• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ekmek yemiyorum ben eve almıyoruz ama ben biraz alıp depolamıştım buzluğa sabah yedim bi dilim bugün :KK53:
su 2 lt bitiyor ama saymaya alışamadım canım ama 2 net bitiyor
doritos da canım istedi ya öğle yemeği ne yiyeceğimi bilemedim ben de doritosla kiraz aldım marketten :KK51: bir de doritos fırınlanmış mısır cipsi ya ne bileyim hafif geliyor aslında yenmemesi gerek ve ben çok uzun zamandır ilk defa ağzıma cips aldım sanırım 3 ay kesin daha da uzun olabilir

evet aslında tuz fazla ama normalde hiç tuz kullanmıyorum yani kaya tuzu kullanıyorum kendi yemeklerimde o yüzden çok sıkıntı yapmadım onu :KK51:
Cips tuzu başka ya olsada yesek en büyük zaafım pringels 😛

Herkese günaydın. Ortalık kızışmış. Çok sevdim ben bu işi 😂 Cuma’ya kadar oruç tutasım geldi. 1. Ye ödül var mı 🤪
Ahahaaaa sakın önemli olan sağlıkla kilo vermek işin sakasindayiz biraz gaza gelince haftanın sonuna kadar diyet kolay kacamaksiz oluyor

Selam ben geldim:KK54: LAydLiNe LAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

şef mi :KK8::KK8:

hoş geldin canım aramıza

aynı bu emoji gibi her çeşit insan var burda :KK19:En Büyük KK

Kırıkkaleli. O yüzden sordum kaptana yürüyüşünüz nerelerde olacak diye 😁. Arkadaşlarım yemeklerimi ikramlarımı görünce sen kesin hastanede karıştın sen Antep Urfa ya da Hataylı felansın derler. Kuru biberler , narekşileri felan hep ordan getirttiririm Hataylı arkadaşlarım var onlara misafir olmayı da çok severim 😂

Ooooooooo bak ben bunu bilmiyordum. Gelirsen görüşelim mutlaka. :KK36: :KK36:

Bu günün menüsü olacak bu galiba.
Genel anlamda güzel.
Akşam normal yemek yeme şansın yok mu canım.
bu aralar işten dolayı geç çıkıyorum. Yemek 8 den sonraya kalacaksa ya salata ya yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Sporu da yemek sonrası yapamayacağım için ,biraz hafif geçiştirmeye çalışıyorum.

Selam ben geldim:KK54: LAydLiNe LAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
☺️
Hoşgeldiniz

bu aralar işten dolayı geç çıkıyorum. Yemek 8 den sonraya kalacaksa ya salata ya yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Sporu da yemek sonrası yapamayacağım için ,biraz hafif geçiştirmeye çalışıyorum.
Neden yemek sonrası yapamayasin 1 saat sonra hafif bir spor güzel olur canım

Kızlar hem iyi hem kötü sayılan bir şey söylemek istiyorum.
Kreşler açıldı gibi oldu ama her çocuk hergün gitmiyor bizde aradık tam öğrendik ki tatil planımızı ona göre belirleyelim çünkü çocuk kreşten çok geri kaldı her çocuk öğrenci gibi biz kreş deyip önemsememezlik yapmıyoruz çünkü gelişimi ve Almanca öğrenmesi için çok güzel bir ortam bu sebeple normalde tatil ne zamansa o zamana kadar götürmek istiyoruz. Gel gelelim haftada bir gidecekmiş bizde Türkiye’ye gitmeye karar verdik aşağı yukarı 2 ay biraz Erzurum ve biraz İstanbul ekstra biryerler olabilir. Ve ben bu Türkiye tatillerinde dehşet kilo alıyorum 🙁🙁

Evi cillop gibi temiz Bırakıp mı gideyim eşim evde olacak çünkü içine eder
Yoksa gelince mi yapayım
Ben gelmeden yardımcı arkadaşa anahtar veriyorum o önden yapıyor ben de gerisini
Her halükarda gelecek Ceylan bacım

Back
X