Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldim kızlaaarrrr bu sabah internet aldım ekstra hatırladığım kadarı ile 3 günlük yazacağım menüleri cumartesi akşamı mangal yedim ekmeksiz 2 parça tavuk 2 şiş yedim çay içtim pazar sabah yumurta domates çay Öğlen yoğurtlu makarna eşim şehir dışına çıkacaktı acil yemek gerekiyordu malum makarna en kolayı akşam 1 avuç kuruyemiş başka bir şey yemedim pazartesi sabah bir şey yemedim öğleden sonra brokoli karnabahar salatası akşam 1 kase tarhana çorbası yarım biber dolması
Canım böyle beslenmenin bir sebebi var mı? Zayıflamak çoğu zaman az yemekle olmuyor. Ben bu grupta bunu aşmakta zorlandığımızı düşünüyorum. Bir süre kilo veriliyor sonra duruyor kilo vermeler

Canım böyle beslenmenin bir sebebi var mı? Zayıflamak çoğu zaman az yemekle olmuyor. Ben bu grupta bunu aşmakta zorlandığımızı düşünüyorum. Bir süre kilo veriliyor sonra duruyor kilo vermeler
Ben 4 gündür yokum internetim yoktu hatırlayabildiğim kadarı ile yazdım

Merhaba
Arkadaşlarr
Sabah 8.30 2 kepekli ekmek arası peynir domates biber çay
10.30 kahve
13.30 3 yemekmkasigi makarna ve ayran
Akşam patates közleme cacık 18.30
1 saat spor
2.5 lt su
niye makarna yedin ki, başka alternatifin var mıydı. gözüme az geldi. keşke ana yemeğin yanında 1 kaşık tadımlık yeseydin ama öğün yapmasaydın
Hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm

Saat 12 de
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim kaşar peyniri
Domates biber salatalık
2 dilim ekmek ve çay

Saat 19.30 da
1 palamut
Havuç salatası ve soğan salatası
1 Sade maden suyu
1 lavaş ( çiğköfte lavaşı kadar)

Saat 20.30 da yarım kase salata daha yedim

Şimdi de ada çayı içiyorum.
sadece ara öğününü eksik gördüm. belki güne erken başlasan metabolizman daha hızlı çalışır

biraz mı... ablacım kaçamak yaparken yaptığın sporu düşünmelisin bence,o kadar uğraşıyoruz 2-3 kalori yakacağız diye sosis,pirinç pilavı,kumpir,milföy ile niye heba edelim bu çabayı?
Ben 1 yk tahin pekmezden bir şey olmaz diye düşünüyorum tok tutuyor normalde ama bugün sana yaramamış anlaşılan :110:
Diğer günler toparlarsın inşallah diyet yapan değil normal bir insan için bile çok fazla olmuş maalesef bugün :KK200:
en sevdiğim emojiyi de bir daha kullanmak nasip olmaz inşallah :KK48::sinirli::sinirli::sinirli:

Canım menünün neresinden tutacağımı bilemedim açıkçası sen biliyorsun zaten beslenme hatalarını bence biraz daha dikkatli olmalısın. Ayrıca zayıflama çaylarına vs karşıyım içerisinde ne olduğu bile belli değil senin vücudunda ne tür bir hasar bıraktığı da belli değil.

Günaydın herkese ❤bugün kacamaksiz musmutlu bir gün olsun hepimize

Hadi inşallah...

Teşekkürler canım.Sabahki sosis akşamki patates ve revani gözüme çarpan 3sey menündeki.Sporun çok iyi olmuş ama.

Ne diyim o kadar haklısınız ki... İradesizim gerçekten. Biliyorsunuz iş yerinde yiyorum kahvaltı ve öğle yemeğini. Bakıyorum bakıyorum alsammi almasam mi.. tabiki alıyorum...:kızgın:

Tartıya çıktım bugün 82 çıktım. Regl günüm geldi ondan mı bilmiyorum. Gerçekten dikkat ediyorum ve sporumu ne olursa olsun aksatmamaya çalışıyorum. Ve bu ayda gelmeyecek biliyorum acayip canım sıkılıyor bu duruma. Bu arada bilmeyenler için söyleyim 2 aydır regl olmuyorum çikolata kisti tedavi görüyorum.

