Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm maalesef bugün de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.

Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:45)
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt salatası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 çatal kavrulmuş mantar

Akşam (17:00)
5 tane tam buğday unlu gevrek

Su 2 litre oldu ama 3 litreye tamamlarım. Spor şimdilik yok. Yapınca yazarım :KK39:
Şimdi baktım canım, emniş etiketleyip yönlendirmiş beni bu sayfaya sağolsun..

Menüm maalesef bugün de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.

Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos

Öğle (12:45)
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt salatası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 çatal kavrulmuş mantar

Akşam (17:00)
5 tane tam buğday unlu gevrek

Su 2 litre oldu ama 3 litreye tamamlarım. Spor şimdilik yok. Yapınca yazarım :KK39:
Akşama bir yoğurt ekleseydin yada 1 haşlanmış yumurta çünkü ilerleyen saatler zorlayabilir...

Bugün menü
Sabah 11.10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik

Ara
5 yk yoğurt

Akşam 17.40
12 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm....

berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez taze nane maydanoz
çay 1fincan

12.00
Sekersiz türk kahvesi
14.30
Yeşilçay
1kucuk avuç badem ceviz kuru üzüm

18.30 Akşam
1bardak ayran
1kase nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1kucuk tabak salata.
Yarım dilim tb ekmek.
1dilim karpuz.
1fincan nane limon çayı.

2.5lt su
2mile leslie..
45 dak pilates..

İyi akşamlar kızlar ben de paylaşayım menümü
10.30
1 büyük boy patatesten omletin 1/3 ü,30 ge kadar beyaz peynir,birkaç küçük küp kaşar 1 çay kaşığı bal,1 yemek kaşığı kadar kaymak,1.5 dilim ev ekmeği
16.00
1 sütlü nescafe,1 hurma,1 ceviz
18.00
2 tabak kısır 1 bardak ev yapımı ayran
Su 2.5 lt şimdilik ve henüz spor yapamadım yapınca paylaşırım. Buzdolabını temizlemek baya zamanımı aldı sporumu o saatte yapacaktım yoksa

Vayyy arkadaş ne okudum beee.. 17 sayfa geçmiş yaptım bir an bitmeyecek falan sandım.. o kadar sayfa okudum benim ortim Milyaay Milyaay yok.. o gelmediyse yarın gelir "dün ki menümü hiç yazmayimmm.. çok kaçamak yaptım ama suyumudaa ictimm.." der :KK70: :KK70:

İyi eğlenceler canım eminim orada da dikkat edersin sen.. yorumları bekliyoruz bizde🤗🤗

Canım ben ilk safra kesesinden rahatsizlandigimda yaprak yemiştim rahatsizlandim gittik taş çıktı.. geçen midem sırtıma vuruyor dedin açıkçası aklıma takıldı.. geçen usuttun hadi bu sefer de yaprak diyosun şüpheleniyorum inşallah değildir.. zamanı değil belki şimdi ama ilk fırsatta tahlil yaptir lütfen.. ❤🌺

Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem var 😁

Hoşgeldin Elif🌺❤ Ebru ben hadi hep beraber fit olucaz inşallah:KK73::KK73::KK49::spor::KK19:

Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmiss:KK8::KK8:

:KK14::KK14:
Ahh Benim Gonulum yaa hiç vazgecmez hiç umut etmekten...:KK70::KK70::KK70:

He heee moplar Benden :temizlik::temizlik::temizlik:
Emojilerle idare edersiniz artık

:KK70::KK70:
Hocam şimdi bir sorum var.. Bu kadar odemle gelip cuma gelmeden daha 4 kilo vermek caiz mi?? Biz terk edelim kizlar buralario_Oo_O

Evet adacim lütfen güzel menülere ekliyorsun bu yazdiklarina da ekle ortini, o görmüştür gerçi:KK70:

Görmüş 😁

Terk edelim anacim buraları :KK17::KK17::KK17:

Aysegul'den hic mi ders almadın acaba?? Hatirlatirim olanları :işsiz::işsiz:

Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken.. 🤗🤗
Evet iki gündür yoktum koydeydim geldim geldim 😂😂😂😂menumü yazacammmmm :halay: :deli: :confused: :confused: durum bu kadar vahimken kacamak yapmadım 😂😂😂birazdan paylasacam geçmişi okuyum şimdi tabii bugün biterse 🙈🙈🙈😘🤗🤗🤗çok fena geldim bu defa :KK76::KK76::KK76::rolleyes::rolleyes::rolleyes::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sus::KK53::KK53::KK53:

Yine bir 15 sayfa geçmişten sonra Merhaba❤️🌺

LAydLiNe LAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..

Kızlar bugun diyetimin tam 6 ayını doldurdum. 2 Aralık ta başlamıştım 96,4 ile, 12 Aralık'ta 92,5 ile de takıma girdim.. hedefim 75 ti aslında ama sizlerden kopamadım ve gittiği kadar diyerek bu kiloya geldim çok şükür..
Ko
@Elifff80, süreçte dikkat ettiklerimi sormuştun canım, özetleyim
Yaptığım şeyler:
1- kalori hesabı ile ilk haftalar 1500, alıştıkçada 1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori kadar yedim
2- Hergün en az 2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
3- 2 ana öğün beslenip, akşamı erken kapattım
4-Abur cubur pasta tatlı börek vs...yok denecek kadar az yedim, tattım sadece
5-Yeşil çay, biberiyeli çay içtim.
6- Hayatımda yağı azaltıp, sebzeyi çoğalttım.
7-Canımın çok çektiği yüksek kalorili şeyler yediysem, O gün ve ertesi gün daha az ve hafif yiyerek dengelemeye çalıştım.
👏👏👏👏🧿🧿🧿
Evet iki gündür yoktum koydeydim geldim geldim 😂😂😂😂menumü yazacammmmm :halay: :deli: :confused: :confused: durum bu kadar vahimken kacamak yapmadım 😂😂😂birazdan paylasacam geçmişi okuyum şimdi tabii bugün biterse 🙈🙈🙈😘🤗🤗🤗çok fena geldim bu defa :KK76::KK76::KK76::rolleyes::rolleyes::rolleyes::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sus::KK53::KK53::KK53:
15 sayfa geçmiş okudum göremeyince seni eyvah dedim benim ortağım yine yokk :rolleyes:hadi bakalım insallahh 🙏🙏 biz cumaya kadar tartilmiyoruz canım öyle bi karar aldık :KK19:

Dün menüm saçma oldu baya haklısınız canlar 🥴
Planda yoktu arkadaş gelince pratik öyle yaptık cattik yedik. yine az yemeye çalıştım ama haklısın kaptanim LAydLiNe LAydLiNe bu sporlara haksızlık oluyor gerçekten bugün toparladım menuyu.
Birazdan spor yapip yazarım menümü.

Menü paylaşayım artık

12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ berceste_ Milyaay Milyaay

İyi geceler canlar❤🌺🤗🤗
Canım dünkü menüm. Bugünkü menuyu sporumu yapip paylaşacağım.
🤗🌺

Son düzenleme:
berceste_ berceste_ canım yukarıda dünkü menüyü paylaştım ısrarla seni etiketlememe rağmen başkası çıktı. 5 kez falan düzelttim ama almadı kaldırdım bende etiketi.

Dünkü menu
12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15.00 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabımı okuyamadım misafir vardı...

Ben cuma yarışması topiğine yazınca, ordan biri beni bu takıma yönlendirip etiketlemişti, sonra da sen sımsıcak karşılaşmıştın beni kaptancığım🥰 iyi ki de gelmişim buraya:KK200::KK200:

İyi ki de geldin canım👍
İnşallah konuşuruz:KK5:
Gerçekten ben de 2 gündür iyi ki geldim diyorum.İnsan kendini sorumlu hissedince çok iyi oluyor.Kaç kere ağzıma atıverecekken bisküvileri geri bıraktım.

