• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba ben 36 yaşında 1.58 boyunda 78.1kiloyum.Yaklaşik 7 senedir bu kilolardayım.Geçen yil 83.3 görünce 8ayda şekersiz beslenerek, karbonhidratı çok azaltarak 15 kg verdim.Beslenme düzenimi tamamen değiştirdim.Yavaş fakat zorlanmadan geçen bir süreçti.Sonra yavaş yavaş esnemeler başladı.Önceleri ayda 1kg sonra haftada 1 kg olmak üzere 6 ayda verdiğim 10 kiloyu geri aldım.Bu pazartesi 78.1 kg ile tekrar diyete başladım.Sizlerin desteğiyle 62/65 kiloya düşmek istiyorum.
Hoşgeldiniz daha önce vermissiniz siz bu işi biliyorsunuz yalnızca desteğe takım arkadaşlarına ihtiyacınız var bunun için grupta aktif olmanız akşamları mutlaka menü bildirmeniz gerekiyor inanıyorum ki hedefinize ulasacaksiniz ..

Hoşgeldiniz daha önce vermissiniz siz bu işi biliyorsunuz yalnızca desteğe takım arkadaşlarına ihtiyacınız var bunun için grupta aktif olmanız akşamları mutlaka menü bildirmeniz gerekiyor inanıyorum ki hedefinize ulasacaksiniz ..
Desteğiniz için teşekkür ederim.O zaman menü bildirmeye bu geceden başlayayım.
Kahvaltı:
Beyaz peynir(35gr)
Domates
salatalik
Dereotu
5 adet zeytin
1,5dilim tam tahıllı ekmek

Öğle:
Semizotlu salataliklı cacık
12 minik galeta(20gr)

Ara:
1 avuç üzüm
5 fındık
5 badem

Akşam:
1 kase çorba
3 kaşık et(Haşlama)
4 kaşık zetinyağlı taze fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek

şekersiz türk kahvesi

Ara:
10 kiraz
yeşil çay

3 ayda iyi verdim ama şimdi nedense duraksadim bu ayda 3 kilo verip 60 olmak isterdim.. 😌😌
yazın çok zor haklısın dondurma sabah ye eziyet etme bu kadar kendine ona göre gün içinde dengele birşey olmaz kanımca
Afiyet olsun ye gitsin ben tatilde en sevdiğim kişiyle en sevdiğim yerde waffle yiyeceğim hahaha😂😂
en sevdiğin kişi hımm 🤔 yoksa yoksa 🥰😀
@Anka canim simdi ben tekrar listeye girmem icin 57.100 ve aşağısı olmalıyım degil mi ? Yoksa 6 ay listeye giremiyorum degil mi ? Eğer oyleyse 6 ay cok degil mi yahuu 🤗🤗
Ada 6 Aydan önce kesin düşersin o kiloya 60 kg olacak halin uok ya ben bir ayda en fazla geldim eski kiloma ama tatile çıkacağım için üstüne düşmedim

Desteğiniz için teşekkür ederim.O zaman menü bildirmeye bu geceden başlayayım.
Kahvaltı:
Beyaz peynir(35gr)
Domates
salatalik
Dereotu
5 adet zeytin
1,5dilim tam tahıllı ekmek

Öğle:
Semizotlu salataliklı cacık
12 minik galeta(20gr)

Ara:
1 avuç üzüm
5 fındık
5 badem

Akşam:
1 kase çorba
3 kaşık et(Haşlama)
4 kaşık zetinyağlı taze fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek

şekersiz türk kahvesi

Ara:
10 kiraz
yeşil çay
Saatleride yazarsak süper olur menun gayet güzel

Net birşey yok ama bu ara yolunda giden birşey yok gibi ve üst üste olumsuzluklar gelince modum düştü sanırım
Betulcum teşekkür ederim 😘
Yolunda giden bir sey soyliyim ben sana. Modun dusuk oldugunda bile menulerin iraden cok guzel. Cok guzel devam ediyorsun :KK9: :KK9: :KK9:

Anaaa merhaba 😁 Bir an yanlış yere mi yazmışım diye kontrol ettim 😁 Ne yapıyorsun sen de mi bu topiğe geldin
bende kontrol eettim yanlış yer mi diye :KK70:
Ben topik topik dolaşıyorum sorma yaa :KK70:
Zayıflamaya öncelik verdim zayıfladım. Ama buralara alışan kolay kolay ayrılamıyor. :KK70:
Çok güzel topikler var. Gereksiz Para harcamama topiği, yatırım topiği, temizlik, spor, diyet, güzellik, çocuk bakımı, kitap okuma, zayıflama.. Ne güzel yer burası..
En önemlisi doğru zamanda doğru topikte olmak :KK70:
Bu arada merhaaba kızlar

yazın çok zor haklısın dondurma sabah ye eziyet etme bu kadar kendine ona göre gün içinde dengele birşey olmaz kanımca
en sevdiğin kişi hımm 🤔 yoksa yoksa 🥰😀

