Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyy çok şükür gelebildim.Bugün ki koşturmam bi kaç saatlik spora bedel oldu.Camasir temizlik derken öğlen olmuş.Ve yine sayfalar füze hızıyla ilerlemiş.
Herkes iyidir inşallah kızlar.Neler yapiyosunuz bakeem?
İyiyiz canım.ben de bugün market alışverişlerimi yaptım oğlumu uyuttum buzdolabını temizleyeceğim inş. Çok büyük iş gibi geliyor her şeyi boşalt doldur bakalım ne kadar sürede yapacağım. Bugün çabuk acıktım şu temizliğimi yapayım da ara öğün bir şeyler yapacağım. Sen halletmişsin ne güzel

25 dk.da olsa sporumu yaptım geldim 😁
Bugünkü menüm
Sabah 07.00; 1 dilim peynir
Roka,maydanoz,nane
2 zeytin
Domates ve 1 h.yumurta
Öğlen 12.30; 3 yemek kaşığı yulaf lapasına yarım ananas, 1 kayısı ve 3 çileği doğradım yedim
16.00; 1 kutu süt
Akşam 18.30; 5 yemek kaşığı z.y fasulye
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
25 dk. Hitt kardiyo
cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs:KK9:
Menümü yazayım:KK52:

Sabah uyanınca 6.30
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

İse gidince 9.00
Şekersiz türk kahvesi
1 avuç içi kadar çiğ fındık badem

Öğlen 12.30
150 Gr ızgara tavuk
200 Gr yoğurt
4 kaşık pirinç pilavı

Akşam eve gelince
5 çilek 4 fındık

Akşam 18.30
1 karnıyarık
1 kase yoğurt
1 tabak menemen (2 yumurta)

Ara
Yeşilçay

Su 3.5 lt olur

Spor
Sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyüş
Leslie 25 dakika
Sabah akşam 10ar dakikadan toplam 20 dakika bölgesel
Adım sayısı 13096
:cool::cool:

@Elifff80 berceste_ berceste_ LAydLiNe LAydLiNe
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
İyi Akşamlar herkese.Ben de ilk menümü yazayım.Haydi bismillah.En Büyük KK
SABAH:5 kaşik kadar kıymalı yumurta, kk peynir, biraz maydanoz
ARA: 1 bardak süt, 1 elma
AKŞAM: 5kaşık nohut yemeği, salata
spor: şimdi 30 dakika leslie yaptım öyle geldim.
su: en az 4 litre olmuştur.
YATMADAN DA YOĞURT PULBİBER LİMON yiyeyim diyorum.
bide 2 tane çocukların cipsinden almışım başladığımı unutup:KK35:
Herkese sevgiler :KK200:
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım:KK9:
İyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm:

sabah8.00
1 kase Menemen
2 galeta
Peynir

öğlen 1 simit
(Babam yine sağolsun yine 1 koli yiyecek yollamış. Bu sefer şükür aburcubur yok. Bol simit , yufka, bazlama var 😂dayanamadım1 simit yedim)
3 gün kurusu

akşam 19.00
2 kaşık patates kavurması
Yarım kase mercimek çorbası
Bol yeşillik(dereotu, yeşil soğan,tere,roka, maydanoz bahçede ne bulduysam)

3lt su kendi rekorum
9bin Adım hafif tempoda berceste_ berceste_
simit canım çekti :confused::rolleyes:ama yiyemem
Pazartesi menü
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
2 kayısı

Öğlen 14.00
1 kâse tavuk suyu çorbası
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk but
Bol salata

2.5 litre su
Spor yok. Vaktim kalmadı.
27 sayfa kitap
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu:KK37::KK36:
Dünkü menümü hatırlamıyorum maalesef. Bugünü yazayım.

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:00)
1 porsiyon ciğer şiş
Birkaç çeşit meze
4-5 parça lavaş
1 şişe şalgam suyu

Akşam (18:00)
1 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine kahvaltılık sos

Saçmaladım bugün biraz ama hastanede yemek yerine dışarıda yemeyi tercih ettik. Çünkü herkes mesaiye başlayınca hastane çok kalabalık oldu.

3 lt su, spor yok, Çavdar Tarlasındaki Çocuklar isimli kitaba devam ediyorum.
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize :KK68: İstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir :KK43: o kadar gidip geliyorum berceste dinlenme tesisleri hiç dikkatimi çekmemişti :KK70:@berceste_ bana seni hatırlattı :)
ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoş :KK36:bir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum :KK48: adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim:KK28:

bende maske ile çok bunalıyorum gerçi kızımın izin hakları az olduğu için genelde evdeyiz ama çıktığımda o maskenin kokusu benim midemi bulandırıyor... birde osmaniye yazın deli sıcak olur sürekli terlersin o maske ile ne olacak hiç bilemiyorum :KK51: :KK51:

Alışıyorsun bir süre sonra maskeye. Bu sene maske şart. Umarım bu normalleşmeden sonra yine hastalık artmaz. O zaman durum daha karışık olur.

