Bu arada size bir şey soracağım Ankarada oturanlar.. Hanımlar Lokali hakkında bir bilginiz var mıdır acaba?
kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.
karşınızda
13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray:
VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s.
kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey: tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.
süperrrrr
1. oldukk bütün arkadaşları ve özellikle neyseneyse tebrikler cnmmmmmmmzemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy anca girebildimmm
neee bizmi birinci olduuuuuuuuuuuuuk ve neyneysemi bireysel birinciiiii
vaaaaaaaay harikaaa alkisalkisalkis
öptüm kızlarrr süpersiniizzzz olumunekankayizsmile
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi:
merhaba kardeş takımcığım nasılısınız takımıınız epey hareketlenmiş ne güzel sizin neşeniz hareketiniz bizede yansıyor emin olabilirsiniz hepinizi öpüyorum güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim . Bu arada birinci olmuşsunuz tebrik ederim çok sevindim . bireyselde neyneyse birinci olmuş onuda çok tebrik ediyorum . işte azmin zaferi budur . hepinizi çok öpüyorum .
Canım görürsün tabii, neden görmeyesin. Ben ilk başladığımda obezdim. Fazla kilolu kategorisine geçtiğim gün nasıl sevinmiştim. Hepimiz istedigimiz kiloya inicez inşallah.
Ben elvankenntekine gidiyorum. haftada 3 gün spor için. pilates var, fitness var ve de aerobik- step var bizimkinde. yalnız hanımlar lokaline göre değişen dans vs de olabiliyor. genelde yüzme hanımlar lokalinden bağımsız bir şey oluyor. ona ayrıca üye olunuyor diye biliyorum ben. ayrıca bu aylarda artık üyelik almazlar. çünkü ocak ayında üyelikler yenilenecek. ancak misafir üye olabilirsin. onun için kendine yakın olan bir tanesine gidip görüşmen lazım. ben memnunum. özel bir yere gitsem maddi olarak daha çok yük olur. yalnız sen eğer üniversitedeysen okulunda yok mu spor salonu?
Telefonla sordum ama üyelik almaya devam ettiğini söylüyor ..
Evet üniversitedeyim ama araştırdığım kadarıyla zaten bizim kampüste pek yok
Diğer kampüste aşırı dolu oluyormuş.
O yüzden düşünüyorum.
Memnun musun peki? NAsıl oluyor belli günler mi?
ne yani şimdi ben normal kilolumuyummmCADIARZU1 ela 22.2
2 ad 23.3
3 şişgo 23.9
4 Dosba 25.2
5 Uzaktandunyalı 27.5
6 Hulk 27.9
7 neyneyse 28.8
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.
karşınızda
13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray:
VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s.
kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey: tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.
günaydııın canlar.
inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çokşükür,sadece bu sabah adet oldum,biraz onun sıkıntısı var.
hafta sonu sanırım adet olacağım içindi çikolata kaçamağım oldu. yediklerimede dikkat edemedim ama saat 5den sonrada birşey yemedim. bugünden itibaren diyetteyim canlar. bu adet halimle zor olacak ama biryerden başlamam lazımyoksa kendimden korkmaya başladım. ne diyeti diye sormayın,bilmiyorum ama şeker kesinlikle olmasın istiyorum. ekmek olmasın. vede azıcık ve sık yiyeyim. (daha ne kaldı geriye ) :)))
bugün henüz kahvaltımı yapmadım,sanırım yapmıcamda aç değilim zaten yapmak istesemde etrafımda pek sağlıklı alternatifim yok.şuan şekersiz kahve içiyorum.ama tatlandırıcılı kahve,yeni çıkanlardan.
öğle yemeğinede sebze varsa yerim,salata ile beraber. yine çorba ve ekmek yok. hadi bakalım,Bismillahirrahmanirrahiym deyip başladık.İnşallah da gerisi gelir.
buralarda olucam,ara ara geçmişe bakarım.
herkese kolay gelsiiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?