• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün normal rutin hayatımın içinde yani ekstradan spor yapmadan toplam 8826 adım atmışım. Yani arabasızlık çok güzel bir şeymiş. Bugün ekstradan öğle arası eve gidip geleceğim. Büyük ihtimal 10000 adımdan fazla atarım. Her gün böyle yürürsem de yakın zamanda istediğim kiloya inerim büyük ihtimal. Hareket çok önemli. Bu arada cumartesi sabahtan beridir tartılmadım :KK9: :KK9: :KK9: :nazar:

Dün normal rutin hayatımın içinde yani ekstradan spor yapmadan toplam 8826 adım atmışım. Yani arabasızlık çok güzel bir şeymiş. Bugün ekstradan öğle arası eve gidip geleceğim. Büyük ihtimal 10000 adımdan fazla atarım. Her gün böyle yürürsem de yakın zamanda istediğim kiloya inerim büyük ihtimal. Hareket çok önemli. Bu arada cumartesi sabahtan beridir tartılmadım :KK9: :KK9: :KK9: :nazar:
Ooooo 10.000 adım çok güzel erir gidersiniz valla kaptanım 😀😀 zaten hızlı hızlı gidiyor.. Ben de 2 günde 1 leslie yapıyorum bide bacak hareketlerine başladım inşallah çok güzel incelecek
ACİLEN evden uzaklaş hiç bekleme :KK53::KK53::KK53:
Kaçıyorum durulmaz burada🤣🤣

Of Bugün de misafir geliyor annemin menüsü ekler pasta poğaça kek patates salatası börekmiş ben alıp başımı nerelere gidem kuzenlere gidem en iyisi
Benim diyetisyenim günlerde poğaça börek vermezdi ama salata tarzı bulgur tarzı verirdi sütlü tatlida verirdi

Benim diyetisyenim günlerde poğaça börek vermezdi ama salata tarzı bulgur tarzı verirdi sütlü tatlida verirdi
Benim annem diyete çok karşı 😁😁 şimdi desem sütlü tatlı yap aman ekler yanına bide sütlü yaparım der ikisinide yapar verir 😁😁 ben kaçıyorum o yüzden 😁😁

Benim annem diyete çok karşı 😁😁 şimdi desem sütlü tatlı yap aman ekler yanına bide sütlü yaparım der ikisinide yapar verir 😁😁 ben kaçıyorum o yüzden 😁😁
Böyle zamanlarda yesek akşam yemeği yemesek olmazmi bende yarın arkadaşıma gideceğim de

Ben de kaç gündür 10.000 adım atmaya çalışıyorum 5000 adım attığım günler de oldu ama etkisini tartıda şimdiden görüyorum çok şükür

Günaydın kızlar

hızlıca dünkü menümü yazayım :kahve:

Sabah 8.00 1 yumurta, iki wasa, bir dilim süzme peynir, 150 ml süt

Ara öğün 9.30 1 porsiyon erik, 1 porsiyon kiraz, sade türk kahvesi, 1 kupa yeşilçay

Öğlen 12.00 2 dilim tb ekmek, domates-salatalık-biber, 2 dilim beyaz peynir, 6 tane zeytin, 200 ml süt

Ara Öğün 16.00 1 dilim tb ekmek, 1 parça peynir, 1 kupa yeşilçay

Akşam 18.30 1 tabak bulgurlu semiz otu yemeği (bulgur 3 yk), 5 yk yoğurt, 1 ızgara tavuk göğsü (100 gr)

Ara yok.

yürüyüş yapamadım yine :110:
Canım ara öğünde iki çeşit meyven var, birer porsiyon. Diyetisyen mi böyle istedi? Bana fazla gibi geldi de

Kahveyi makinada mi yapıyorsunuz hangi markayı alıyorsunuz içimi yumuşak olan hangisi
Canım ben tam bir kahve aşığıyım. Hem filitre kahve demleme makinem hem de diğer türden kahve yapan makinem var. Bazen de french press kullanıyorum. Bunlara ek dışarıda da içiyorum. Kahve markası versek reklama girer mi bilmiyorum, ben imkanım olunca yurtdışından getiriyorum. Ya da burada ünlü kahveci S.... veya Alman markası Tc....’dam alıyorum.

Herkese günaydın. Dün spordan sonra çok terledim diye soğuk suyla banyo yaptım kaşındım yani. Dün gece de ateşim çıktı etlerim ağırdı hep. Pencereyi de açmışız gece dolunayı seyrede seyrede uyudum soğuk Soğuk ter attım örtünüp şimdi azaldı bereket.. Herkese günaydın 😀😀😍
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Spor yapıyor musun?

Back
X