Sen kg ları ver bi de övgüleri al.Kaptanim boşa demiyo.Masallah diyelim biz ama sen de bolca dua et canım.Burdayım canım Kayseri'de yim, LGS den sonra Maraşa gidicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kg ları ver bi de övgüleri al.Kaptanim boşa demiyo.Masallah diyelim biz ama sen de bolca dua et canım.Burdayım canım Kayseri'de yim, LGS den sonra Maraşa gidicem![]()
Öyle oluyor ya.Esler evdeyken cidden daha çok yoruluyor hanımlar.Neyse yine de idare ediyoruz işte.İnan ki evde olmadığı günler daha az yoruluyorumyine de şükür arada fireler olsa da çocuklarla ilgileniyor güzel zaman geçirebiliyor
Perşembe yesen cuma +görebilirdin.Bulgur beni şişiriyor.Ama cumaya daha var.Akşama menüde bol salatalı kısır var bakalım beni nasıl etkileyecek kısır:)
Aa bilmiyorduumm canııımmmAmanın kimler gelmiş bizim buralara.Bende Kayseri deyim canım.Ayşegül addalara gitti.
Hemenn hazirliyorum caylari canim benimAa bilmiyorduumm canııımmm![]()
bir kapım daha oldu deseneee
çayı koy canısı geliyorum
![]()
O yüzden bugün yiyeyim dedim canım inş rahatsız etmez:) eşim her zaman istemez kısır bugün istemişken değerlendireyim dedim:) zaten kızlar da kaç gündür yazıyorlar canım istemişti:)Perşembe yesen cuma +görebilirdin.Bulgur beni şişiriyor.Ama cumaya daha var.
Hiç sorma benimde canım istedi.Ama cuma tartıdan sonra yapcam ben.Afiyet olsun canım.Ben bol yeşillikli seviyorum.Hos bi dr 3lt su içince bulgurlar resmen sisiyo midemdeO yüzden bugün yiyeyim dedim canım inş rahatsız etmez:) eşim her zaman istemez kısır bugün istemişken değerlendireyim dedim:) zaten kızlar da kaç gündür yazıyorlar canım istemişti:)
Bence de, cuma ya kadar gider etkisi zaten,O yüzden bugün yiyeyim dedim canım inş rahatsız etmez:) eşim her zaman istemez kısır bugün istemişken değerlendireyim dedim:) zaten kızlar da kaç gündür yazıyorlar canım istemişti:)
Ne demek canım asıl ben sana teşekkür ederim. Öyle güzel enerjin var ki sayende biz de çok motive olduk. İyi ki bizim takıma gelmişsinLAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..
Kızlar bugun diyetimin tam 6 ayını doldurdum. 2 Aralık ta başlamıştım 96,4 ile, 12 Aralık'ta 92,5 ile de takıma girdim.. hedefim 75 ti aslında ama sizlerden kopamadım ve gittiği kadar diyerek bu kiloya geldim çok şükür..
Ko
@Elifff80, süreçte dikkat ettiklerimi sormuştun canım, özetleyim
Yaptığım şeyler:
1- kalori hesabı ile ilk haftalar 1500, alıştıkçada 1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori kadar yedim
2- Hergün en az 2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
3- 2 ana öğün beslenip, akşamı erken kapattım
4-Abur cubur pasta tatlı börek vs...yok denecek kadar az yedim, tattım sadece
5-Yeşil çay, biberiyeli çay içtim.
6- Hayatımda yağı azaltıp, sebzeyi çoğalttım.
7-Canımın çok çektiği yüksek kalorili şeyler yediysem, O gün ve ertesi gün daha az ve hafif yiyerek dengelemeye çalıştım.
Harikasın canımHemenn hazirliyorum caylari canim benim
.Ziyarete falan mi geldin bakalim.
Sana hayırlı yolculular canım benimHarikasın canım![]()
kaynanamlar malatyada oturuyorlar eşimde gidelim mi özledim ailemi diyince ben zaten dünden razı
çıktık gidiyoruz
![]()
Ben de Ayşegül'ün vesilesiyle geldim o başkasını çağırdı da ben atladım geldimNe demek canım asıl ben sana teşekkür ederim. Öyle güzel enerjin var ki sayende biz de çok motive olduk. İyi ki bizim takıma gelmişsinBen mi çağırmıştım seni
![]()
Masallah.IdolumsunLAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..
Kızlar bugun diyetimin tam 6 ayını doldurdum. 2 Aralık ta başlamıştım 96,4 ile, 12 Aralık'ta 92,5 ile de takıma girdim.. hedefim 75 ti aslında ama sizlerden kopamadım ve gittiği kadar diyerek bu kiloya geldim çok şükür..
Ko
Yaptığım şeyler:
1- kalori hesabı ile ilk haftalar 1500, alıştıkçada 1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori kadar yedim
7-Canımın çok çektiği yüksek kalorili şeyler yediysem, O gün ve ertesi gün daha az ve hafif yiyerek dengelemeye çalıştım.
Ben de Ayşegül'ün vesilesiyle geldim o başkasını çağırdı da ben atladım geldim�nşallah 6 ay sonra da benim başarı hikayemi konuşuruz Ne dersiniz
![]()
Ben de yememeliyim ama evde olunca ve memleketin simidi olunca dayanamıyorum. Burdan pastane simidi olsa şu süreçte yemezdim mesela.cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım
simit canım çektiama yiyemem
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum
ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoşbir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum
adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim
![]()
Maşallah gerçek bir başarı öyküsüLAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..
Ko
Yaptığım şeyler:
Ben cuma yarışması topiğine yazınca, ordan biri beni bu takıma yönlendirip etiketlemişti, sonra da sen sımsıcak karşılaşmıştın beni kaptancığımNe demek canım asıl ben sana teşekkür ederim. Öyle güzel enerjin var ki sayende biz de çok motive olduk. İyi ki bizim takıma gelmişsinBen mi çağırmıştım seni ☺
İyi ki de geldin canımBen de Ayşegül'ün vesilesiyle geldim o başkasını çağırdı da ben atladım geldim�nşallah 6 ay sonra da benim başarı hikayemi konuşuruz Ne dersiniz
![]()
Vereceksin inşallah, sabırla, gayretle.Maşallah gerçek bir başarı öyküsüben de şu 4 5 kiloyu veremedim