• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : RESTFUL
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğretmen / Ev Hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.68
Kilonuz: 104
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum - Emzirme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hiç bir kıyafetim olmuyor ve ben kendimi böyle hiç sevmiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin sen de çok almışsın kiloyu ben de 2 gebeliğimde 20 şer kilo aldım ama ilkinde verince kalmadı fazla :KK66:

Merhaba sadece kilo bildirimi yapiyoruz degilmi?
kilom pazartesi gunu 64.2 İdi bu sabah 63.8 gordugum sonuctan memnunum ama ger hafta cuma bu rakami gorup haftasonu koruyamiyorum insa Bu hafta koruycam😃💪 yuzde hesabi nasil yapiliyordu bilemedim :)

Sabah 07.00 de resimdeki kahvaltı
12.30; 1 kase kadar sebze yemeği
Yoğurt
Ara öğün 16.30; 1 avuç çiğ kuruyemiş
Muzlu süt (şekersiz kendim yaptım)
Akşam 18.30; 1 tabak ekşili köfte
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Su 2 litre
Birazdan 40 dk. Spor yapıcam
İyi aklıma getirdin ben de yapıyım öğlen gidince muzlu süt çocuklarda içsin :KK66:

Sabah 8:00 kahvaltı
Haşlanmış yumurta, 5 adet siyah zeytin, yarım domates ve 1 dilim beyaz peynir, 1 karton bardak çay
Öğle
7 adet siyah kuru üzüm ,5 adet çiğ badem, yarım ceviz, 1 su bardağı kefir
Birkaç saat sonra 1 adet sade maden suyu
Akşam yemeği 18:30
Cacık ve beşamel soslu tavuk

3 litreden fazla su
50 dk tempolu yürüyüş ve egzersiz
10 dk hızlı ip atlama
İp atlama en çok kalori harcatan spor 50 li kilolarda kilo zor verilir ama ayda 5 kilo vermişliğim var :KK66:

Sabah 9.30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta bir domates bir salatalik bir parça peynir
Ara 11.30
Bir bardak yogurt
Ogle yemegi 13.00 ton balikli salata
Ara 16.00
Bir avuc kiraz
Aksam yemegi 19.00
Bir tabak etli taze fasulye 3 kasik bulgur pilavi cok az havuc tarator
Aksam cayin yaninda 3 tane minik tam bugday unlu kurabiye

oglen20 dk leslie 20 dk basen 10 dk karin antremani toplam 45 dk
O kurabiyeler yok mu kurabiyeler çocuklar yesin diye yapa yapa beni bu hale getirdi :KK70:

Merhaba M merve_eymen
164 boya 49 kilo muuu:KK57:
Gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım:KK57:
İdeal kiloda olduğunuzu cidden düşünüyormusunuz? Bence boyunuza göre minimum ideal kilo 55 kilodur 🤔🤔🤔
Kız karışma kilo alsın da bizim gibi mi olsun :KK70:

İp atlama en çok kalori harcatan spor 50 li kilolarda kilo zor verilir ama ayda 5 kilo vermişliğim var :KK66:
İnşallah bende öyle yapabilirim😊 64.6 ile başlamıştım buraya bu sabah 63.9 geldim. İnşallah daha da verebilirim. Önceden 5dk atlıyordum ip ama artık arttırmaya çalışıyorum ki kaslar alışmasın. Her gün dk olarak farklı yapmaya çalışıyorum bu yüzden. 50 li kiloları görebilirim inşallah. Hala kan ilacı kullanmaya devam ediyorum ve tekrar verdiğim kiloları almaktan korkuyorum.

