- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Dinlenme önemli canım spor yaparken iyi yapmışsınhafta sonu olunca yoğunluğum daha fazla oluyor bu sabah spora kalkamadım dün hem spor hem dışarı gezmeleri beni çok yormuş bugün kaslarım dinlensin yarın devam)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlenme önemli canım spor yaparken iyi yapmışsınhafta sonu olunca yoğunluğum daha fazla oluyor bu sabah spora kalkamadım dün hem spor hem dışarı gezmeleri beni çok yormuş bugün kaslarım dinlensin yarın devam)
Ben ekmeği ekmek makinesinde yaptım amaKızlar bugün kahvaltıda krep yaparken tam buğday unu kullandım. Harika oldu lezzeti. Akşama da ekmeği deneyeceğim. İnşallah güzel olur![]()
Bardak yazmamış mıyım canım ya?Ben ekmeği ekmek makinesinde yaptım amapessinus 7-8 kaşık un az geldi komşum yapıyor makine onun o kendi kararına göre koydu unu
Ay bir bakayımBardak yazmamış mıyım canım ya?
Burcum Akrep, yükselen Aslan, ay ikizler zorum vesselamHiç kimse kimseye lazım değil aslında dedim ya evlilik bazen büyük problem ama tabiiki iyi birisi olursa çok da güzel bir şey Allah gönlüne göre versin nsallah ay burcu ilişkilerini gösteriyordu dimi ikizlerse.kafan karışık olmadı normal ve bu dönem de tehlikeli bir dönem senin için astrolog gibi konuştum dimi![]()
YazmışsınBardak yazmamış mıyım canım ya?
Duyan gelmiş benimki de fena değil aslında burcum balık yükselen kova ay yay herşey var bende deBurcum Akrep, yükselen Aslan, ay ikizler zorum vesselam![]()
Tabi yapıyordur.Özür dilerim görmedim mesajı yada gördüm künefe kafa yapiyo biliyorsun![]()
![]()
Vaaayy neyse artık ben de normale döndüm artık havuç kabak rendeleyin akşama yogurtlayacamTabi yapıyordur.
Biz nereden bilelim yemedik ki.
![]()
Ben de şimdi tam buğday unundan lahmacun yapıyorumKızlar bugün kahvaltıda krep yaparken tam buğday unu kullandım. Harika oldu lezzeti. Akşama da ekmeği deneyeceğim. İnşallah güzel olur![]()
Aaa ada çok şaşırdım.hafta sonu olunca yoğunluğum daha fazla oluyor bu sabah spora kalkamadım dün hem spor hem dışarı gezmeleri beni çok yormuş bugün kaslarım dinlensin yarın devam)
Hmmm fazla mantık kovayla, akıllı yay balık duygusalligini sakinleştirebiliyor muDuyan gelmiş benimki de fena değil aslında burcum balık yükselen kova ay yay herşey var bende de![]()
Ben de yanlış tarif verdim diye korktum üzüldümYazmışsınben onu nasıl kaşık okudum
ahahaaaaaaaa künefe etkisi hala devam ediyor galiba
![]()
![]()
![]()
![]()
Sakız çiğnemek ten nefret ediyorum.Arkadaşlar merhabalar ☺Sakız çiğnemek hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani ben sakız çiğnemekten atıştırmak aklıma gelmiyor ve çok susadığım için bol da su içiyorum. Ama karatay diyetinde sakız leptin salgılamayı engellediği söyleniyor. Fikirlerinizi merak ettim![]()
O da çok güzel canım afiyet olsun.Vaaayy neyse artık ben de normale döndüm artık havuç kabak rendeleyin akşama yogurtlayacam
Yok ben yanlış okumuşum suan pisiyorolmazsa yine yaparizBen de yanlış tarif verdim diye korktum üzüldümekmek makinelerinin tarifleri farklı oluyor sanırım canım ya inş iyi olmuştur
Ben patlıcan da severim sebzeciyim benO da çok güzel canım afiyet olsun.
Ben kabak ve havucu severim.
Patlıcanı sevemedim.
Onu da yemiyorum.
Çok sakindir benHmmm fazla mantık kovayla, akıllı yay balık duygusalligini sakinleştirebiliyor mukovada bı gözü yaslidir gerçi.. sakinlestiremeyebilir... Geçmiş olsun canım
![]()
Aynen eşler evde olunca iş bitmiyor bide yemek saatleri de değişiyor bizdeHafta sonum benim de daha yoğun oluyor canım eşim evde olunca iş hiç bitmiyor bugün de öyle. Yemeğimi yapıp ortalık toparladım yatak odası dolaplarıma geçeceğim şimdi ciddi bir düzen gerektiriyor bakalım ne zaman bitecek.
Ben de balık burcuyumÇok sakindir ben![]()
![]()
kimse balık olduğuma inanmazlar benim tek problemim haksızlığa gelemiyorum yani tepkilerin çok serttir