt şu sıcak yaz günlerinde çok güzel geliyor

Arkadaşlarım

Sabah

1 hallanmıl yumurta
2 körpe salatalık
1,5 kibrit kutusu beyaz oeynir
1 kuru erik
10 badem
1 şekersiz rezene çayı

Öğlen

Yeşil mercimek corbası + yopurt+ 2 avuc içi kuru üzüm ve rezene çayı şekersiz

Yoğurrlu zencefilli kür

Akşam

2 kase yeşil merximek+ 1 kase yopurt salatalık donates karışık salata

Bu saatten sonra yemek yok spor 100 ip atlama 2 lt su

Canım ben bu limonlu, tarçınlı sulardan hiç içmedim. Etrafımda içen insanlar var ama sanki bana çok etkileri yokmuş gibi geliyor. Ben sadece direkt su içiyorum ama günlük en az 2 litre içiyorum. Bir de bu pazartesiden itibaren yeşil çay içmeye başladım. Ödem için maydonozu direkt yiyorum mesela. Kaçamak yapmadığımız sürece ekstra hiçbir şey yapmadan zayıflayabileceğimize inanıyorum. Tabii ki hareket etmemizde lazım. Yani tarçının çubuğu da tozu da aynıdır. Çubuk seviyorsan çubuk koy iç ama dediğim gibi bence gerek yok.
Ben çok su içemiyorum canım, o yüzden suya bir şeyler ekleyerek içmeye çalışıyorum. Sana katılıyorum böyle şeyler tek başına kilo vermeyi sağlamıyor. Ama tarçın ben de tokluk hissi oluşturuyor, tatlı krizimi bastırıyor. Kan şekerini düzenliyormuş ya, o yüzden iyi geliyor bana

Arkadaşlarım

Sabah

1 hallanmıl yumurta
2 körpe salatalık
1,5 kibrit kutusu beyaz oeynir
1 kuru erik
10 badem
1 şekersiz rezene çayı

Öğlen

Yeşil mercimek corbası + yopurt+ 2 avuc içi kuru üzüm ve rezene çayı şekersiz

Yoğurrlu zencefilli kür

Akşam