Kızlar dün öğleden sonra, 3 aydan beri ilk defa kaynanamlara gittik, kaynımgilde ailece geldi vere... sofralar kuruldu:eek: beni linç edebilirsiniz
Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30
8 adet mercimek köftesi-marul ( akşamdan önce eve dönmeyi planlıyorduk, akşam evde hafif yerim diye düşünmüştüm ama gece 11 de döndük.)

20.00
1 tabaktan az mantı, 3 kaşık salata
1 çatal reçelin içindeki kayısı

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
Üzgünüm pessinus pessinus :KK43:

Üzülecek bişey yok bence çok abartmamışsın. Bu kadar sıkma canını. Sen bugün yürüyüşle halledersin bunu.

Son düzenleme:
Çok sağol kuzum ❤ bu arada bende memurum dün başladım işe sakin olur diyodumki vatandaşlar bi gelmeye başladı ben şok maske eldiven bunaldım ama korkudan çıkaramıyorumda inşallah hep böyle kalabalık olmaz 😧
İlk gün diyedir inşallah.
Aman dikkat edin arkadaşlar.
Çok sindi bu Corona.

Bu arada 3 aydır beni görmeyen eltim ve kaynanam baya şaşırdılar, çok zayıflamışsın dediler, eşimin yengesi ve kuzenleri de en son Ekim ayında 94 lü kilolarda görmüşlerdi beni, onlar da şok oldular.. herkes yeter artık daha zayıflama, çok güzel olmuşsun, bu kadar yeter dedi. Eşimin yaşlı yengesi bi de ne dedi biliyor musunuz? "Başka zayıflama, ciciklerin bile küçülmüş":KK70: Ben şok..Ama biraz hazır cevabımdır, hemen dedim ki, "benim ciciklerim zaten hep küçüktü":-):KK48::KK70:

Ayşegül bol bol dua oku. Verdiğin az bir kilo değil. 25 kilodan bahsediyoruz. Nazara gelmeni istemiyorum. Bol bol oku kendini. :nazar::nazar::nazar:

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe:KK9: :nazar: 3 lt:KK62::KK20::cry:3lt
Berceste_:KK3::nazar: 4 lt:KK9: :duduk: 4 lt:KK9::nazar: 3lt
Ayşegül6666:KK28::KK68::nazar:3 lt:KK68::KK62:2.5lt
Efsun64:KK62:
polokey2244:KK62::nazar:
Kiloverenbiri:KK200::KK200::KK200:
krtp86:KK9::KK36::nazar:2 lt:KK36::KK9:2.5lt
chentiq:KK62:
Gonul83:KK30::dondurma: :KK62:2 lt:KK9::KK36:2.5lt
İlaymilla:KK62::KK22::nazar: 4 lt
Elifff80:KK68: :nazar::KK68: :nazar: 3.5lt:KK9::KK62:2.5lt
pessinus:KK68::KK20: :nazar: 3.5lt:KK9: :KK36: 3lt
candy_candy:KK62::KK36::KK9:3.5lt
marbling:KK9::nazar:3 lt:KK68: :nazar: 3 lt
dira90:KK62::KK68: :nazar: 2.5lt:KK9::KK36:2.5lt
cemrenil:KK73::KK9::KK36:3lt
ada81:KK9::KK9::nazar:2 lt
Bademella:KK68::nazar:2lt
polokey2244 polokey2244 marbling marbling Milyaay Milyaay Bademella Bademella kızlar menülernizi göremedim eger yazdıysanız tekrar ederseniz tabloya ekleyelim seviyorum sizi:KK36:

Son düzenleme:
cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs:KK9:
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım:KK9:
simit canım çekti :confused::rolleyes:ama yiyemem
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu:KK37::KK36:
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum

ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoş :KK36:bir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum :KK48: adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim:KK28:

Şu incecik lavaşlar var ya onlardan 4-5 parça. Tek lavaş değil. El büyüklüğünde ama incecik. Şalgam konusunda haklısın. Normalde açık ayran içiyordum oraya yemeğe gittiğimde. Açık olduğu için yapmıyorlarmış artık. Kapalı ayranı hiç yakıştıramadım ciğere. Ben de şalgam içtim. İnşallah cumaya kadar gider ödem. Akşama maydonoz kaynatacağım. Kiraz sapım da var. Çünkü parmaklarım şiş ala ödemim var.

elimde kocaman bir bardak suuuuu :KK50::KK50::KK50: hadi sularınızla eşlik edin banaaa :KK36:
D9B8378A-1807-4A8A-A8A7-3E3FFC37BDC7.webp

Kızlar dün öğleden sonra, 3 aydan beri ilk defa kaynanamlara gittik, kaynımgilde ailece geldi vere... sofralar kuruldu:eek: beni linç edebilirsiniz
Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30
8 adet mercimek köftesi-marul ( akşamdan önce eve dönmeyi planlıyorduk, akşam evde hafif yerim diye düşünmüştüm ama gece 11 de döndük.)