Ada 6 Aydan önce kesin düşersin o kiloya 60 kg olacak halin uok ya ben bir ayda en fazla geldim eski kiloma ama tatile çıkacağım için üstüne düşmedim
☺️☺️

Canım benim gibi ayrildigin kilonun altına dusmelisin
Ada evt burda ol benim senin desteğine ihtiyacim var bu hafta kötü bir hafta geçiriyorum modum çok düşük beslenmemde kötü eski gücüm yok iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var ☹
Canim , bende bu aralar kötü gidiyorum artik dur diyelim... ben cuma gunu bir arkadasa gidecem diyet yuzunden gezmelerimi ertelemistim artik o arkadasa gitmem lazim... ister istemez orada bir iki bisey yenilecek.... eğer cumayi saymazsak bugun senle basliyalim zeynebim....😍😍😍🤗🤗
Inan ac yatmak ve ac uyanmak cok guzel bir his... buaralar bende kaybettim bu hissi 😟😟😟

Hadi zeynep bugun basliyoruz eski duzene spora donuyoruz bu kadar emek verdik biz bunu yapabiliriz ki yaptikta.....
Artik birbirimizin menüsünü didikliyoruz agzina bisey atarken ayyy simdi ada ne der diye düşün 😂😂😂😂 bende ayni sekilde zeynep ne der diyecem 😂😂😂

Yaa yapma böyle.
Bak ben seni kontrol edeyim.
Her Yedigib tatlı yemek istediğin zamanı ya ben sana gaz veririm
Sakinnn salmak yok haftada 1 sadece
Teşekkür ederim canim💞💞... aslinda haftada bir bile bana fazla ben tatli yemeyi bilmiyorum yedikce yiyorum oyleyse uzak durmak gerekiyor 😟😟😟

Teşekkür ederim canim💞💞... aslinda haftada bir bile bana fazla ben tatli yemeyi bilmiyorum yedikce yiyorum oyleyse uzak durmak gerekiyor 😟😟😟
Kendini kontrol etmen lazım bak ben geçen gün liste attım ya yiecem diye vazgeçtim hiçbirini yemiyecem. Çünkü şuan duraksadim ve inan çok zorlanıyorum bu kadar emek verirken onları yemiyecem hurma vs debn fıstık ezmesiyle tatlı yapıyorlar içine fındık evet kalorili belki ama vücudun sindirebilir en azından haftada 1 dene bence. Zararliseyler zaten vücudumuza zararlı yeme bende yemiyecem

Kendini kontrol etmen lazım bak ben geçen gün liste attım ya yiecem diye vazgeçtim hiçbirini yemiyecem. Çünkü şuan duraksadim ve inan çok zorlanıyorum bu kadar emek verirken onları yemiyecem hurma vs debn fıstık ezmesiyle tatlı yapıyorlar içine fındık evet kalorili belki ama vücudun sindirebilir en azından haftada 1 dene bence. Zararliseyler zaten vücudumuza zararlı yeme bende yemiyecem
evet haklısın tatlı ihtiyacımı giderecek çok tarif var işte işimize gelmiyor:KK70::KK70::KK70: ama artık dur demeliyim sadece cuma arkadaşa gidecem bişeyler mecbur tırtıklarım akşamına cacıkla kapatırım günü dengelemiş olurum....

Merhaba ben 36 yaşında 1.58 boyunda 78.1kiloyum.Yaklaşik 7 senedir bu kilolardayım.Geçen yil 83.3 görünce 8ayda şekersiz beslenerek, karbonhidratı çok azaltarak 15 kg verdim.Beslenme düzenimi tamamen değiştirdim.Yavaş fakat zorlanmadan geçen bir süreçti.Sonra yavaş yavaş esnemeler başladı.Önceleri ayda 1kg sonra haftada 1 kg olmak üzere 6 ayda verdiğim 10 kiloyu geri aldım.Bu pazartesi 78.1 kg ile tekrar diyete başladım.Sizlerin desteğiyle 62/65 kiloya düşmek istiyorum.
canım hoşgeldin motivasyon için takıma sohbete mutlaka katıl.... hergün düzenli menü ver yaptığın sporları paylaş.... sadece menü verip çıkmak insanın motivasyonunu sağlamıyor..

hadi kızlar uyanınnnnnn kaldırın popoları güne büyük bi bardakta su ile başlayın bakayım :KK6::KK6::KK6::KK6:
ben sabah sporuna kaçar görüşürüz :KK6::KK6: incecik olacam kemiklerim görünecekkkk :KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused::confused:

zeyneppk zeyneppk canım güzel bir kahvaltı ile başla sağlıklı şeylerden tüket böylece gün boyu açlık oluşmayacak yada şeker isteğimiz olmayacak :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Back
X