işte herşeye kulak kabartıyoruz şekerimTopiğin birinde kadının biriyle tartışmışlığım bile var bu konuyu. Dini dedikleri her şeye inanmıyorum artık bu devirde. Peygamber efendimiz vefat ettikten sonra bir çok şeyi kendi kafalarına göre değiştirdiler maalesef. Şu an her önüne gelen din hakkında açıklama yapıyor. Allah akıl vermiş hepimize. İnsan vücudu susuz yaşayabilir mi? Yaşayamaz. Temizlik için bile su şart. Saçmalık yani. Bizim için önce sağlık. Hele ki şu salgın döneminde vücudun direncini iyi tutmalıyız. Direnç düştüğü an vücut her türlü hastalığa açık hale geliyor. O yüzden yapman gereken tek şey sağlıklı beslenmek. 70 kilo olayım önemli değil ama sağlıksız olmayayım.![]()
Aslında ben vucüdumu arındırmak istiyorum zararlı şeylerden ama nasıl yapacağım bilmiyorum şöyle bayramın kötü etkilerini silip vücudumu temizlemek ve sonra normal diyetime devam etmek istiyorum
Yok mu böyle birşey hocam

aman sakın gitme seni hergün burada görmezsem iyi olmuyor bana çok iyi geliyorsun demek ki din öğretmenisin çok severdim din öğretmenlerimi ve hep ilgiyle takip ederdim derslerimi çok saygılar sevgiler öğretmenimEhem ehmm
Din Kültürü Öğretmeni konuşuyor,
Peygamberimiz bi hadisinde, midenizin üçte birini suya, üçte birini yemeğe ayırın, üçte birini boş bırakın, yemekten de doymadan kalkın buyuruyor...
Yani herşeyin abartısı yanlış ve sağlıksız, ölçülü beslenmek en güzeli..
İlk girdiğim zamanlarda başka bi topikte bi hadisin orjinal metnini yapıştırmıştım, ban yemiştim. Umarım şimdi yemem..![]()

bence bayağ zor birşey yemek yemeyi çok seven birileri için çok zor yani benim içinBen önceki hafta 3 kere denedim ama öğlen 1den sonra bozdum dayanamadım

bilmezmiyim ama senin 10 /1 spor yapsam buradakilerin Hepsine toz attırırım ben sporsuz devam ediyorum savaşa bu hafta seni çok iyi takip edeceğimeee hadi bakalım rakibemmm bu hafta kim daha fazla kilo verecek) fena spor yaparım bilirsin
![]()

ay keşkeee spor yapsam çocukları oyun alanına götürüyorum.