- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Ben 68 görmek istiyorum kaptan çok mu uçuk hedef olur?Ben yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 68 görmek istiyorum kaptan çok mu uçuk hedef olur?Ben yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
Ben 68 görmek istiyorum kaptan çok mu uçuk hedef olur?
Hadi inşallah kaptan normallik sınırlarına girmek istiyorum artıkYoooo neden uçuk olsun. Bence görmemen için bir sebep yok![]()
Canım benimAslında senin bütün sorunun beslenme alışkanlığında canım. Sağlıksız besleniyorsun. Normal beslenmeye geçtiğin anda çok güzel kilolar vereceksin ve sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirirsen de giden kilolar bir daha hiç gelmeyecek. Sen bu şekilde zayıflayıp hedefe ulaşsan bile bir süre sonra o giden kilolar yeniden gelir. Çünkü menülerinde mutlaka sağlıksız yiyecekler oluyor. Sakın yanlış anlama bu söylediklerimi. Sadece kendi menülerine dışarıdan bir gözle bakmanı istiyorum.![]()
75Ben yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
Umarım görürsün ebru :)
Canım benim❤ aşkolsun niye yanlış anlayimciddi karbonhidrat bagimliligimin olduğunu biliyorum.. ve canım istediginde asla yok diyemedigimi...
Şöyleki aslında ben ne istiyorum biliyomusun? Az yemeye alışmak.. kendimi kisitlamadan, gerektiğinde tadarak bile olsa nefsimi korleyebilmek.. en büyük savaşım nefsimle.. yemek yemeyi çok seviyorum.. ve ben o yasak bu yasak diyerek diyet yapacak olursam mutsuz olurum.. diyet değilde dengeli beslenerek zayiflamak istiyorum. Umarım anlatabilmisimdir demek istediğimi![]()
Kaptanım ben yarın akşam öğününde kaçamak yapacağım bilgine:) canımın çok çektiği incirli pasta var ondan yapıp akşam yiyeceğim kalanı da komşulara dağıtacağım:)
An itibariyle 8500adim yapmis bulunuyorum.Kitap kiraladigim bi yer var suresi yarin doluyordu onlari teslim ettim geldim.Bi de Sermin Yasar aldim.Okumak icin sabirsizlaniyorum.Aksama bide Leslie sikistirabilirsem benden mutlusu yok
Insallah yarin guzel sonuclar goruruz.
Dengeli yiyerek değil sağlıklı yiyerek yaşaman lazım. Bu demek olmuyor ki her zaman sağlıklı yiyeceksin. Tabii ki arada pizza da yiyeceksin, kola da içeceksin, cips de yiyeceksin ama sen bunları her gün yapmak istiyorsun dengeli beslenmeyi kast ederek. O olmaz işte o zaman dengeli beslenemezsin. Bir hafta boyunca güzel beslenirsin hafta sonu kendine ödül verir güzel bir köy kahvaltısı yaparsın içinde pastası böreği balı kaymağı olan. Ya da öğle yemeğinde orta boy pizza ve patates kızartması yersin. O şekilde dengelersin ama senin bütün menülerinde mutlaka bir kaçamak oluyor. Böyle olmaması lazım. Yasak olarak düşünme o yiyecekleri. Sadece şu süreçte yememen gerekiyor. Bence yapabilirsin. Senin iradene ben güveniyorum sen de güven![]()
Bir haftadır kendimi bununla motive ediyorum kaptan o rakamı göremesem bile yemek istiyorum. Ha şimdi diyeceksin şekerle motive oluyor falan diye haklısın da ama ikinci dilimi zor yer haldeyim artık. Yaptıklarım külfet oluyor bana ama canım da çekiyor. Komşulara dağıtıp hem sevabını alayım hem nefsimi körelteyim istiyorum:)Az ye ama şöyle bir şart koşuyorum sana. Yarın tartıda 68 kiloyu görürsen eğer yap o pastayı ne dersin anlaştık mı?
Yok canım ama en uygun zamanımda senin için bulurum benDoğru söze ne denir
Ben 70.7 ile diskalifiye olmuşum ya hangi yıl çok merak ediyorum.. en son hangi yıl 70 kilodaydim acaba.. bu etaplarin bir tarih listesi varmi acep kaptanım..
Bence evdeysen kendine yemek hazırlayabilirsin. Ya da yemek lahmacunsa yenilebilir diye düşünüyorum bol salatayla. Çok ince oluyor hamuru zaten. Gün içinde dengelersen sorun olmayabilir erken yersin hemBizim evde de bugün pide yada lahmacun yapılacak.. görün kii nelerle mücadele ediyorum![]()
Cookk teşekkür ederimYok canım ama en uygun zamanımda senin için bulurum ben![]()
![]()