20.00
1 tabaktan az mantı, 3 kaşık salata
1 çatal reçelin içindeki kayısı

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
Üzgünüm pessinus pessinus :KK43:
bence gayet makulbir liste mantı var onuda az yemişsin bravo :KK9:

İyiyiz canım.ben de bugün market alışverişlerimi yaptım oğlumu uyuttum buzdolabını temizleyeceğim inş. Çok büyük iş gibi geliyor her şeyi boşalt doldur bakalım ne kadar sürede yapacağım. Bugün çabuk acıktım şu temizliğimi yapayım da ara öğün bir şeyler yapacağım. Sen halletmişsin ne güzel
Buzdolabı benimde resmen kabusum.Cidden doldur boşalt çok yoruyor.Sana kolay gelsin canım.Oglun uyumuşken işlerini toparla.Ben ara öğün yapmayınca daha fazla acıkıyorum.Tabi geliyo kaçamaklar ardına.

Kızlar tam buğday ununuzu aldınız mı? Ben iki paket aldım. Bizde çok rağbet görmemiş. 3 paket daha vardı :KK70: :KK70:

pessinus pessinus senin tarif tam buğday unlu nasıl oluyordu?
Ben de iki paket aldım canım.
Sabah 9 da eşimi gönderdim.
Eşim diyor ki bizden başka deli yok sabah 9 da un almaya giden diyor.
Reyon dopdoluydu diyor. 😂😂😂

Amiiiin insallah.Bu sefer okadar cok istiyorum ki su anda karnim gurulduyor ama ben esime uymuyorum👍😊
Uyma canım uyma. Ben de dün açlıktan öldüm resmen ama yemedim hiçbir şey. Bi süre sonra hissetmeyeceğiz bile açlığı geçecek bu günler. Sadece sabır :KK39:
Ayy saglik personeli misin benim esim de oyle.Allah yardımcınız olsun bu konuda o kadar çok doluyum ki şu Karantina nasıl geçti bilmiyorum bu arada Okuduğunuz kitapları da mı paylaşıyorsunuz ne güzel bende şu anda Özgüven kitabını okuyorum �yi geceler tekrar kolay gelsin
Evet canım ben de sağlıkçıyım. Tıbbi sekreterim. Artık öğle araları eve gidiyorum. Hastane de yemekaneye gitme fikri hiç hoşuma gitmiyor. Gerçi servislerde çalışanlar yemeği servislerde yiyor ama yine de bana fazla riskli görünüyor. Fark etmişsin zaten okuduğumuz kitapları da günlük kaç sayfa okuduğumuzu yazıyoruz.
Menü paylaşayım artık

12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay

İyi geceler canlar❤🌺🤗🤗
Menün hiç olmamış canım. Ama sporun gayet güzel. Şu yasaklı yiyeceklerden uzak dursan incecik manken gibi olacaksın da hep makarna hep hamur işi hep karbonhidrat olmuyor. Lütfen dikkatli ol. Çok sağlıksız bir menü olmuş.
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize :KK68: İstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir :KK43: o kadar gidip geliyorum berceste dinlenme tesisleri hiç dikkatimi çekmemişti :KK70:@berceste_ bana seni hatırlattı :)
Canım ben kaçırdım geçmişi. Hayırlı yolculuklar. Niçin gidiyorsun Malatya'ya? Kırıkkale'den de geçtin mi?
Kızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördüm😔 bunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum 😂
Regl döneminde eğer diyetine dikkat edersen çok güzel kilo verebiliyorsun. İnanılmaz geldi dimi?
Kelin ilacı olsaa başına sürermiş modunda bende kenarcıkta bekleyeyim :KK75:
Sen bekle zaten kenarda bakim :sinirli::sinirli:
Günaydın kızlar:KK36::KK36:

canım normalde yemekhaneye gitmiyorum ama dün ilk günüm olduğu için hazırlıksız işe gittim ve yemekhanede pilav vardı yarısını yedim

