Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sakız çiğnediğimde acıkırım genelde. Demek ki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Ayrıca çok sevmem sakız çiğnemesini de. Tam bi bilgim yok yani bu konuda :KK64:
Sakız için uzmanlar şöyle diyor , sürekli çiğneme salgılandığı için leptin hormonunu çalışmıyormuş. beyin sürekli çiğneme reaksiyonu gösterdiği için bişeyler yiyiyormuş gibi algılıyormuş...
Ben ara sıra çiğnemeyi severim ama diyette sakızıda bırakıyorum...🙄🙄

Kızlar bugün kahvaltıda krep yaparken tam buğday unu kullandım. Harika oldu lezzeti. Akşama da ekmeği deneyeceğim. İnşallah güzel olur :dua:
Bende ekmek denedim.Ama krep de cok merak ettim.Bi deneyelim bakalim.Bugunde pizza yaptım kendime minicik tam buğday unu ile.Kalan hamuru da attım buzluğa.

Çok sakindir ben :olamaz: :olamaz: :rolleyes:kimse balık olduğuma inanmazlar benim tek problemim haksızlığa gelemiyorum yani tepkilerin çok serttir
bende kovayım , içimde bişey tutamam herşeyi yüzüne yüzüne söylerim insanın... dobra ada derler.... (ama bu dobralık patavatsızlık değil )
Kimseye yalakalık yapamam kimsenin çok fazla nazını afrasını tafrasını çekemem .... haksızlığa hiç ama hiç gelemem dokuz köydende kovulsam neyse o doğruyu söylerim...bağımsızlığıma düşkünüm birinin bana bişey dikte etmesinden hoşlanmam bende birine dikte etmem....tipik özğürcü kovayım 🤗🤗🤗🤗

cemrenil cemrenil pessinus pessinus kızlar bende balık burcuyum 🤣 ben çok anlamam burç özelliklerinden falan ama çok duygusal bi burç olarak biliniyo sanırım, ben de pek öyle duygusallık yoktur ama
Ben de ağlamam çok ama her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünürüm Milleti mutlu etmek için saçma sapan 😁

İyi geceler arkadaşlar cuma dolayısıyla ben de biraz abartıyorum ama yarın sabah itibariyle yeniden toparlayacağım. Menüm:
Sabah kalkınca canım istemedi 11 de
1 yum ile peynirli omlet 1 dilim tb ekmek
3 zeytin

ara2 gün kurusu
1 galeta

öğlen 4 kaşık kabak yemeği

akşam(18.30)
1 lavaş ile tavuk tantuni
1 bardak ayran

ara😔😔😔
1 dilim yaş pasta 3 ay sonra ilk defa hazır bi tatlı aldık çok özlemişim ilk ve son dilimimdi

1 saat sonra da yarım kağıt helva arası 1 top dondurma
8 bin adım yarım saat yürüyüş
Su 2lt
ertesi günler dikkat ederseniz kilo olarak dönmeyeceğine inanıyorum.Hoppa

Kaptanım o öğle kolay değil.
Haftaya sevalle çok sağlam geleceğiz.
Korkun bizden.
Sevalcim senin adına da konuştum ama kusura bakma çok gaza geldim.

ortim iyi yapmışsın da benim regl haftam inşallah cuma sabahı olmazsam ya da ödem olmazsa tartı güzel gelir bakalım belki de oluruz belli mi olur :KK45: ama çok sıkı geliyorum bu haftaya çok planlı programlıyım :KK59: bi tek regl olmamam lazım cumaya kadar :KK17::KK53:

Günün ilk menüsü benden galiba.
Kahvaltı 09.00
1dilim tb ekmek
2kasik mantar sote.
1haslanmis yumurta
1dilim peynir salatalik
1cay kaşığı pekmez

13.00
Şekersiz türk kahvesi
1kare bitter
16.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1kase mercimek çorbası
2dilim tambugday undan pizza (baya inceydi)
1kucuk tabak salata
1bardak ayran

3lt su
30dak pilates
2mile leslie

Back
X