Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar😊 bugün ipin ucu iyice kaçtı sanırım ya Allahtan hayırlısı
Sabah 9:30
Haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık, 5 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmek
Öğle 14:30 ve sonrası facia
2 buçuk kase kısır🤔 1 dilim kek 1 dilim bisküvi pastası
Akşam 18:30
2 çatal taze fasulye
2 çatal(her birinde 3 adet) makarna

Gün içinde 10-15 adet çiğ badem

Spor 6.5 km yürüyüş
2 litreyi geçkin su

Yarın sabah tartıda hayırlısı dün gördüğüm eksi yarın artı olmaz inşallah

Perşembe günü iki buçuk kase kısır mı :KK57::KK57::KK57: Sen resmen çimento dökmüşsün yaaaaaa :KK43::KK43::KK43:

Günaydın kızlar ben de bildirim yapayım durum parlak değil ama regl oldum gece fazladan ödemim var
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.8
+100 gr

Yine iyi canım demek ki kilo vermişsin yoksa daha çok çıkardı ödem. Bende de var aynı durum ama ben yediklerime de dikkat etmiyorum hastalıktan dolayı. Hiç canını sıkma haftaya güzel bir sonuç gelecek inşallah. :KK36:

Günaydın kızlar
Geçen hafta 61,3
Bu hafta 61,1
Fark -200

Azda olsa eksi de olmak muhteşem hele bu hafta çok çok muhteşem 😁

Maşallah maşallah dünkü kısırdan sonra bu rakamı görünce ufak bir şok yaşadım resmen :KK70::KK70:Ama çok mutlu oldum :süslü:

Dünki menü

11.00
Çeyrek ekmeğin yarısı
1 tavada yumurta
3 kaşık patlıcan söğürme
10 yeşil zeytin
Raçelin içindeki 1 kayısı
Domates salatalık
Çay

15.00
1 incir, biraz üzüm

16.30
Biberiyeli çay

18.30
1 tabak nohut yemeği, 6 kaşık bulgur pilavı

22.00
Yarım dilim karpuz

3 litre su, 1 saat yürüyüş

Çeyrek ekmeğin yarısı cümlesinin nasıl özlemişim anlatamam :eek::eek::KK70::KK70:

Geçen hafta : 72.6

Bu hafta : 73.4

Maalesef +800 deyim ama hem hastalık, hem regl ikisi bir araya geldi. Üzerine hareketsizlik ve yediklerime dikkat etmeyince durum böyle oldu. Buna şükür diyorum . Bu arada henüz tam iyileşmiş değilim maalesef :KK43:

Yine iyi canım demek ki kilo vermişsin yoksa daha çok çıkardı ödem. Bende de var aynı durum ama ben yediklerime de dikkat etmiyorum hastalıktan dolayı. Hiç canını sıkma haftaya güzel bir sonuç gelecek inşallah. :KK36:
Teşekkür ederim canım benim inan ki daha dün bir kilo fazla çıkmıştım salı çarşamba çiğ soğan sarımsak tüketince midem fenalardaydı kilom birden çıktı karnım 6 aylık hamile gibiydi şükür diyorum. Midem yıllardır iyiydi birkaç aydır yine bu sorunları yaşıyorum Allah sonumu hayır etsin. Dikkat ediyorum ediyorum canım soğanlı salata istiyor azıcık yiyorum ya da sarımsaklı yoğurt yapıyorum midem fenalarda. Önümüzdeki günlerde daha diklat edeceğim olmazsa patates kürü deneyeceğim tekrar:(

Geçen hafta : 72.6

Bu hafta : 73.4

Maalesef +800 deyim ama hem hastalık, hem regl ikisi bir araya geldi. Üzerine hareketsizlik ve yediklerime dikkat etmeyince durum böyle oldu. Buna şükür diyorum . Bu arada henüz tam iyileşmiş değilim maalesef :KK43:
Geçmiş olsun kaptanım bir an önce iyileşirsin umarım:( üst üste gelmiş senin de her şey.

Back
X