• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hiç duymadım Boyabat ezmesini gittiğimde bakarım :kk77:
daha fazla yatırım yapılsa keşke inanılmaz bir potansiyeli var aslında bu arada insta hesabını alabilir miyim? :KK53:

Buradaki ismimle aynı canım :KK39: Şekerci Mehmet diye bir yer var merkezde. Çok ünlüymüş. İnternetten araştırdığımda orası çıkmıştık. Tak tak helvası varmış. Onu yaz dönemi çıkarmıyorlarmış. Ama ezme harikaydı. Mutlaka dene.

Kaptanım dönüşün muhteşem oldu bu ne hız 😂 mezun oldummu ben şimdi çok sevindim valla, bu hafta sonu batırdım çünkü 😂 ama bugün toparlamaya başladım kendimi koruma dönemi çok rahat davranmamak lazım ama ben ilk haftadan patladım 🤦‍♀️ magnumuda pek sevmem o yüzden 1 de kaldım, açık dondurma olsa hiç affetmezdim 🤪
Canım, çok tebrik ederim, mezuniyetin hayırlı olsun 👏👏👏 kilo koruma dönemine hoşgeldiiin🤗🤗🤗

Büyük yarışmacımız sevgili Kazen Kazen 13. Takımın yeni üyelere ihtiyacı var. Mesaj linki atabilirseniz çok sevinirim :KK68:

1 gün daha geçsin yeniden hatırlatır mısınız ? peşi sıra olmasın...

Yine kalori hesabı, yine yürüyüş, yine diyet...
Ömür biter, diyet bitmez😅
Bende chloe ting diye bi hatun var 2 haftalık programları falan var ona başlıcam galiba ne kadar sıkılaşırsam okadar iyi😁 bugün kurumda virüsten dolayı uzun zamandır işe gelmeyen bi arkadaşla karşılaştım şoka girdi küçücük kalmışsın diye 😂 boyda yok ya bende minnak bişey oldum 😂

Çok teşekkürler cnm asıl zor dönem şimdi başlıyo demi, bana bi tavsiyen varmı neler yapıyosun bu dönemde sen cnm 😁
Canım, yine hafif yemeye dikkat ediyorum, bi öğün yada bi gün fazla yediysem diğer öğün yada gün hafif yiyerek dengelemeye çalışıyorum. Her gün yarım saat bazen 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, dışarıya çıkamazsam, evin içinde en uzak 2 oda arası yürüyorum😵biraz baş döndürücü oluyo tabi😩

Canım, yine hafif yemeye dikkat ediyorum, bi öğün yada bi gün fazla yediysem diğer öğün yada gün hafif yiyerek dengelemeye çalışıyorum. Her gün yarım saat bazen 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, dışarıya çıkamazsam, evin içinde en uzak 2 oda arası yürüyorum😵biraz baş döndürücü oluyo tabi😩
Bende haftada en az 3 gün spor yapıyım diyorum yeter sanırım 3 gün, yemeklere saldırma modunu atlatmam lazım bide 😆 zamanla öğrencem inşallah dengelemeyi 😬

Bende chloe ting diye bi hatun var 2 haftalık programları falan var ona başlıcam galiba ne kadar sıkılaşırsam okadar iyi😁 bugün kurumda virüsten dolayı uzun zamandır işe gelmeyen bi arkadaşla karşılaştım şoka girdi küçücük kalmışsın diye 😂 boyda yok ya bende minnak bişey oldum 😂
Çok müthiş bi duygu dimi o şaşkın bakışları görmek:KK68:
Burda annemin komşuları da bana incecik olmuşsun yaa, nasıl yaptın dediler. Hatta biri geçen yaz bana "nekadar çok kilo almışsın" diye laf çarpmıştı, kırılmıştım. Ona dedim ki, geçen yaz bana böyle demiştin ya, bak verdim şükür:süslü:

O arkadaş seni en son kaç kiloda görmüştü, şimdi kaç kiloya düştün?

