Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim menü

11.30
1,5 tb ekmek
4 yemek kaşığı mantar sote
2-3 parça Kayseri tahinlisi(çeyrek simit kadar)

15.00
1 avuç kiraz, 4 kayısı,

20.00
1 tabak etli yeşil fasulye

2.5 litre su,
1 saat yürüyüş bandında yürüyüş,
1 saat dışarda gezinti

berceste_ berceste_
Ortim çok besleyici bir menü olmamış sanki ne dersin? Yürüyüş süper maşallah:)

Erken yemişsin. Üzerine de spor yapılmış. Görmedim ben o üç çatal olanları ama yarın perşembe. Cumaya hazıra kendini bu hafta güzel bir sonuç alıp sarık kartımızı ve uyarımızı sildirmemiz gerekiyor.
Tamam kaptanım.
İnşallah yarın çok dikkat edeceğim.
Yarın güzel eksi ile gelmek istiyorum.

Cumadan bu güne tartılmayan kaç kişiyiz bi el kaldırın bakim? Ben çok heyecanlıyım. Aynada sürekli kendimi inceliyorum acaba ne kadar zayıfladım diye. Hem kaçamaksız hem de tartısız bir hafta geçirdim inşallah cumaya çok güzel bir sonuç görmeyi hayal ediyorum tartıda :dua::dua::dua::dua:
Ben tartılmadım.
Ama dün tatlı bugüm kaçamak.
Biraz korkutuyor beni.

Menüm

Kahvaltı (08:15)
Yarım tam buğday unlu gevrek

Öğle (12:30)
1 tane az yağda yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1,5 tam buğday unlu gevrek

Akşam (18:30)
1 tane çiğköfte dürüm
1 kutu ayran

20:00 1 tane hurma, 1 tane günkurusu, 3 tane kaju, 3 tane antep fıstığı

3 lt su, 4761 adım, Aynı kitaba devam ediyorum. Sıkıcı gidiyor biraz. Henüz konusunu anlayamadım. Sadece yatarken okuyorum işe gittiğim için. Ama haftaya izin aldım. 2 hafta evdeyim inşallah.

Bu tam buğday unlu gevreği A101'den aldım. Tadı çok güzel ama sanırım biraz kalorisi fazla. Bittikten sonra bir daha almam. Boyutunu biliyorsunuzdur mutlaka.
Bence menü güzel kaptanım.
Afiyet olsun.

Benim menü

11.30
1,5 tb ekmek
4 yemek kaşığı mantar sote
2-3 parça Kayseri tahinlisi(çeyrek simit kadar)

15.00
1 avuç kiraz, 4 kayısı,

20.00
1 tabak etli yeşil fasulye

2.5 litre su,
1 saat yürüyüş bandında yürüyüş,
1 saat dışarda gezinti

berceste_ berceste_
Ayşegül menü yıkılıyor.
Süpersin.
Afiyet olsun canım.

Bende öyle yapayım dedim ebrucuğum biraz daha çiçekleri açsın ben önce ne olduğunu anlamadım koklaya koklaya çözdüm dedim bu ıhlamur 3 yıldır burada oturuyorum ve yeni fark ettim ıhlamur olduğunu gözüm açıldı canım maşallah
Ebru sana birşey daha soracağım ben online kitap okuyamazmıyım m aklıma geldi de şimdi LAydLiNe LAydLiNe

Ben anlamam ama toplarsanda abartma dan topla canım Almanların sagi solu belli olmaz biliyosun şikayet ederler valla ağacı yoluyolar diye 😁
Çok haklısın kapının önündeki kaldırımdaki sarı papatyayı bile sularlar
Güzel birşey aslında o yüzden burası çok yeşillik orman ve bol çiçekli Ota çiçeğe ormana çok değer veriyorlar örneğin mezarlıkları fevkalede çiçekli🙂

Bende öyle yapayım dedim ebrucuğum biraz daha çiçekleri açsın ben önce ne olduğunu anlamadım koklaya koklaya çözdüm dedim bu ıhlamur 3 yıldır burada oturuyorum ve yeni fark ettim ıhlamur olduğunu gözüm açıldı canım maşallah
Ebru sana birşey daha soracağım ben online kitap okuyamazmıyım m aklıma geldi de şimdi LAydLiNe LAydLiNe

Okursun tabii ki bir sürü online kitap var. Araştır biraz. Hatta kitap dinleyebilirsin bile. Bence bu aralar sen okuma dinle. Duydun mu hiç sesli kitap diye bişey? Birileri okumuş. Sen de takarsın kulaklığını dinlersin :KK39:

Çok haklısın kapının önündeki kaldırımdaki sarı papatyayı bile sularlar
Güzel birşey aslında o yüzden burası çok yeşillik orman ve bol çiçekli Ota çiçeğe ormana çok değer veriyorlar örneğin mezarlıkları fevkalede çiçekli🙂

Biz de cennet vatanımızı nasıl kötüleştirebiliriz diye uğraşıyoruz Türk halkı olarak. :KK9::KK9:

Kızlar benim profil mesajımda ne yazıyor hiç dikkat ettiniz mi? berceste_ berceste_ instagramdaki profilime de bi baksana en altta ne yazıyor? Bugün fazlaca konuşmuşken az önce dikkatimi çekti. :KK39:
Benim takıma girdiğimde senin ilk mesajında o cümlen dikkatimi çekmişti 👍

