• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim , bende bu aralar kötü gidiyorum artik dur diyelim... ben cuma gunu bir arkadasa gidecem diyet yuzunden gezmelerimi ertelemistim artik o arkadasa gitmem lazim... ister istemez orada bir iki bisey yenilecek.... eğer cumayi saymazsak bugun senle basliyalim zeynebim....😍😍😍🤗🤗
Inan ac yatmak ve ac uyanmak cok guzel bir his... buaralar bende kaybettim bu hissi 😟😟😟

Hadi zeynep bugun basliyoruz eski duzene spora donuyoruz bu kadar emek verdik biz bunu yapabiliriz ki yaptikta.....
Artik birbirimizin menüsünü didikliyoruz agzina bisey atarken ayyy simdi ada ne der diye düşün 😂😂😂😂 bende ayni sekilde zeynep ne der diyecem 😂😂😂
Oh çok şükür ada geldi 🤗
Tamam canım bende yarın arkadaşlarımla buluşacağım kahvaltı olacak ama ertesi gün tartı günü olduğu için kacirmayacagim.
Yemek hantallik yapıyor demi hiç mutlu olmuyor insan biz bir ömür boylemi olacağız .
Tmm beni didikle bende seni didiklerim 🤣

Günaydın kızlar dün gelemedim hiç rsin izinliydi misafir vardı Akşam ugraysmadim. Güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah

selam kızlar

iki günlük menümü yazayım kaçıcam öğleden sonra girerim inşallah:dua: takımda kim var kim yok onu bile farkedemiyorum artık hhaaa bu arada ada81 ada81 mezun olmuşsun galiba tebrik ederim :sampiyon::sampiyon:

menü6.png

kötü başlayan günler kötü bitiyor :KK14: bugüne güzel başladım umarım öyle gider

Menülerindeki çikolataları ve light kolayı beğenmedim. Gece neden atak geçiriyorsun o saatte? O saatte ne işin var ayrıca uyumuyor musun? Takıma girmekten çekinme lütfen. Gel yaz ne varsa. Dediğim gibi sen kilo verdikçe ben mutlu oluyorum. Bak mesela ada81 ada81 mezun oldu kendim mezun olmuş gibi sevindim. Daha sık gel lütfen. Atak gelince yaz buraya.

kaptanım gece neden böyle oluyor bilmiyorum eski alışkanlık sanırım 5 seneden beri geceleri 3-4 sefer uyanırım bu 5 senenin 2,5 senesinde emzirdim genelinde diyet yapmadım ve gece kimseden ses çıkmazken yemek yemek çok güzeldi..

ama artık bu beter alışkanlıktan kurtulmalıyım :KK14:

light kola içmiyorum artıl yaklaşık 20 günde 1 kere oldu.. sonuçta günde 1-1,5 lt içerim o kadarını mazur görün :oops:

çikolatayı da eşim almış ben almadım kahvenin yanında biraz tükettim gerisini kızlara yedirdim zaten

Oh çok şükür ada geldi 🤗
Tamam canım bende yarın arkadaşlarımla buluşacağım kahvaltı olacak ama ertesi gün tartı günü olduğu için kacirmayacagim.
Yemek hantallik yapıyor demi hiç mutlu olmuyor insan biz bir ömür boylemi olacağız .
Tmm beni didikle bende seni didiklerim 🤣
geldim geldim canım yoksa ipin ucu kaçacak vala emeklerime yazık olacak ;)

selam kızlar

iki günlük menümü yazayım kaçıcam öğleden sonra girerim inşallah:dua: takımda kim var kim yok onu bile farkedemiyorum artık hhaaa bu arada ada81 ada81 mezun olmuşsun galiba tebrik ederim :sampiyon::sampiyon:

Eki Görüntüle 2282368

kötü başlayan günler kötü bitiyor :KK14: bugüne güzel başladım umarım öyle gider
teşekkür ederim canım :KK200: darısı sizlere inşallahhhhh :dua:

kaptanım gece neden böyle oluyor bilmiyorum eski alışkanlık sanırım 5 seneden beri geceleri 3-4 sefer uyanırım bu 5 senenin 2,5 senesinde emzirdim genelinde diyet yapmadım ve gece kimseden ses çıkmazken yemek yemek çok güzeldi..

ama artık bu beter alışkanlıktan kurtulmalıyım :KK14:

light kola içmiyorum artıl yaklaşık 20 günde 1 kere oldu.. sonuçta günde 1-1,5 lt içerim o kadarını mazur görün :oops:

çikolatayı da eşim almış ben almadım kahvenin yanında biraz tükettim gerisini kızlara yedirdim zaten
canım insülin için bir ilaç verdi mi dr kullanıyormusun ?

Back
X