- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
Sorun değil canım üslup önemli sonuçta tatlı dil her zaman güzelÖzür dilerim cnm geçen haftalarda hastalığımdan dolayı çok aktif değildim sadece menü yazdım gibi bişey oldu, kaçmış gözümden![]()

Güzel bir gün geçirdim motivemi toparladım yeni düzene heyecanla başlayacağım inşallah yarından itibaren :))
Yeşilliklerim yıkandu kurulandı kullanıma hazır hale getirildi.. keşke domates salatalığın da tadı olsa da iştahla yesem.. kahvaltıda peynşrden başka yiyecek bir şey bulamıyorum kışın. Hergün yumurta da yiyemiyorum alerji oluyorum. Kahvaltı beni çok zorluyor hep yaa... dereotu maydanoz desen çok pahalı demetler küçültüldü diyatlar 2 tl ayıklıyorum 2 sefeelik çıkıyor. E ben 1 asgari ücretle geçiniyorum haftada 4 demet alamam kızım mama içiyor ayda 4 paket kirası faturası... ooo bu ay somon alacaktım bütçemi zorlayıp gittim markete bi baktım 119 tl hemen kaçtım... başka balık da hiç canm çekmiyor hayatımda 3 kere falan yedim ama tadı damağımda ne yalan sölim :)))
Yaz gelse de kahvaltılarım şenlense :) hoş o zaman da kış kadar geniş sebze yok Allah kışın sebze yazın meyve yiyin bol bol diyor bize diye düşünüyorum :)