Dün ders calismaya başladım Mayıs'ta ALES var temmuzda KPSS. Şeytan diyo gelmişsin 36 yaşına vazgec kariyerdi işti güçtü.. doğur bi tane otur evde:KK51: Hayat geçiyor:KK43:

Hadi inşallah...

Ne diyim o kadar haklısınız ki... İradesizim gerçekten. Biliyorsunuz iş yerinde yiyorum kahvaltı ve öğle yemeğini. Bakıyorum bakıyorum alsammi almasam mi.. tabiki alıyorum...:kızgın:

Tartıya çıktım bugün 82 çıktım. Regl günüm geldi ondan mı bilmiyorum. Gerçekten dikkat ediyorum ve sporumu ne olursa olsun aksatmamaya çalışıyorum. Ve bu ayda gelmeyecek biliyorum acayip canım sıkılıyor bu duruma. Bu arada bilmeyenler için söyleyim 2 aydır regl olmuyorum çikolata kisti tedavi görüyorum.
Dün ders calismaya başladım Mayıs'ta ALES var temmuzda KPSS. Şeytan diyo gelmişsin 36 yaşına vazgec kariyerdi işti güçtü.. doğur bi tane otur evde:KK51: Hayat geçiyor:KK43:
Bende aynı düşüncelerle işten çıktım kızım okula başlayınca şimdi çok mutlu ve huzurlu çalışmayı da düşünmüyorum işin açıkçası ben mutluyum ama tabi karar senin hayat gidiyor ellerinin arasından bir daha düşün

niye makarna yedin ki, başka alternatifin var mıydı. gözüme az geldi. keşke ana yemeğin yanında 1 kaşık tadımlık yeseydin ama öğün yapmasaydın
sadece ara öğününü eksik gördüm. belki güne erken başlasan metabolizman daha hızlı çalışır
Başka şansım olmuyor ki canim. Is yerinde ne olursa onu yemek zorundayım bazen.

Haklisin canım ama hiç acıkmıyorum ben o yüzden ara öğüne ihtiyaç duymamıştım. Ama doğru metabolizma için gerekli.

Hadi inşallah...

Şeytanın dediğine bu sefer katılıyorum, belki de meleğin sesidir o..
Bebeğini biraz büyüttükten sonra, yine çalışma hayatına devam edebilirsin..
Aynen öyle, hayat geçiyor...

:KK48:
Bugün neden böyle sakiniz :işsiz:

Ben çok yoğunum hastanede bakamadım geçmişe. Evdekiler neler yapıyor anlatın bi bakim :KK14: (Bu arada sigara kullanmıyorum. Hiç sevmiyorum da ama bu emojiyi seviyorum :KK48:)
Aaa ben bu emojide kahve içiyor zannetmiştim..
:KK48:
Ben de 11 de kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içtim, birazdan ev süpürüp, dolap düzelteceğim..ardından yürüyüşümü yapacağım.Dün telefonuma bi adımsayar indirdim, yürüyüş daha eğlenceli oldu.Ama sanki adımlarımı biraz eksik hesaplıyor gibi geldi..emin olamadım..eksik hesaplaması da iyi oldu, eskisinden daha çok yürüdüm bu sayede..

Merhabalar kızlar dünkü menümü yazayım
7.30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

12.30 1 elma
14.30 1 kase bol karışık salata

19.30 5 köfte 2 dilim sucuk 3 dilim ekmek
Akşam biraz fazla oldu
2 lt su
Evet akşam biraz fazla olmuş, sen de yazmışsın zaten. Olsun canım, afiyet, şifa olsun..

Back
X