akşamın ben fazla olduğunu düşünmüyorum karnıyarık tamamen yağsız fırında pişti içini da çok az zeytinyağı ile salçasız yaptım gayet fitti. çok küçüktü ama doymadığım için hemen bi menemen de yaptım gün içinde yumurta tüketmediğimden böyle tercih ettim menümü tamamlamayı

evet canım dün başladık ben güle oynaya çok sevinerek başladım ama dün iş yerinin kalabalıklığı falan korktum stres oldum biraz ne yalan söyliyim hiç evden çıkmadığım için süreçte bir garip hissettim kendimi:110:

yok canım fit karnıyarız yağ salça falan yok :KK51:

ekmek tüketmiyorum hiçbir tahılı tüketmiyorum. sebze, meyve, çiğ kuruyemiş,et/tavuk/balık, yumurta, zeytin falan bu şekil.. biraz karatayımsı ama yağı zeytinyağı ve kuruyemişlerden almaya çalışıyorum bir de hindistancevizi yağından

aslında tahıl beyin diye bir kitap okudum oradaki planı uygulamaya çalışıyorum genelde karataya benziyor glutensiz yaşamı destekliyor. bir de mutlaka öğünlerden tok kalkmak gerekiyor, planın dışına çıkmamak için (yeme atağı yaşanmaması için yani)

ben bulgur tüketmiyorum canım pirinci de ayda 1-2 sefer sadece

akşamın neresi fazla geldi ben pek çözemedim ama herkes aynı şeyi yazmış karnıyarıktan mı ki acaba o_O karnıyarığım baya fit ve küçük bir karnıyarıktı ama menülerde minik küçük bıdıcık laflarına tilt olduğum için belirtmemiştim :KK70:yani bence gerek de yok bir karnıyarık ne kadar büyük olabilir ki :KK53:

hay ağzını öpeyim :KK15::KK15::KK16:
gene de menüm normal biri için de bana fazla gelmiyor ama o da obez kafası sanırım :KK53::KK53: düzelecek düzelecek yeniyim daha :KK48:

birde tahılsız rafine şekersiz besleniyorum onu da belirteyim yani ekmeğin şekerin oluşturduğu kalori boşluğunu programımda serbest yenecek yiyeceklerle dolduruyorum kilo verdikçe porsiyonlarım küçülecektir :KK16: yani inşallah :KK53:

spor su şahane
fakat menü safi karbonhidrat olmuş çeşitlilik açısından sıkıntılı ama kalori açısından çok değildir. ama bu spora bicik protein yakışır hani :KK8:

bu arada ben de balıkesirliyim "ma ne olmiş" lafını vanda görev yaparken bi memur amcamız çok kullanırdı senin yazını okurken onun sesi ile geldi kulağıma :KK51:

canım kırmızı elma ve tarçını 1,5 lt suda kaynatıp içiyorlar çok güzel yorumlar var basitte bir tarif ama ben denemedim hiç instada fitgunluk diye bir hesap var çok ödem kürü tarifi paylaşıyor ve yorumlarda iyi hep
Senin bu dönemde 3 ana 2 ara öğün yapman lazım normalde. Öğün aralıkların çok olmasın. Sadece yasaklı yiyeceklerden uzak durman seni çok etkileyecek. Beyaz un, şeker, pirinç, patates, aburcuburlar, gazlı ve şekerli içecekler gibi. Bol bol yeşillik ekle menülerine. Sizin oralarda boldur. Taze taze ve sınırsız yiyebilirsin. Aklında olsun.
Aman uykulu halimle ne biçim bi alıntılama yaptıysam, cevaplarımla içiçe girmiş🙄🤦
Kırk yıl uğraşsam yapamazdım bunu :KK70::KK70::KK70:
Gençler hiçbir çaba, uğraş boşuna değildir. Biz de ilk üç için yarışırız ne var :KK51:

Bakalım ikinciliği ve üçüncülüğü kim kapacak :KK8:

ben 120 kilo halimle hiç çok veremiyorum avantajını kullanamıyorum hala cumaya göre +800 gr dayım :110: kahrolsun insülin direnci En Büyük KK:KK70:
Sana tartılmaya yasaklayacağım böyle giderse. Tartılma lütfen sürekli.
Çok sağol kuzum ❤ bu arada bende memurum dün başladım işe sakin olur diyodumki vatandaşlar bi gelmeye başladı ben şok maske eldiven bunaldım ama korkudan çıkaramıyorumda inşallah hep böyle kalabalık olmaz 😧
Eldiven taktığında çok dikkatli ol canım. Vücuduna özellikle sakın maskene ve yüzüne dokunma. Eldiven çok sağlıklı değil. Ben kullanmıyorum mesela. Sık sık elime dezenfektan döküyorum.

Back
X