- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen önce bi emzirmeyi bırak benceBenimkine 2017 mart biz daha cikmadik bezden simdi annemdeyim eve gecince denemelr baslayacak
Bende bugün başlıyorum ada hadi BismillahBen sekersiz gune yarin basliyorum
Canım supersin ben benimkinin yanından wcye kalktım evi ayağa kaldırdı simdiYürüyüş yolundan günaydın![]()
Diyetisyebnin verdigi hizladirma diyeti buSabah sabah peynir ekmek karpuz yedim çok güzel gitti yahu yumurta yiyesim hiç yok yazın sanki kaynıyor o yumurta içimde![]()
Peyniri arttir 1 yumurta 1dilim peynire denkArkadaşlar karatay yapmaya çalışıyorum ama sabahları yumurta midemi bulandırıyor artık...yok mu başka alternatifi
Onu nasil yapicam bilmiyorum psikolojisi etkilenmeden emzik alsaydı daha kolay olurduSen önce bi emzirmeyi bırak benceikisi beraber travma yaratabilir
ne çok iyiyim ne de kotuyum kaptan çok cıs yemiyorum ama hiç su içemiyorum hicte tartılmuyorum korkuyorum tartılma Ya ama kilo aldım sallanıyo her yanım@eskibilezik @merryangel @Neredeyimben @latiska @zambak86 @MuMu85 @madamhdgulenyuzumsunsen @Akkat @papatya1994 Nerelerdesiniz kızlar bi ses verin bakim herkes iyi mi?
Bende yiyemiyorum ve o yüzden de karnım karnım tok güne başlayamıyorum güne başlayamıyorum sonra sonra saçma sapan şeyler yiyorumSabah sabah peynir ekmek karpuz yedim çok güzel gitti yahu yumurta yiyesim hiç yok yazın sanki kaynıyor o yumurta içimde![]()
Biz de arayâ hastalık girince başa döndükBenimkine 2017 mart biz daha cikmadik bezden simdi annemdeyim eve gecince denemelr baslayacak
Tartı 55.6 gösterdi ama tartı farkı ne kadar bilemiyorum
Cuma 57
annemdeyim buradaki tartı farklı oyuzdenTartı mı değiştirdin canım? Hafta sonu yoktum. Geçmişi okumadım.
Bu tartidan bende istiyorummmmTartı 55.6 gösterdi ama tartı farkı ne kadar bilemiyorum
Cuma 57