Merhaba M merve_eymen
164 boya 49 kilo muuu:KK57:
Gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım:KK57:
İdeal kiloda olduğunuzu cidden düşünüyormusunuz? Bence boyunuza göre minimum ideal kilo 55 kilodur 🤔🤔🤔

normalde bende öyle düşünüp kilo almaya çok çalıştım olmadı hamile kaldım 48kiloyla 1 sene geçmedi 48 kiloya düştüm şimdi 49 oldum.. kilo alamıyorum ve öyle çok çok zayıf görünmüyorum o yüzden bende bıraktım önemli olan sağlıklı dinç olabilmek diye düşünüyorum.. o yüzden olursa burada olucam

Merhaba sadece kilo bildirimi yapiyoruz degilmi?
kilom pazartesi gunu 64.2 İdi bu sabah 63.8 gordugum sonuctan memnunum ama ger hafta cuma bu rakami gorup haftasonu koruyamiyorum insa Bu hafta koruycam😃💪 yuzde hesabi nasil yapiliyordu bilemedim :)
Maaaalesef ben de hafta sonu her türlü alanlardanım bilmem boğazımı tutamadığımdan bilmem yürüyüş yapamadığımdan söz ben de dikkat edeceğim bu hafta sonu :KK66:

İnşallah bende öyle yapabilirim😊 64.6 ile başlamıştım buraya bu sabah 63.9 geldim. İnşallah daha da verebilirim. Önceden 5dk atlıyordum ip ama artık arttırmaya çalışıyorum ki kaslar alışmasın. Her gün dk olarak farklı yapmaya çalışıyorum bu yüzden. 50 li kiloları görebilirim inşallah. Hala kan ilacı kullanmaya devam ediyorum ve tekrar verdiğim kiloları almaktan korkuyorum.
Benim boyum 1,53 5 yıl önce 64 lü kilolarda başladım ip atlamaya karnım kalçalar bacaklar sıkıştığı gibi kollarım bile sıkılaşmıştı 52 kiloyu gördüm 2015 in sonbaharında sonra 2. gebelik emzirme derken 68 de takıldım oğlum 3 buçuk yaşında hala veremedim :KK43:

Maaaalesef ben de hafta sonu her türlü alanlardanım bilmem boğazımı tutamadığımdan bilmem yürüyüş yapamadığımdan söz ben de dikkat edeceğim bu hafta sonu :KK66:
Haftasonu diyetimizi uygulayabilsek saten biticek bu is boyle suruncemede kaliyo hadi bu hafta cok dikkat edelim :)

İp atlama hic aklima gelmemisti evet cok etkili bugun bende leslie ve ip atlama yapayim ozaman hem cesitlilik olur her gun ayni sporu yapmamis olurum :)

Merhaba bana bu topikten bildirim gelmiş katılmak istermisin diye yani davet edildim sanırım inşallah kabul edilirim
İlk önce kendimi tanıtayım
Evhanımıyım
3 kızım var
31 yaşındayım
Boşandım
Antep’te yaşıyorum
Boy 157 cm
Kilo 55
Hedef 47
Boşanmadan önce 45 kiloydum yemek yemek aklıma gelmezdi ancak çok açıkdığımda yerdim günde bazenleri sadece 1 öğün yerdim boşandıktan sonra iştahım bayağı arttı artık günde 3 öğün yiyorum hatta her defasında acıkarak ve isteyerek yiyorum yemekle beraber bazen gazoz içiyorum ve bu aralar doyduktan sonra 1 paket çekirdek çitliyorum bazen abur cubur ama hayret edilecek bişey bu akşam pek bişey yemedim canım hiç istemiyor biraz bulantım var hatta önceki gibi iştahsız olmak istiyorum bayağı balık etli gibi oldum özellikle bacaklar çok fena :(((
kiz sen 3 çocuk için inanılmaz kilodasin hiç takma

üstteki mesajımdan da anlaşıldığı üzere 119 u gördüm gençler :KK16:

geçen hafta: 121.0
bu hafta: 119,8
fark: 1,2
yüzde: 0,99

:KK73::KK73:

kiloma göre az ama artı eritmekten bezdim valla :KK14: her hafta nerden baksan 3-3,5 kilo veriyorum :KK48:

bu hafta hedefim korumak çünkü yine artı eriteceğim :işsiz::işsiz: bugün kızımın doğumgünü öğlen onunla beraberiz akşama da kısır pasta :confused: sonra bütün hafta detoks :KK70:
Canım süper Tebrikler.
Hadi hep birlikte vereceğiz inşallah.

Kullanıcı Adı : RESTFUL
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğretmen / Ev Hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.68
Kilonuz: 104
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum - Emzirme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hiç bir kıyafetim olmuyor ve ben kendimi böyle hiç sevmiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım.
Bol eksili bir kk olması dileyiğle

Back
X