Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızılcahamam'dayız canım. Ondan sonraki hafta da yine Kızılcahamam da Şahinler Milli Parkında olacağız. O büyük bir kamp olacak. İlk defa o kadar fazla katılımlı bir kampa katılacağım. Heyecanla bekliyorum. Bu arada artık evde duramıyorum hafta sonları :skandal::skandal::KK70::KK70:
İyi eğlenceler diliyorum canım anladığım kadarıyla tek başınıza yapmıyorsunuz kampı. Arkadaşlarınızla mı gidiyorsunuz başka bir topluluğunuz mu var?

Teşekkür ederim canım ben de öyle bir rakam görmeyi hedefliyorum. Hatta biraz daha zorlarsam kendimi 70 li rakamları ucundan da olsa görebilirim diye düşünüyorum. :KK36:

Ben demiştim sana yeni Ayşegül'ümüzü bulduk diye :KK48::KK48:

Sen de artık sağlıklı beslenme düzenine dön lütfen. Korumak vermekten daha önemli bence.
Bugün döndüm düzenime artık canım👍
Ama haftaya seminerlerimiz başlayacak ve pazar köye gidip 1 hafta kaynanamgilde kalıcaz yine🤦🏻‍♀️ seminerde çocukları köyde bırakıp gidiş geliş yapıcaz.. Evdeki düzenim olmayacak ama yinede menülerime dikkat edicem inşallah..
Bence de 70 li rakamları görücez inşallah senden haftaya... :rolleyes:

kızlar eşimin dairesinde temizlikçi bir bayan kovid şüphesiyle hastaneye gitmiş... Ayy kovid çıkarsa diye panikteyim valla... çünkü o bayan iş yerin her yerini temizliyormuş :KK51::KK51:

*** 13. Takım 688. Etap ***

Ilaymilya (63.5/64.5/-1/%-1.57) İzne ayrılmak istiyor.
Elifff80 (94/92.5/1.5/%1.60)
candy_candy (122.1/121.8/0.3/%0.25)
Restful (96.5/93.6/2.9/%3.01)
suhas (62.3/62.1/0.2/%0.32)
ada81(64.2/63.3/0.9/%1.40)
662. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Baş. Kilosu: 64.2 Hedef: 57.7

13. Takım ortalaması: % 0.835

*** 13. Takım 688. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (75.2/72.6/2.6/%3.46) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2///%) Kilosu sabit 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %
kaptanım hedefim 52 bi karışıklık olmasın 57 değil ;)

İyi eğlenceler diliyorum canım anladığım kadarıyla tek başınıza yapmıyorsunuz kampı. Arkadaşlarınızla mı gidiyorsunuz başka bir topluluğunuz mu var?

Evet canım yalnız gitmiyoruz. Ankara'da bi kamp grubum var. Kırıkkale'de de doğaseverler grubumuz var. Hem trekking yapıyoruz, hem kamp yapıyoruz. Başka aktivitelerimiz de var ama salgın nedeniyle bir kısmı ertelendi. Kamplarda da sosyal mesafeye de dikkat ediyoruz. Doğada hayat çok güzel oluyor. Nefes alıyoruz biraz çok şükür :KK36:

kaptanım hedefim 52 bi karışıklık olmasın 57 değil :KK66:

O çok önemli değil canım. Ben olması gerekeni yazdım. Sen 52 ye kadar listede kalıp yarışabilirsin. O yarışma kurallarına göre hedefin olması gereken hedef :KK70::KK70: Anlatabildim mi :KK53::KK53:

kızlar eşimin dairesinde temizlikçi bir bayan kovid şüphesiyle hastaneye gitmiş... Ayy kovid çıkarsa diye panikteyim valla... çünkü o bayan iş yerin her yerini temizliyormuş :KK51::KK51:

İnşallah çıkmaz. Sen yine de eşine çok yaklaşma. Biz evde izole bi şekilde yaşıyoruz çoluk çocuk. Ben çocuklara yaklaşmıyorum, eşimle bile ara ara uzaklaşıyoruz birbirimizden. Çünkü o ayrı iş yerinde, ben hastanedeyim. Her yerde şüphe var maalesef :KK43::KK43:

O çok önemli değil canım. Ben olması gerekeni yazdım. Sen 52 ye kadar listede kalıp yarışabilirsin. O yarışma kurallarına göre hedefin olması gereken hedef :KK70::KK70: Anlatabildim mi :KK53::KK53:
Anladım canım , 57.700 gelince revize ederiz hedefi 🖒🖒😍

Anladım canım , 57.700 gelince revize ederiz hedefi 🖒🖒😍

Revize etmeye bile gerek yok canım. Ayşegül'de öyle yaptık. Hedefi çok yüksekti ama değiştirmedik. Mezun olduğu zaman hedefinin %150 si gibi bir oranla mezun oldu. Daha havalı oluyor :KK48::KK48:

İnşallah çıkmaz. Sen yine de eşine çok yaklaşma. Biz evde izole bi şekilde yaşıyoruz çoluk çocuk. Ben çocuklara yaklaşmıyorum, eşimle bile ara ara uzaklaşıyoruz birbirimizden. Çünkü o ayrı iş yerinde, ben hastanedeyim. Her yerde şüphe var maalesef :KK43::KK43:
İnşallah canım , biz de öyleyiz elimizden geldiğince mesafeyi koruyoruz .. ama kızım bazen bu kurallara uyamıyor kapıda babayı görünce sarılmak istiyor sürekli uyarıyoruz mecbur....

