Günaydın kızlar

canım normalde yemekhaneye gitmiyorum ama dün ilk günüm olduğu için hazırlıksız işe gittim ve yemekhanede pilav vardı yarısını yedim
akşamın ben fazla olduğunu düşünmüyorum karnıyarık tamamen yağsız fırında pişti içini da çok az zeytinyağı ile salçasız yaptım gayet fitti. çok küçüktü ama doymadığım için hemen bi menemen de yaptım gün içinde yumurta tüketmediğimden böyle tercih ettim menümü tamamlamayı
evet canım dün başladık ben güle oynaya çok sevinerek başladım ama dün iş yerinin kalabalıklığı falan korktum stres oldum biraz ne yalan söyliyim hiç evden çıkmadığım için süreçte bir garip hissettim kendimi
yok canım fit karnıyarız yağ salça falan yok
ekmek tüketmiyorum hiçbir tahılı tüketmiyorum. sebze, meyve, çiğ kuruyemiş,et/tavuk/balık, yumurta, zeytin falan bu şekil.. biraz karatayımsı ama yağı zeytinyağı ve kuruyemişlerden almaya çalışıyorum bir de hindistancevizi yağından
aslında tahıl beyin diye bir kitap okudum oradaki planı uygulamaya çalışıyorum genelde karataya benziyor glutensiz yaşamı destekliyor. bir de mutlaka öğünlerden tok kalkmak gerekiyor, planın dışına çıkmamak için (yeme atağı yaşanmaması için yani)
ben bulgur tüketmiyorum canım pirinci de ayda 1-2 sefer sadece
akşamın neresi fazla geldi ben pek çözemedim ama herkes aynı şeyi yazmış karnıyarıktan mı ki acaba

karnıyarığım baya fit ve küçük bir karnıyarıktı ama menülerde minik küçük bıdıcık laflarına tilt olduğum için belirtmemiştim

yani bence gerek de yok bir karnıyarık ne kadar büyük olabilir ki
hay ağzını öpeyim

gene de menüm normal biri için de bana fazla gelmiyor ama o da obez kafası sanırım

düzelecek düzelecek yeniyim daha
birde tahılsız rafine şekersiz besleniyorum onu da belirteyim yani ekmeğin şekerin oluşturduğu kalori boşluğunu programımda serbest yenecek yiyeceklerle dolduruyorum kilo verdikçe porsiyonlarım küçülecektir

yani inşallah
spor su şahane

fakat menü safi karbonhidrat olmuş çeşitlilik açısından sıkıntılı ama kalori açısından çok değildir. ama bu spora bicik protein yakışır hani
bu arada ben de balıkesirliyim "ma ne olmiş" lafını vanda görev yaparken bi memur amcamız çok kullanırdı senin yazını okurken onun sesi ile geldi kulağıma
canım kırmızı elma ve tarçını 1,5 lt suda kaynatıp içiyorlar çok güzel yorumlar var basitte bir tarif ama ben denemedim hiç instada fitgunluk diye bir hesap var çok ödem kürü tarifi paylaşıyor ve yorumlarda iyi hep