Çok müthiş bi duygu dimi o şaşkın bakışları görmek:KK68:
Burda annemin komşuları da bana incecik olmuşsun yaa, nasıl yaptın dediler. Hatta biri geçen yaz bana "nekadar çok kilo almışsın" diye laf çarpmıştı, kırılmıştım. Ona dedim ki, geçen yaz bana böyle demiştin ya, bak verdim şükür:süslü:

O arkadaş seni en son kaç kiloda görmüştü, şimdi kaç kiloya düştün?
59 falandım en son görüştüğümüzde cnm, 7/8 kilo bile benim boyum için baya farkediyo, bide baya sıkılaştım sanırım onunda etkisiyle daha fit görünüyorum, daha öncede 69 kilodan 55 e düşmüştüm ama iş arkadaşlarım ozamana göre çok daha zayıf görünüyosun diyolar, sanırım karantinada kendimi spora vermenin ekmeğini yiyorum :KK48: cuma günü 51.7 yi gördüm ama bu hafta almışımdır üstüne muhtemelen 😁

59 falandım en son görüştüğümüzde cnm, 7/8 kilo bile benim boyum için baya farkediyo, bide baya sıkılaştım sanırım onunda etkisiyle daha fit görünüyorum, daha öncede 69 kilodan 55 e düşmüştüm ama iş arkadaşlarım ozamana göre çok daha zayıf görünüyosun diyolar, sanırım karantinada kendimi spora vermenin ekmeğini yiyorum :KK48: cuma günü 51.7 yi gördüm ama bu hafta almışımdır üstüne muhtemelen 😁
Evet canım, bi de sıkılaştıysan çok farkeder, süpersin👍
Spora ara ara devam et, öğünlerini de dengelersin , çok yediğinde sonrasında hafif tutarsın.

Kilo koruma ile ilgili bi yazıda okumuştum, çok ve yüksek kalorili yediğimizde, aldığımız kalori 24-36 saat sonra kiloya dönüşüyormuş, bu süre içindeki diğer öğünlerinizi hafif tutup, 3 litre su da içerseniz kiloya dönüşmeden atabilirsiniz yada minimum kiloya dönüşür yazıyordu.. Ben de onu uygulamaya çalışıyorum.

Bi de yüksek kalorili bişey yiyeceğimi önceden biliyorsam, bi öğün öncesinde az yiyerek midemde ona yer açıyorum:KK53:

Menüm(Aralıklı oruç a başladım diyetisyen ile 🥰)
1 dilim wasa
Labne
Domates salatalık biber
5 zeytin

1. Ara
3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 kaşık tarçın
3 kayısı ile lapa

2. ara
1 wasa
Minik peynir

Akşam
Haşlanmış tavuklu yeşil salata

Şuandan itibaren yarın sabah 10 a kadar çay su

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt

3 lt su içildi....

Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.

Evet canım. Günübirlik olsun diye düşünüyorum ama konaklamamız da gerekebilir. Tam program oluşturamadım henüz. Bayramdan önce 10 günlük bir tur planladık eşimle. Kırıkkaleden çıkıp Güney Marmara , Kuzey Ege gezeceğiz. Bursa'dan başlayacağız gezmeye. Çanakkale tarafları, kaz dağları var rotada. Bursa'ya bir gün yetmeyecek gibi geldi bana. Siz ne dersiniz? Tirilye uzak kalıyor bizim rotaya. Göl yazıya mutlaka gideceğim. Kozahan' da rota içinde. Türbelere de gideceğim inşallah. Hatta Karacabey tarafına geçince Longoz ormanlarına da gitmeyi çok istiyorum. Takıldığım yerlerde sizden kopya alacağım zaten :KK70: :KK70:
Planlar güzel gidildi mi bilmiyorum 🙈 longoz ormanları harika 😉

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir içine ketentohumu yağı

Akşam 16.45
2 adet tavuk pirzola
Bol salata
1 kase yoğurt

3 lt su içildi....

Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım

Akşam
2 saat tempolu yürüyüş yapıldı.
Sporun anasını ağlatmışsın yine 👏👏👏

Planlar güzel gidildi mi bilmiyorum 🙈 longoz ormanları harika 😉

Yok daha gidilmedi canım. Bu cuma çıkacağız inşallah yola. Henüz tam rota çıkartamadım. Ama Sinop rotasını muhteşem çıkartmışım. Tık tık gezdik geldik bir günde. İnşallah bu geziyi de öyle tık tık hallederiz :KK68:

Back
X