Revize etmeye bile gerek yok canım. Ayşegül'de öyle yaptık. Hedefi çok yüksekti ama değiştirmedik. Mezun olduğu zaman hedefinin %150 si gibi bir oranla mezun oldu. Daha havalı oluyor :KK48::KK48:
Ben mézun olmak istemiyorum kaptanım o yüzden hedefim 52 olsun istiyorum . mezun olup 6 ay dönemiyorsun takıma o süreç çok uzun o yüzden benim hedefi 52 yaparsan çok sevinirim bu beni daha çok motive eder.

Eki Görüntüle 2656642

:nazar: Aysegul 6666 Aysegul 6666 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (652. Etap) : 92,50
Bitiş Kilosu (680. Etap) : 65,80
Verilen Toplam Kilo : 26,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 28,86%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,07%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 989

Sevgili Aysegul 6666 12 Aralık 2019 (652. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 654. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 26 Haziran 2020 (680. etap) tarihinde toplamda 26,70 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 153% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 13. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

ada81 ada81 bak canım Ayşegül'ün karnesi :KK39:

Günaydın canlar😊 geçen hafta 62.3
Bu sabah 62.1
Giden 200 gram🎉🎉🎉🎉

Gelelim dünkü menüde
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
Menemen
1 çeri domates
3 küçük dilim hellim peyniri
5 adet yeşil zeytin

Öğle 14:00
Domates çorbası 1 tabak
Şehriye salatası 3 yk
2 dilim ince ince kesilip kavrulmuş tavuk göğsü
Ara 16:00
1 adet muz
5 adet çiğ badem

Akşam 19:00
Şehriye salatası 3 yk
Fırında patatesli tavuktan 1 çatal

Spor olarak bahçe çapaya devam😍 su 3 litreden fazla. 3 litreyi geçince takibi bırakıyorum 😃
Artık listede olduğun için daha dikkatli olan gerekiyor canım hatırlatayım bir kez daha. Menün gayet güzel. Haftaya inşallah daha güzel sonuçlar bekliyorum senden.
Günaydın kızlar, kaptanım ben kilo bildirimi yapıyımmı bilemedim ama 53.9 çıktım sabah ama dün tartıldığımda 53.4 düm dün akşam yediğim kısır bugün bi tarafımı tırmaladı sanırım 😂 kilo almıyorum şükür ama karın kısmımdaki o sıkılık gitti baya acilen spora tekrar başlamam lazım benim ya

Yap canım yap seni de alacağım free listeye. Kendini bir şekilde kontrol etmen lazım :KK39:

İnşallah canım , biz de öyleyiz elimizden geldiğince mesafeyi koruyoruz .. ama kızım bazen bu kurallara uyamıyor kapıda babayı görünce sarılmak istiyor sürekli uyarıyoruz mecbur....
Bizlerde de durum aynı akşama kadar hatta bazen nöbet olduğunda bir sonraki güne kadar göremeyince çocuklar bacaklarına yapışıyorlar yazık. Sürekli dur önce elleri yıkayacak banyo yapacaklarla geçiyor zaman. Oğlum dışarıdan geldiğinde ya da biri geldiğinde hemen eller eller diye başlıyor. Allah hepimize kolaylıklar versin. İnşallah bir şey çıkmaz canım kadında

Bizlerde de durum aynı akşama kadar hatta bazen nöbet olduğunda bir sonraki güne kadar göremeyince çocuklar bacaklarına yapışıyorlar yazık. Sürekli dur önce elleri yıkayacak banyo yapacaklarla geçiyor zaman. Oğlum dışarıdan geldiğinde ya da biri geldiğinde hemen eller eller diye başlıyor. Allah hepimize kolaylıklar versin. İnşallah bir şey çıkmaz canım kadında

Benim etrafım sarıldı zaten çember daralıyor git gide. Her gün yeni birini duyuyoruz personellerde yeni vaka. Ama insanlar çok gereksiz şeyler için hastanelere rahatlıkla gelebiliyorlar. Ellerim mahvoldu her işlemden sonra dezenfektan kullanmaktan. Artık maskesiz kendimi çıplak gibi hissetmeye başladım. Sanırım zamanla alışacağız bu duruma. Artık ilk zamanlardaki korku panik yok ama yine de çok kötü bir hastalık maalesef.

Benim etrafım sarıldı zaten çember daralıyor git gide. Her gün yeni birini duyuyoruz personellerde yeni vaka. Ama insanlar çok gereksiz şeyler için hastanelere rahatlıkla gelebiliyorlar. Ellerim mahvoldu her işlemden sonra dezenfektan kullanmaktan. Artık maskesiz kendimi çıplak gibi hissetmeye başladım. Sanırım zamanla alışacağız bu duruma. Artık ilk zamanlardaki korku panik yok ama yine de çok kötü bir hastalık maalesef.
Allah kolaylık versin canım hepimiz benzer durumlardayız işte.

ada81 ada81 bak canım Ayşegül'ün karnesi :KK39:

Artık listede olduğun için daha dikkatli olan gerekiyor canım hatırlatayım bir kez daha. Menün gayet güzel. Haftaya inşallah daha güzel sonuçlar bekliyorum senden.

Yap canım yap seni de alacağım free listeye. Kendini bir şekilde kontrol etmen lazım :KK39:
Tamam canım , nasılsa mezun olmak istemiyorum ... ne zaman hedefe yaklaşırsak yeni hedef koyarız çünkü sadece izin haklarımı kullanmak isterim mezun olmamm 🤗😊😊🖒🖒

Amin canım çok teşekkürler. Asıl okullar açılınca neler olacak onu merak ediyorum. Umarım bir an önce aşı bulunur :dua::dua:
Valla ben de meraktayım hangi çocuğa dur yapma arana mesafe koy dokunma vs diyeceğiz. Ben ilkokuldayım bir de küçükler bazı şeyleri bilseler de uygulama zayıf. Bakalım neler yaşayıp göreceğiz

Back
X