• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman chentiq chentiq hem rakip hem de ortak olduk,hadi bakalım:)
Orticim nasılsın? Ben biraz kilo vermişim 62,4 üm. Gerçi zaten şişlikti de olsun. Bu hafta acaba 1,8 verebilir miyim diye düşünüyorum. Kendime hedef koydum. Keşke daha fazla versem de şöyle gider ayak sizi bir 1. yapsam :53:

Kızlar bugünün perşembe olduğunu unutmayın. Bulgur ve şişkinlik verecek yiyeceklerden, çiğköfte, kısır, nohut, fasulye, barbunya gibi yiyeceklerden uzak durum. Yeşil çay içenler unutmasınlar çaylarını içsinler. Akşamlarınızı da hafif geçirin lütfen. Bu akşam menülerde kaçamak görmek istemiyorum. Herkes kendini ona göre ayarlasın olur mu?

chentiq chentiq sen de duy :KK70: :KK70: :KK70:
Sulu köfte yedim. Özellikle perşembe günleri nasıl oluyorsa evde bulgurlu bir şeyler oluyor. Demek sen de fark ettin :D:D:D

Günaydın kızlar LAydLiNe LAydLiNe ben sana dedim demi en fazla 200 gram diye 😂
Geçen hafta; 53.6
Bugün; 53.4
Fark -200
Az baya menü sporuma göre ama üzülmüyorum çok sıkılaştım çünkü farkımdayım
dira90 dira90 cnm iyi aklıma getirdin benimde balayında giydiğim ×s bi elbisem vardı hala saklarım onu bi buluyum hafta sonu merak ettim içine girebilcemmi 😁
200 gr 200 gr dır bence çok iyi bazen onu vermek için haftalarca bekliyoruz 👏🏻👏🏻👏🏻🤗

Bende bu hafta kendime hedef olarak 52'li kilolara düşmeyi koyuyorum yani 400 gram vermek hedef :KK53: o kadar sporla 200 gram verdim, bu hafta napsam acaba fikri olan varmı 😂

Öyle şartlandırma kendini. Yine aynı şekilde devam et ama hiç kaçamaksız.

Merhabalar kızlar tartımı vereyim
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.9
Fark -100 gr. Maalesef regl mahvetti beni sporumu da yaptım dikkat de ettim olmadı:( hafta başında 69.0 görmüştüm sadece onu verebilmişim çok üzgünüm. Aysegul 6666 Aysegul 6666 canım sen ne durumdasın herhalde bu hafta sen kazandın

Herkese günaydın
Başlangıç: 60,5 kg
Bu hafta: 59,4
Fark: 1,1 kg :halay:
Sanırım sabah içilen sirkeli su,gün boyu içtiğim tarçınlı su ,yemekhaneden yemek yememek etkili oldu
Süpersin canım yaa 👏👏👏
Maşallah, hızlı bi giriş yaptın👍
Maşallah sana. :nazar:
Ama baya fark etmiştir seninki.42 rahat giyersin canım hatta 40.Eski bol kıyafetleri de unut sen.Benim de baya terzilik çıktı.Esim resmen bir Şeyda daha çıkar burdan diyor.Sende okadar küçüldun. Ya ne güzel degilmi.Daha bi motive oluyo insan.
Teşekkür ederim, aynen öyle, çok mutlu oluyor insan. Yaz tatili gelmeseydi, 65 i zorlamak isterdim🙄
Günaydın herkese
Geçen hafta : 92.1 kg
Bu hafta :91.1 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1.09
Süpersin canım,👏👏👏 1 kilo ideal olanı zaten 👍
Ben de geçen hafta 64.200 bu hafta 63.5

700 gr vermişim. Bu hafta 63 ya da 63.5 olsun diyordum çünkü Küsüratları hiç sevmiyorum 😂bir de bu hafta hayatıma tekrar pilates soktum çok iyi hissettirdi. Aysegul 6666 Aysegul 6666 tavsiye ederim varislerime ve bacak şişliklerime iyi geldi özellikle bacak hareketleri ☺
Teşekkür ederim canım, bi deneyim.
Diz kapağımda sorun var, yapabilir miyim bilmiyorum 🙄
Tebrik ederim, iyi vermişsin sen de👏👏👏

Merhabalar kızlar tartımı vereyim
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.9
Fark -100 gr. Maalesef regl mahvetti beni sporumu da yaptım dikkat de ettim olmadı:KK43: hafta başında 69.0 görmüştüm sadece onu verebilmişim çok üzgünüm. Aysegul 6666 Aysegul 6666 canım sen ne durumdasın herhalde bu hafta sen kazandın
Ben yeni kalktım canım, kahvaltıdan önce tartılacağım, yani birazdan. İçimde kötü hisler var🙄

Olsun , üzülme canım, + çıkmaktan iyidir , vermişsin yine de👍 canın sağolsun:KK19:

Back
X