• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım Eskişehir'imm.. kendi memleketinin ayazı baska memleketlerin sıcağından iyidir diyerek ayazını sevdiğime cokk selamm 😍😍😍
Ne kadar kalacaksın canim peki? Tabiki isterim harika bu hafta seninle yaristayiz belki bizim karsimiza kendine güvenen birileri çıkar da önce rakip, sonra ortak olarak burayı toz duman ederiz ne dersin?? :sampiyon: :sampiyon: :KK71::KK71::KK71:
Var mı karşımıza çıkacak baba yiğit.. 😁😁😁
İznimiz 3 hafta canım kısmetse 3 hafta sonra döneceğiz. Olur canım toparlanabilirsek iyi olur takımca. Yine sonuncu olmuşuz çünkü

9D10C21D-E1BF-4ECD-A603-AD9748F3B404.webp

Buzlu kahve ve çiçeğim ile meydan okuyayım bende 😂 Son kitabım elimde bırakamadım. Biterse okunmamış kitabım kalmayacak 😞

Çok geçmiş olsun canım ... öğrendiğim iyi oldu bende çok mide yanmaları yaşayan biriyim .. çiğ soğan yiyemem şerbetli tatlı kakako mahvediyor midemi... mide ilaçlarıda demir eksikliğine sebep oluyor kısır bir döngü maalesef.. Allah razı olsun tavsiyen için...
Çok zor bilirim. İnşallah tez zamanda sen de şifa bulursun 🥰

Ben gözümü açtım aç ali koydeyim 😂😂😂köy kizıyım ben😎😎😎😀😀😀bugün tarlaya gittim kabak fasulye bamya patlıcan biber domates salatalık maydanoz nane aklına ne gelirse topladım 😍😍😍😍🤗🤗🤗bide tavukların taze yumurtasini da es geçmedim 😂😂😂😂şehir merkezine evlendim hâlâ kopamadim köyden 😁😁😁😁😉😉😉artık öyle alıştığım için mi kopamiyorum bilmem ama şehir hayatı bana çok hitap etmiyor 😎😎😎😎😎😎hatta eşim de köy oğlu oldu ıyice benle bahceden sebze meyve topluyor o da alıştı😂😂😂
Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor😂😂😂😂😂

Ne güzel tabi Hatay sıcak olmuş herşey. Ben Kars’ta seraya diktim birşeyler ancak çiçek açtı diye seviniyorum. Ben de şehirde büyüdüm. Hep hayal ederdim köy felan. Hiç olmadı bizim. Evlendim ve hayatım10 yıldır ilçelerde geçiyor. Ve yaşadığımız ilçelerin hemen her köyüne giderim. Çok hoşuma gidiyor. Ve bahçemiz oluyor genelde bizim oturduğumuz evlerin. Hemen ekerim birşeyler. Araştırmaktan uzman oldum. Herkes ilk aşamada beni ziraat mühendisi sanıyor😂😂😂😂😂
Ne güzel yapıyorsun. İnsan toprakla uğraşırken kendini iyi hissediyor. Bende çok severim. Şuan apartman katına sıkışmış olmaktan çok şikayetçiyim. Tüm evler Bahçeli olmalı. Çocuklar istediği an bahçede oyun oynayabilmeli.

Bende evlendim 6 yıl ığdırda yaşadım .. ama kars ığdırdan daha soğuk oluyor...

Ne güzel yapıyorsun. İnsan toprakla uğraşırken kendini iyi hissediyor. Bende çok severim. Şuan apartman katına sıkışmış olmaktan çok şikayetçiyim. Tüm evler Bahçeli olmalı. Çocuklar istediği an bahçede oyun oynayabilmeli.
Kesinlikle katılıyorum çocuklar doğayla iç içe olmalı 🖒🖒🖒

Bugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt

2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
45 dk da çarşıda yavaş yavaş yürüdüm
Biraz ev temizliği yapıldı
Şuan pert oldum koltuğa sızdım 😂😂

Kesinlikle ama Bahçeli ev şehirde bulmak çok zor. Hem acayip pahalı. Şahsen kendimize ait memleket tarafından bi ev alalım diyoruz ama müstakil evler çok az ve olan da çok pahalı. Tamam hesabımıza göre dediklerimiz de dip dibe mahremiyet denen birşey kalmıyor bu sefer de zor yani. Olsun apartmanda balkonda da çok güzel yetiştirilir bence diyorum ben de istedikten sonra 🥰

Bugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt

2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
Spor çok güzel olmuş çok kıskandım 🙈🙈☺️

Bende evlendim 6 yıl ığdırda yaşadım .. ama kars ığdırdan daha soğuk oluyor...
İğdır mikroklima iklim ya çok sıcak oluyor. Buraya meyveler Iğdır’dan geliyor hep özellikle kayısılar ☺️Kars’ın Kağızman ilçesi Iğdır’a yakın bi iklim orda da çeşit çeşit meyveler oluyor. Daha perşembe 1 kasa kiraz geldi bugün bitti kilo aldım. 😔😔

Bugün menü
Sabah 11.30
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 18.00
4 adet içli köfte
Bol salata
1 kase yoğurt

2.5 lt su içildi...
45 dk eliptik
Aman Allahım bu nasıl spor maşallah. 4 içli köfteyi fazlası ile eritmişsin bence afiyet olsun çok severim 🤪

İğdır mikroklima iklim ya çok sıcak oluyor. Buraya meyveler Iğdır’dan geliyor hep özellikle kayısılar ☺️Kars’ın Kağızman ilçesi Iğdır’a yakın bi iklim orda da çeşit çeşit meyveler oluyor. Daha perşembe 1 kasa kiraz geldi bugün bitti kilo aldım. 😔😔
Kiraz bende çok severim ama şeker dalgalanmasına sebep oluyor ben bıraktım artık...

Back
X