- 29 Mayıs 2010
- 31.305
- 84.679
- 1.123
İyi yapmışsınız canım burasıda bugün çook sıcak artık buraların sıcağı başladıBizde cocuklarla sahile geldik hava fena sicak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınız canım burasıda bugün çook sıcak artık buraların sıcağı başladıBizde cocuklarla sahile geldik hava fena sicak
Sakız için uzmanlar şöyle diyor , sürekli çiğneme salgılandığı için leptin hormonunu çalışmıyormuş. beyin sürekli çiğneme reaksiyonu gösterdiği için bişeyler yiyiyormuş gibi algılıyormuş...Ben sakız çiğnediğimde acıkırım genelde. Demek ki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Ayrıca çok sevmem sakız çiğnemesini de. Tam bi bilgim yok yani bu konuda![]()
1 günde olsa kaslar dinlensin ama spor gibisi yok bugün yapmadım içimde huzursuzDinlenme önemli canım spor yaparken iyi yapmışsın![]()
Bende ekmek denedim.Ama krep de cok merak ettim.Bi deneyelim bakalim.Bugunde pizza yaptım kendime minicik tam buğday unu ile.Kalan hamuru da attım buzluğa.Kızlar bugün kahvaltıda krep yaparken tam buğday unu kullandım. Harika oldu lezzeti. Akşama da ekmeği deneyeceğim. İnşallah güzel olur![]()
Ahh canım bugün yapmadım ama içimde huzursuz ama daha evdekilerin isteğide bitmedi daha poğaca yapacam hep ayaktayım bu saate kadar...Aaa ada çok şaşırdım.
Sen ki bir spor delisi.
bende kovayım , içimde bişey tutamam herşeyi yüzüne yüzüne söylerim insanın... dobra ada derler.... (ama bu dobralık patavatsızlık değil )Çok sakindir ben![]()
![]()
kimse balık olduğuma inanmazlar benim tek problemim haksızlığa gelemiyorum yani tepkilerin çok serttir
Ben de balık burcuyum yükselenim ikizler inanılmaz kararsızımdır. Pek ağlak değilimdir ama duyguları yoğun yaşadığım susup susup sonrasında patladığım çok oluyorBen de balık burcuyum ☺Yükselenim terzi
ertesi günler dikkat ederseniz kilo olarak dönmeyeceğine inanıyorum.İyi geceler arkadaşlar cuma dolayısıyla ben de biraz abartıyorum ama yarın sabah itibariyle yeniden toparlayacağım. Menüm:
Sabah kalkınca canım istemedi 11 de
1 yum ile peynirli omlet 1 dilim tb ekmek
3 zeytin
ara2 gün kurusu
1 galeta
öğlen 4 kaşık kabak yemeği
akşam(18.30)
1 lavaş ile tavuk tantuni
1 bardak ayran
ara
1 dilim yaş pasta 3 ay sonra ilk defa hazır bi tatlı aldık çok özlemişim ilk ve son dilimimdi
1 saat sonra da yarım kağıt helva arası 1 top dondurma
8 bin adım yarım saat yürüyüş
Su 2lt
bu kadar sevmek istiyorum ben de darısı başıma1 günde olsa kaslar dinlensin ama spor gibisi yok bugün yapmadım içimde huzursuz![]()
ben sadece patlıcan çok çok severimBen patlıcan da severim sebzeciyim ben
çok ince olursa bence olmaz sorunBen de şimdi tam buğday unundan lahmacun yapıyorum2 tane yesem sorun olur mu acaba
Olabilir cnm, gerçi yükselenimin ne olduğuna dairde hiç bi fikrim yokbelki yükseleninizin özelliklerini taşıyorsunuzdur.![]()
ben de pek anlamıyorum ama öyle derler yaOlabilir cnm, gerçi yükselenimin ne olduğuna dairde hiç bi fikrim yokbu tür konulara fransızım baya
![]()
Kaptanım o öğle kolay değil.
Haftaya sevalle çok sağlam geleceğiz.
Korkun bizden.
Sevalcim senin adına da konuştum ama kusura bakma çok gaza geldim.
Hergün yapınca spora çok alışıyorsun gerçekten vucud istiyor.. ilk zamanlar 30 dk ile başlaya bilirsin zamanla artırırsın alışman kolay olur 🖒🖒bu kadar sevmek istiyorum ben de darısı başıma![]()
Aynı ben .Ben de ağlamam çok ama her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünürüm Milleti mutlu etmek için saçma sapan![]()