• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaa ne kadar az. Benim oğlum M şubesinde. ki daha da var hangi harfe kadar gidiyor bilmiyorum. Sınıflar 35 kişilik

Burası küçük bir yer canım. O yüzden şanslıyız. Çok şükür. Sınıfların en kalabalığı 25-26

Kesin yarın adet olacağım,başım çatlıyor...Eve gidip dinlenmek istiyorum ama iş var:/ Makarna üstüne dondurma yiyip uyumak istiyorum 😭

Kızlar sonunda regli oldum:KK31:Bu sefer çok şişmiştim, inşallah bir haftaya iner

Kesin yarın adet olacağım,başım çatlıyor...Eve gidip dinlenmek istiyorum ama iş var:/ Makarna üstüne dondurma yiyip uyumak istiyorum 😭
Benim de bu sefer regl öncesi dönem çok kötü geçti canım, şişkinlik, baş ağrısı, anlamsız iştah, depresyon tüm kötü etkileri gördüm. Ama bu sabah olmuşum. Boşver yeme bir şey, sabret

Benim de bu sefer regl öncesi dönem çok kötü geçti canım, şişkinlik, baş ağrısı, anlamsız iştah, depresyon tüm kötü etkileri gördüm. Ama bu sabah olmuşum. Boşver yeme bir şey, sabret
Demek havalardan herkes ayni sendromu bu yasadi bu ay....

Sekersiz gunler devam mi kizlarr. IMG-20190702-WA0014.webp parka geldik bunu aldim marketten. Ara ogunumsu :)

Back
X