Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yaptım
Harika oldu.
Teşekkür ederim canım.
Artık almam hiç.
Burada bir tane tam buğday 10 tl
Hem ekonomik.
Unun 1/4 ünü kullandım.
Beğenmene çok sevindim canım benimki de fena durmuyor kokusu sıcak sıcak beni benden aldı ama yemedim tabi:) akşam yemeğine bir dilimcik yerim artık

pessinus pessinus , canım napıyosun?
Ben yeşil çayımı içip hemmen yürüyüşe çıkacağım.
Bugünu erken ve hafif kapatalım olur mu?
Napalım, çıkmadık candan umut kesilmez :spor: :KK6::rolleyes:
Ben yeşil çay içemedim daha söylemiştim o kadar:) kahve içtim az önce spor yapacağım şimdi. Öğlen çocuklarla bir iki parça meyve yemiştim inanılmaz açıktım birkaç yer fıstığı ve incirle kahve tükettim. Tok hissediyorum. Akşama da mantarlı hindi yapacağım baya hafif oluyor hindi inş hafif atlatacağım. Yeşil çayım da gece nasip olursa o zaman tüketeceğim. Eşimi de alıştırdım eskiden siyah çay içerdi şimdi gelip kendisi söylüyor yeşil çay içelim mi diye:)

Mesaj yazdığımız bölümün altında ki dosya ekleye tıklayıp, galerideki resimlerden seçip onaylıyorsun canım.
Resim büyük diyor canım spor yapayım da sonrasında uğraşayım biraz daha. Öpüyorum ayşegül ha gayret birinci biz olacağız:) :) hayaller hayatlar...;)

Ben yeşil çay içemedim daha söylemiştim o kadar:) kahve içtim az önce spor yapacağım şimdi. Öğlen çocuklarla bir iki parça meyve yemiştim inanılmaz açıktım birkaç yer fıstığı ve incirle kahve tükettim. Tok hissediyorum. Akşama da mantarlı hindi yapacağım baya hafif oluyor hindi inş hafif atlatacağım. Yeşil çayım da gece nasip olursa o zaman tüketeceğim. Eşimi de alıştırdım eskiden siyah çay içerdi şimdi gelip kendisi söylüyor yeşil çay içelim mi diye:)
Ben de fırında balık salata yiyeceğim inş..

Vay, ortimle aynı anda spor yapıyoruz, müthiş uyum, zafer bizim:eğlence:

*** 13. Takım 677. Etap ***

LAydLiNe (74.9///%)
Aysegul 6666 (69.9///%)
Efsun64 (76.4///%)
polokey2244(68///%)
Kiloverenbiri (85///%)
krtp86 (53.5///%)
chentiq (62///%)
berceste_ (95.5///%)
Gonul83 (65.2///%)
Ilaymilya (67.5///%)
Elifff80 (93.3///%)
pessinus (69.5///%)
candy_candy (122.7///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***

marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(///%)
gitsinkilolar02 (///%)
zeyneppk (///%)

13. Takım free liste ortalaması : %
Kaptanim benim kilom 79.7

Allahım Allahım kaç saattir bununla uğraşıyorum sonunda yükleyebildim:)

Eklentiler

• IMG-20200604-WA0006.webp
    IMG-20200604-WA0006.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar nerelerdesiniz bugün çok sessiz burası
canım bi türlü işlerimi bitirip gelemedim günlük mutlaka kızımla çalışmamız oluyor .. anca bu saat oldu bi bakayım kızlara dedim... haftaya regli gelecek karnım çok şişşşşş ödem atıcı maydanoz kürü yapıyorum şuan ..:KK51:

Ay hiç sorma..dün çocuğu parka çıkarınca fırının önünden geçtik, missler gibi lahmacun kokusu geliyordu, ben de cumadan sonra yemeyi düşünüyorum..sen de bol salata 2 lahmacun ye bari..

Oyle yaptim 2 lahmacunum var. bugun yapilacak şey değildi ama oldu.. bu akşamı full sporla geçireceğim

Allahım Allahım kaç saattir bununla uğraşıyorum sonunda yükleyebildim:)

Ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor 😍😍

Back
X