Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3üncühafta.webp

karbonhidrata doyduğum bir haftasonu olmuş şekerimin 250'ye çıkması süpriz değilmiş:KK14:

Günaydın canlar :KK36: düğünü atlattık şükür...bugün eşimin doğumgünü ve o unutmus biraz önce konuştuk kirk tane şeyle uğraşıyor Su an.Akşam nasıl bir sürpriz yapsam biraz fikir verin bana. Pastaya falan el sürmek yok. Şekersiz 21 güne başlıyorum bugün.

Sabah sabah peynir ekmek karpuz yedim çok güzel gitti yahu yumurta yiyesim hiç yok yazın sanki kaynıyor o yumurta içimde 😃
Diyetisyebnin verdigi hizladirma diyeti bu
..bu hafta benim hic yumurta yoktu

Kizlar ben annemdeyim bursda tartildim ama tartıdan tartıya çok fark oluyor mu geldiğimde hemen tartilacktim pili yokmus
Bir gun sonra gittim aldom simdide evdekiyle bu farkli mi anlamadim ama sanki az tartiyor

ne çok iyiyim ne de kotuyum kaptan çok cıs yemiyorum ama hiç su içemiyorum hicte tartılmuyorum korkuyorum tartılma Ya ama kilo aldım sallanıyo her yanım:(yazın diyet yapamiyorum
Sabah sabah peynir ekmek karpuz yedim çok güzel gitti yahu yumurta yiyesim hiç yok yazın sanki kaynıyor o yumurta içimde 😃
Bende yiyemiyorum ve o yüzden de karnım karnım tok güne başlayamıyorum güne başlayamıyorum sonra sonra saçma sapan şeyler yiyorum

Günaydın kızlar :KK200:

Hafta sonu depresyondaydım şimdi çıktım geldim :KK53::KK53:

Regl biterken böyle saçma bir ruh haline giriyorum. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Şükür kurtuldum bugün döndüm normal hayatıma :KK39::KK37::KK37:

Back
X