Ben de bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 haşlanmış yumurt, kk peynir, 7 zeytin, domates salatalık,2 lokma beyaz ekmek (bu arada ben normalde ekmek çook yerim.bu süreçte de tamamen azaltayım diyorum. evdekiler yemez kendime de kepekli falan almayayım dedim.Yumurtayı yutabilecek kadar yedim sdece.Karbonhidratı başka şeylerden alayım diyorum)
ara: 1 bardak süt 10 kadar çiğ badem
öğle: 1 kase tavuk suyu çorba
akşam: 5 kaşık nohut yemeği, salata
suyu saymadım ama çok içiyorum 3 ltyi geçmiştir.
spor da 15 dakika bi egzersiz yaptım canım çıktı.Ayağımda sıkıntı var baya zorladı devam edemedim.
Bugün hiç kaçamak yapmadım şükür. İnşallah böyle gider.

Merhaba Herkese ,
Sonunda buradan emekli olmadan başarı hikayemi yazabiliyorum :KK70::KK70::KK70:.... Çoook eskilere gitmeyecem çünkü çok uzun zamandır diyet gruplarındayım biraz kilo verdim sonra geri aldım çırpınışlarım hep böyle devam etti...

2 şubat 2019 da 72,5 ile kilo verme serüvenime başladım 57.100 ile kilo verme serüvenimi tamamladım :KK68: 13. takım kaptanım sevgili LAydLiNe LAydLiNe ile stressiz keyifle kilo verdim... sağolsun kaptanımız her zaman bizi sağlıklı diyet konusunda uyardı detokslara karşı anlık kilo vermelerinden değil kalıcı kilo verme taraftarı olması beni daha çok motive etti....
önce 20 günlük bir diyetisyen maceram oldu klasik 3 ana öğün 3 ara öğün bir liste verdi ... 20 gün boyunca şekerden uzaklaştım 20. gün diyetisyene gittiğimde çok az kilo vermiştim ... bu liste bana uymadı benim yaşam şeklime hiç uymuyordu zaten ben 2 öğün yiyen aralarda çoook abur cubur yiyen biriydim.... birde benim için kahvaltı çok önemli yumurtasız, peynirsiz ,zeytinsiz güne başlamak benim için zulüm gibiydi.. diyetisyen ikinci haftada bana muzlu ıspanaklı sütlü karışımlı bir sabah kahvaltısı vermişti o gün soğudum diyetisyenden :KK70::KK70::KK70::KK70:ve diyetisyeni bıraktım...:KK25:

kendime göre bir liste oluşturdum 2 ana öğün bir minik ara yaptım... sabah kahvaltımı her gün 10.30 gibi yaptım ... minik aramı 15.00 akşamı 17.30 gibi yedim.... hergün sabah aç karnına 1,5 saat spor yaptım... ilk zamanlar öğleden sonrada spor yaparak spor saatimi 2,5 saate çıkarmıştım... zamanla tekrar sadece sabah sporla yetinme başladım... hala sabahları aç karnına 1,5 saat spor yapıyorum sonra kahvaltıya geçiyorum... çok araştırdım aç karnına yapılan spor yağ yakımını hızlandırırmış ve benim içinde öyle oldu :KK66:

bu dönemde şekerden ve hamur işlerinden hiç tüketmedim... kuru meyve hakkımı sadece regli dönemlerime sakladım o zaman tükettim o dışında kuru meyveleri pek tüketmedim... ilk bir ay zor geçti tabikii biraz yüzüm asıktı :KK70::KK70:ama sonra vucuduma çok dinçlik geldi şeker gerçekten tatlı bir zehir.. sırf sağlık için şekerden uzak kalmak gerekiyor... ben kısır döngüdeydim tatlı yer arakasından tuzlu sonra yine tatlı yerdim :confused::confused::confused:

kilo vermek harika bir şey şimdi beni görenler ada bambaşka biri olmuşssun diyorlar... eskiden yüzün çok güzel diyenler şuan fiziğinde harika olmuş diyorlar istediğin mağazaya girip herşeyi deneyip alabilmek bunun 36 bedeni var mı diye sormak harika bir duygu....:KK36::KK36:

Aslında işi beyinde bitirmek lazım... ben hiç aç kalmadım önce her sabah 2 yumurta yedim sonra 1,5 a düşürdüm :KK66: her akşam protein tükettim buda benim başka şeylere saldırmamı engelledi... öyle sadece kabak yiyip kalksam olmuyor illa ilerleyen saatlerde acıkıyor insan.. kabak yanında et köfte vs bu şekilde yedim.... sanırım karataya uygun bir beslenme şekli yaptım karataydan farkı kuruyemiş çok az tükettim birde yemeklerimi 1 yk yağ ile pişirdim....

bana destek veren naif kaptanım LAydLiNe LAydLiNe çok teşekkür ediyorum iyiki yollarımız kesişmiş iyiki seni tanımışım :KK200::KK200: ayrıca bütün 13. takım arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum :KK200::KK200:
Bakın buda benim başarı öykümmmm 🤗🤗

Ben de bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 haşlanmış yumurt, kk peynir, 7 zeytin, domates salatalık,2 lokma beyaz ekmek (bu arada ben normalde ekmek çook yerim.bu süreçte de tamamen azaltayım diyorum. evdekiler yemez kendime de kepekli falan almayayım dedim.Yumurtayı yutabilecek kadar yedim sdece.Karbonhidratı başka şeylerden alayım diyorum)
ara: 1 bardak süt 10 kadar çiğ badem
öğle: 1 kase tavuk suyu çorba
akşam: 5 kaşık nohut yemeği, salata
suyu saymadım ama çok içiyorum 3 ltyi geçmiştir.
spor da 15 dakika bi egzersiz yaptım canım çıktı.Ayağımda sıkıntı var baya zorladı devam edemedim.
Bugün hiç kaçamak yapmadım şükür. İnşallah böyle gider.
Afiyet olsun canim güzel menü 🖒🖒

Bakın buda benim başarı öykümmmm 🤗🤗
Ayy çok duygulandım ne güzel yazmışsın bende yazmak istiyorum yaaa😘😘😘 LAydLiNe LAydLiNe etiketlemek istiyorum hatta bugün şey yapalım mı gerçekten olmasını istediklerimizi olmuş gibi yazalım mi süper olur hadi bakalım ilk hayal benden gelsin gerçek olması dileğiyle 🥰💝😍😍😍😍😍

Kızlar dün öğleden sonra, 3 aydan beri ilk defa kaynanamlara gittik, kaynımgilde ailece geldi vere... sofralar kuruldu:eek: beni linç edebilirsiniz
Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30
8 adet mercimek köftesi-marul ( akşamdan önce eve dönmeyi planlıyorduk, akşam evde hafif yerim diye düşünmüştüm ama gece 11 de döndük.)

20.00
1 tabaktan az mantı, 3 kaşık salata
1 çatal reçelin içindeki kayısı

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
Üzgünüm pessinus pessinus :KK43:
gözüme sadece pastırma takıldı tek başına akşamın o vaktinde ne yapıyor o orda hani yumurta arkadaşı yok mu :KK70:
kolay gelsin canım :temizlik: :temizlik: bende birazdan kalkıp evi toparlayıp yemek hazırlayacam kızım öğle yemeklerini yiyor.. bende erkenden yemeği hazır ediyorum mecbur....
sabah sporu yaptım güzel kahvaltımı yaptım kendimi çok iyi hissediyorummmm :KK36::KK36:
süper canım sen zaten hamarat bir kadınsın senin kadar olsam yeter kızının odasını dökmekten helak oldun 🙂
Bugün menü
Sabah 11.10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik

Ara
5 yk yoğurt

Akşam 17.40
12 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm....

berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83
Evet sonunda beklenen közlenmiş biber geldi 🙂afiyet olsun güzel menü iyi gidiyoruz

Back
X