• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim , sabah yogun oluyorum okuyup geciyorum... kocluk yapayimda ben mezun olduktan sonra sanirim fazla ugrayamam yarida birakmak istemem... seni kaptanima emanet edeyim LAydLiNe LAydLiNe 😍
En azından gidene kadar et bari ben de alışmış olurum o zamana kadar, yine de istemiyorsan sen bilirsin 😞
Hey gidi günler hey bir zamanlar aynı kilodaydık :)

O bende de oluyor af edersin midemdeki gazi cikartinca o his geçiyor bol şu içiyorum bu yeşil çay icsene
Sabah 1 yesil cay iciyorum . Aksam yemekten sonrada 1 beyaz cay iciyorum... gunde iki kere yesil cay icince kalbim carpiyor... cok denedim ne zaman ikinci bardagi icsem carpinti oluyor kafein fazla ondan herhal....

korumayı ben biliyorum vermeyi bilmiyorum ama korumaya çok hakimim :KK48::KK48:

koruma şöyleki iki öğün üst üste sapıtmican 1
gün içinde mutlaka 20-30 dk egzersiz yapıcan 2

1'i açıklayayım: mesela kallavi bi kahvaltı ettin ekmekler ballar reçeller of ki ne of.. hemen o akşamı salata-ayran ile geçiştiricen.. ya da akşama bi planın var gömecen belli.. gün içinde öğünlerini hafif tutucan.. measela abur cubura dalmak istiyorsun o gün protein ağırlıklı besle.. bu gibi gibi.. haa bi de haftada 1 gün protein günü yap (perşembe misali)

böyle yaparsan korursun kilo almazsın :KK52:
Çok güzel anlatmışsın canım👍🏻

Sabah 1 yesil cay iciyorum . Aksam yemekten sonrada 1 beyaz cay iciyorum... gunde iki kere yesil cay icince kalbim carpiyor... cok denedim ne zaman ikinci bardagi icsem carpinti oluyor kafein fazla ondan herhal....
O zaman bi leblebi yesen 1 turk kahve fincani kadar yada maden suyu ic

Kızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
Sen de iyi ki varsın canım, vazgeçmek yok🥰

Bu hafta hizlandirma diyeti verdi dyt ve acaup kisti bakalim yapabilcem mi ne sonuc verecek

kahvalti 08:00
1 dlm ekmek
peynir
zeytin
sebze

öğlen
3 ymk kavurma
salata
yoğurt

akşam 19:00
2 domates
3 parmak kaşar

saat geçti hafif yedim
açta değildim ama sonrasında saldırmayım diye yedim

3 lt yakın su

Menüm
Sabah 10.30:
2 haşlanmış yumurta
Lor peyniri 1 çatal beyaz peynir
Domates salatalık kapya biber
1 siyah zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi

Akşam: 17:45
1 tabak sebze kızartması ( fırında sebzeyi yaglayip pişirdim )
3 yk yoğurt
1 dilim t.bugday ekmeği

Su 3 u bulur gecerde uyuyana kadar
Spor : 20 dk yürüyüş 60 p
45 dk Leslie 135 p
195 p

menun çok güzel canım
bende lesile yapacağım yine

Back
X