Okursun tabii ki bir sürü online kitap var. Araştır biraz. Hatta kitap dinleyebilirsin bile. Bence bu aralar sen okuma dinle. Duydun mu hiç sesli kitap diye bişey? Birileri okumuş. Sen de takarsın kulaklığını dinlersin :KK39:
evet duydum ama hiç dinlemedim
İlk o gönderdiğin linke bir bakayım ufak ufak bu kitap okuma işine gireyim pas tutmuş beyin hücrelerim canlansın :kahve:
Biz de cennet vatanımızı nasıl kötüleştirebiliriz diye uğraşıyoruz Türk halkı olarak. :KK9::KK9:
Yine de vatanım :( mutlumdeğilim burada hiç
Neyse benim terapi saati geldi psikolog beni bekler kaçtım ben

Amazon kindle var. Kitapları yükleyip ordan okuyabiliyorsunuz. Hem ekran ışıksız o yüzden daha kitap gibi normal tablet gibi değil yani. Elektronik kitap okuyucu bir nevi. Çok eskiden almıştık şimdi daha farklı modelleri vardır elbette belki size yardımcı olur ☺️

İyi akşamlar arkadaşlar bütün gün ayaktayım aşağı yukarı bahçe dışarı derken o kadar çok yoruldum ki. 3 aydır ilk defa bahçe dışına çıktık çocuklarla. Bugünkü menüm:

sabah7.30
Çeyrek yarısı tost domates salatalık yeşillik

öğlen 4 gün kurusu
1 ince dilim kek

akşam 18.30
1 biber dolması yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası

1 Topkülahta dondurma

su 1,5 litre 2 ye tamamlamaya çalışıyorum
10bin Adım 30 dk yürüyüş
Saatte tüm halkalarımı son 2 3 gündür kapatıyorum çok şükür 😅

Eve
Amazon kindle var. Kitapları yükleyip ordan okuyabiliyorsunuz. Hem ekran ışıksız o yüzden daha kitap gibi normal tablet gibi değil yani. Elektronik kitap okuyucu bir nevi. Çok eskiden almıştık şimdi daha farklı modelleri vardır elbette belki size yardımcı olur ☺

Bende tam bunu önerecektim Gonul83 Gonul83 Reader lar Alm da çok ucuz, benim misafirler ne getirelim diye soruyorlar isteyecem:KK53: kitap ücretinden daha ucuza indirip okuyabilirsin canım.. evet gerçek kitap yerini asla tutmaz ama maalesef çağ oraya gidiyor... Zaten kitap ücretleride artık cok ucuz değil maaleseff... Eskiden sahaflar vardı şimdi sahaflar yeniden pahalı.. eskiye rağbet artıyor haliyle...
Geçen planlayici fiyatlarina bakiyorum en uygunu neredeyse 2 kitap ücreti yazık günah kitaba vermedigim parayı deftere asla vermem... :KK35:

Hazır bu konuda da içimi döküp rahatlamisken menume gecebilirim😂😂😂😂

Saat 10.00 domates, salatalık, yulaflı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin

13.30 1 kase eksili corba, 2 yk soslu makarna, yarım bardak kola❌❌

19.00 1 kase çorba, 3 küçük biber dolması pirinç ve kıymalı (her birinin içi 1 yk kadar), 1 kase cacık

21.00 2 top çikolatalı dondurma❌❌

Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 5. Gün(40 squat,
100 mekik, 40 iç bacak squat, 100 göğüs)

11.159 adım 7 km (hepsini bir kerede yurumedim tabiki biraz sabah biraz akşam 😁😁😁)

Kitap mutlaka okuyacağım henüz okumadım.. kaç zamandır Spor yapıyorum ilk defa bugün kalcamda ve bacaklarımda yanma hissediyorum :halay::halay:

Eve

Bende tam bunu önerecektim Gonul83 Gonul83 Reader lar Alm da çok ucuz, benim misafirler ne getirelim diye soruyorlar isteyecem:KK53: kitap ücretinden daha ucuza indirip okuyabilirsin canım.. evet gerçek kitap yerini asla tutmaz ama maalesef çağ oraya gidiyor... Zaten kitap ücretleride artık cok ucuz değil maaleseff... Eskiden sahaflar vardı şimdi sahaflar yeniden pahalı.. eskiye rağbet artıyor haliyle...
Geçen planlayici fiyatlarina bakiyorum en uygunu neredeyse 2 kitap ücreti yazık günah kitaba vermedigim parayı deftere asla vermem... :KK35:

Saat 10.00 domates, salatalık, yulaflı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin

19.00 1 kase çorba, 3 küçük biber dolması pirinç ve kıymalı (her birinin içi 1 yk kadar), 1 kase cacık

Spor;

11.159 adım 7 km (hepsini bir kerede yurumedim tabiki biraz sabah biraz akşam 😁😁😁)

Kitap mutlaka okuyacağım henüz okumadım.. kaç zamandır Spor yapıyorum ilk defa bugün kalcamda ve bacaklarımda yanma hissediyorum :halay::halay:
Ooo.. Suyumu eklemeyi unuttum 3 lt su, birde saat 17.00 de 1 ceviz 1 günkurusu yedim
berceste_ berceste_ en önemlisi seni eklemeyi unuttum🌺❤️

Eve

Spor;

Umarım bir daha menünde kola görmem :KK43::KK43: Bugün ki menün cidden çok kötü. Neden böyle oldu?

Back
X