• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Büyük iyi de çok şükür, küçük pek iyi değil ve çok ağlıyor, 5 dk bırakmıyor elimi sürekli ağlama modunda, az önce pansuman yaptırdık, inşallah iyi olur, hafta içi de doktoruna kontrole götürürüm inşallah
Allah razı olsun sorduğun için 😘
Sargı çıktıktan sonra rahatlamıştı benim oğlan. Yarına daha iyi olurlar inşallah canım🤗

Bilmiyorum ki bakayım bi ara. Benim şu an göbek sorun ona odaklandım 😂
Benim göbek sporsus gitti valla 😆 göbeğin ilacı şekersiz beslenme. Ama spor olarak mekik ve iki bacağı aynı anda indirip kaldırma da güzel ,, bacak için bakarsan bana haber et mutlaka 😂😂🤗🤗

Bence leslieni basene faydası yok bu gün son videolarından açtım basenlerde yıllardır hiç değişiklik yok 😂
Aynen canım ben de izledikçe korktum, kadının basen ve bacakları kalındı. O kadın ne kadar yapmıştır kim bilir, o öyleyse bizim hiç şansımız yok😭

Hayırlı olsun canım, geçmiş olsun kuzucuklarına bir haftaya kadar bir şeyleri kalmaz, merak etme. Kaç yaşındaydılar? Çok stresli bir olay olmalı, benim oğlanı düşünemiyorum. İyi ki atlattınız😊
Sağol canım, büyük 8 yaşında küçük 16 aylık
Acayip stresli o güzelim pipileri çok değişik şekillere girdi baktıkça moralim bozuluyor, küçüğün ki daha şiş ve kötü görünüyor, inşallah ikisi de tez zamanda düzelir hayırlısıyla

Back
X