• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse kızmayacağım bu hafta iyi kilo verdin. Ama az kaldı hedefine, süreni uzatma canım, sonra sıkılırsın😊
Doğum günü kutlaması yapıldı yemezdim normalde ama artık gerçekten bidaha yemeyeceğim 🤣🤣 ve söz haftaya 59.9 la gelicem burayaa

Kızlar ben kilo almaya doğru gidiyorum adım adım annemdeyim gelen giden oluyor ya da be.çn gidiyorum dışarılara nereden kontrolü sağlasam acaba diyetteyken bildiğim herşeyi yaptığım herşeyin hiçbirini yapmıyorum :(

Kızlar ben kilo almaya doğru gidiyorum adım adım annemdeyim gelen giden oluyor ya da be.çn gidiyorum dışarılara nereden kontrolü sağlasam acaba diyetteyken bildiğim herşeyi yaptığım herşeyin hiçbirini yapmıyorum :KK43:
Canım çok kilo verip bıraktıktan sonra birkaç ay istediğini yediğinde almıyorsun. Ama sonra o kilolar 2’şer 3’er öyle çabuk geri geliyor ki. Korumak vermekten zor. Bende hep öyle oluyor. O yüzden kontrolü bırakma asla😊

Vücut ölçülerini alıyor musun canım? Varsa göndersene merak ettim
Vücut ölçülerini en başta alıp diyete ve spora öyle başlamak daha motive ediyor.
Sen farketmiyorsun ama bir iki cm her hafta inceliyorsun ve bunu bilmek daha çok motive ediyor insanı

Benim ilk ölçülerim. Diyeti düzenli yapmadım
Ama hergün oynadım
Yakın zamanda tekrar ölçmedim
Haftaya öleceğimi inşallah güzel ekşi vardir
13 haziran
Bel 79
Göbek 94
Kalça 104

Back
X