Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Perşembe yesen cuma +görebilirdin.Bulgur beni şişiriyor.Ama cumaya daha var.
O yüzden bugün yiyeyim dedim canım inş rahatsız etmez:) eşim her zaman istemez kısır bugün istemişken değerlendireyim dedim:) zaten kızlar da kaç gündür yazıyorlar canım istemişti:)

O yüzden bugün yiyeyim dedim canım inş rahatsız etmez:) eşim her zaman istemez kısır bugün istemişken değerlendireyim dedim:) zaten kızlar da kaç gündür yazıyorlar canım istemişti:)
Hiç sorma benimde canım istedi.Ama cuma tartıdan sonra yapcam ben.Afiyet olsun canım.Ben bol yeşillikli seviyorum.Hos bi dr 3lt su içince bulgurlar resmen sisiyo midemde :KK48:

LAydLiNe LAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..

Kızlar bugun diyetimin tam 6 ayını doldurdum. 2 Aralık ta başlamıştım 96,4 ile, 12 Aralık'ta 92,5 ile de takıma girdim.. hedefim 75 ti aslında ama sizlerden kopamadım ve gittiği kadar diyerek bu kiloya geldim çok şükür..
Ko
@Elifff80, süreçte dikkat ettiklerimi sormuştun canım, özetleyim
Yaptığım şeyler:
1- kalori hesabı ile ilk haftalar 1500, alıştıkçada 1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori kadar yedim
2- Hergün en az 2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
3- 2 ana öğün beslenip, akşamı erken kapattım
4-Abur cubur pasta tatlı börek vs...yok denecek kadar az yedim, tattım sadece
5-Yeşil çay, biberiyeli çay içtim.
6- Hayatımda yağı azaltıp, sebzeyi çoğalttım.
7-Canımın çok çektiği yüksek kalorili şeyler yediysem, O gün ve ertesi gün daha az ve hafif yiyerek dengelemeye çalıştım.

LAydLiNe LAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..

Kızlar bugun diyetimin tam 6 ayını doldurdum. 2 Aralık ta başlamıştım 96,4 ile, 12 Aralık'ta 92,5 ile de takıma girdim.. hedefim 75 ti aslında ama sizlerden kopamadım ve gittiği kadar diyerek bu kiloya geldim çok şükür..
Ko
Yaptığım şeyler:
1- kalori hesabı ile ilk haftalar 1500, alıştıkçada 1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori kadar yedim
7-Canımın çok çektiği yüksek kalorili şeyler yediysem, O gün ve ertesi gün daha az ve hafif yiyerek dengelemeye çalıştım.
Ne demek canım asıl ben sana teşekkür ederim. Öyle güzel enerjin var ki sayende biz de çok motive olduk. İyi ki bizim takıma gelmişsin 🙏 Ben mi çağırmıştım seni ☺️

Ne demek canım asıl ben sana teşekkür ederim. Öyle güzel enerjin var ki sayende biz de çok motive olduk. İyi ki bizim takıma gelmişsin 🙏 Ben mi çağırmıştım seni ☺️
Ben de Ayşegül'ün vesilesiyle geldim o başkasını çağırdı da ben atladım geldim🙄 �nşallah 6 ay sonra da benim başarı hikayemi konuşuruz Ne dersiniz🤔

Ko
Yaptığım şeyler:
Masallah.Idolumsun👍

Ben de Ayşegül'ün vesilesiyle geldim o başkasını çağırdı da ben atladım geldim🙄 �nşallah 6 ay sonra da benim başarı hikayemi konuşuruz Ne dersiniz🤔

Neden olmasın. Ben çok severim başarı hikayelerini. Canlı bir örneği de karşında duruyor :KK39:

Menüm maalesef bugün de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.

Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:45)
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt salatası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 çatal kavrulmuş mantar

Akşam (17:00)
5 tane tam buğday unlu gevrek

Su 2 litre oldu ama 3 litreye tamamlarım. Spor şimdilik yok. Yapınca yazarım :KK39:

cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs:KK9:
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım:KK9:
simit canım çekti :confused::rolleyes:ama yiyemem
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu:KK37::KK36:
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum

ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoş :KK36:bir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum :KK48: adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim:KK28:
Ben de yememeliyim ama evde olunca ve memleketin simidi olunca dayanamıyorum. Burdan pastane simidi olsa şu süreçte yemezdim mesela. 😁

Ko
Yaptığım şeyler:
Maşallah gerçek bir başarı öyküsü 🧿ben de şu 4 5 kiloyu veremedim

Ne demek canım asıl ben sana teşekkür ederim. Öyle güzel enerjin var ki sayende biz de çok motive olduk. İyi ki bizim takıma gelmişsin 🙏 Ben mi çağırmıştım seni ☺
Ben cuma yarışması topiğine yazınca, ordan biri beni bu takıma yönlendirip etiketlemişti, sonra da sen sımsıcak karşılaşmıştın beni kaptancığım🥰 iyi ki de gelmişim buraya:KK200::KK200:
İyi ki de geldin canım👍
İnşallah konuşuruz:KK5:

Back
X