- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolunayda yeme isteği çok artar. Ay kendini tamamlıyor yaaa. O yüzden dolunaya dikkat etmek lazım. Bende etkisi çok oluyor.Dolunay zamanı kilo vermek zorlaşırmışş vücut yağ tutma eğiliminde olurmuş
Dün açlıktan elimi yiyecektimDolunayda yeme isteği çok artar. Ay kendini tamamlıyor yaaa. O yüzden dolunaya dikkat etmek lazım. Bende etkisi çok oluyor.![]()
ACİLEN evden uzaklaş hiç beklemeOf Bugün de misafir geliyor annemin menüsü ekler pasta poğaça kek patates salatası börekmiş ben alıp başımı nerelere gidem kuzenlere gidem en iyisi
Ooooo 10.000 adım çok güzel erir gidersiniz valla kaptanımDün normal rutin hayatımın içinde yani ekstradan spor yapmadan toplam 8826 adım atmışım. Yani arabasızlık çok güzel bir şeymiş. Bugün ekstradan öğle arası eve gidip geleceğim. Büyük ihtimal 10000 adımdan fazla atarım. Her gün böyle yürürsem de yakın zamanda istediğim kiloya inerim büyük ihtimal. Hareket çok önemli. Bu arada cumartesi sabahtan beridir tartılmadım![]()
![]()
![]()
![]()
Kaçıyorum durulmaz buradaACİLEN evden uzaklaş hiç bekleme![]()
Benim diyetisyenim günlerde poğaça börek vermezdi ama salata tarzı bulgur tarzı verirdi sütlü tatlida verirdiOf Bugün de misafir geliyor annemin menüsü ekler pasta poğaça kek patates salatası börekmiş ben alıp başımı nerelere gidem kuzenlere gidem en iyisi
Benim annem diyete çok karşıBenim diyetisyenim günlerde poğaça börek vermezdi ama salata tarzı bulgur tarzı verirdi sütlü tatlida verirdi
Allah bir daha yasatmasinÇok şükür yaaaaa. Şimdiye kadar hiç internet sıkıntısı yaşamamıştım. Zor oluyormuş![]()
Böyle zamanlarda yesek akşam yemeği yemesek olmazmi bende yarın arkadaşıma gideceğim deBenim annem diyete çok karşışimdi desem sütlü tatlı yap aman ekler yanına bide sütlü yaparım der ikisinide yapar verir
ben kaçıyorum o yüzden
![]()
Ben de kaç gündür 10.000 adım atmaya çalışıyorum 5000 adım attığım günler de oldu ama etkisini tartıda şimdiden görüyorum çok şükürDün normal rutin hayatımın içinde yani ekstradan spor yapmadan toplam 8826 adım atmışım. Yani arabasızlık çok güzel bir şeymiş. Bugün ekstradan öğle arası eve gidip geleceğim. Büyük ihtimal 10000 adımdan fazla atarım. Her gün böyle yürürsem de yakın zamanda istediğim kiloya inerim büyük ihtimal. Hareket çok önemli. Bu arada cumartesi sabahtan beridir tartılmadım![]()
![]()
![]()
![]()
Yaşasın kahvesende bendensin sütlü filtre kahve çok severim özellikle st..... bayılırım o markaya
küp çikolatali lokuma bişey diyemem![]()
Kahveyi makinada mi yapıyorsunuz hangi markayı alıyorsunuz içimi yumuşak olan hangisiYaşasın kahveEvet canım aynı zevklerimiz
Canım ara öğünde iki çeşit meyven var, birer porsiyon. Diyetisyen mi böyle istedi? Bana fazla gibi geldi deGünaydın kızlar
hızlıca dünkü menümü yazayım
Sabah 8.00 1 yumurta, iki wasa, bir dilim süzme peynir, 150 ml süt
Ara öğün 9.30 1 porsiyon erik, 1 porsiyon kiraz, sade türk kahvesi, 1 kupa yeşilçay
Öğlen 12.00 2 dilim tb ekmek, domates-salatalık-biber, 2 dilim beyaz peynir, 6 tane zeytin, 200 ml süt
Ara Öğün 16.00 1 dilim tb ekmek, 1 parça peynir, 1 kupa yeşilçay
Akşam 18.30 1 tabak bulgurlu semiz otu yemeği (bulgur 3 yk), 5 yk yoğurt, 1 ızgara tavuk göğsü (100 gr)
Ara yok.
yürüyüş yapamadım yine![]()
Canım ben tam bir kahve aşığıyım. Hem filitre kahve demleme makinem hem de diğer türden kahve yapan makinem var. Bazen de french press kullanıyorum. Bunlara ek dışarıda da içiyorum. Kahve markası versek reklama girer mi bilmiyorum, ben imkanım olunca yurtdışından getiriyorum. Ya da burada ünlü kahveci S.... veya Alman markası Tc....’dam alıyorum.Kahveyi makinada mi yapıyorsunuz hangi markayı alıyorsunuz içimi yumuşak olan hangisi
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineHerkese günaydın. Dün spordan sonra çok terledim diye soğuk suyla banyo yaptım kaşındım yani. Dün gece de ateşim çıktı etlerim ağırdı hep. Pencereyi de açmışız gece dolunayı seyrede seyrede uyudum soğuk Soğuk ter attım örtünüp şimdi azaldı bereket.. Herkese günaydın![]()
Hiç bilmiyordum ben bunu. İnşallah benimki de o yüzdendirDolunayda yeme isteği çok artar. Ay kendini tamamlıyor yaaa. O yüzden dolunaya dikkat etmek lazım. Bende etkisi çok oluyor.![]()
Spor yapıyor musun?Dün normal rutin hayatımın içinde yani ekstradan spor yapmadan toplam 8826 adım atmışım. Yani arabasızlık çok güzel bir şeymiş. Bugün ekstradan öğle arası eve gidip geleceğim. Büyük ihtimal 10000 adımdan fazla atarım. Her gün böyle yürürsem de yakın zamanda istediğim kiloya inerim büyük ihtimal. Hareket çok önemli. Bu arada cumartesi sabahtan beridir tartılmadım![]()
![]()
![]()
![]()