Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım şişlik olmuştur haftaya eksi gelir inş.
Canım maalesef zorlu bir dönemdeyiz iki yaş sendromlar sendromlar... 25 aylık şu an geç bile kaldığımı düşünüyorum ama şu koronavirüs belası işte acaba biraz daha mı emse derken derken bugünlere geldik. Tabi sendromlar gelince laf anlatamıyorum her gün söylüyorum oğlum süt az kaldı artık bitecek diye az kalmadı deyip emiyor ve artırdı son bir aydır. İkimiz için de sağlıklı bir halde değilizkızımda aşamalı biçimde bıraktırmıştım bunda olmuyor yakıyor yıkıyor ortalığı
![]()
kilon kaçtı bilmiyorum ama akşam yemeği bana bi tık hafif geldi .. yine de çok aşırı kilolu değilsen güzel menüIyi aksamlar
Kahvaltı 13.30
2 servis kaşığı kıymalı yumurta
1 kibrit kutusu kadar olgunlaşmış beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
6 dilim domates
Akşam yemeği 17.30
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase narlı yeşil salata
Aralarda 3 kere kahve içtim saatleri tam bilmiyorum
Toplam 3 litre su
kahve sade mi içiyorsunuz
bende orta veya şekerli içersem ödem yapıyor ve kilo vermemı engelliyor
çok geçmiş olsun canım ben de bahsettiğin gibi bi hastalık atlattım tam da atlatamadım da ayağa kalktım çok şükür farenjit dedi doktor bizeEvet kaptanim gelemedim evden çalışmaya geçtim pazartesi ve.o günden beri hastayım yatak doşşek yatıyorumusuttummu covidmi geçiriyorum alerjimmi azdı anlamadım boğazım kötü öksürük baş ağrısı fenayim, bugün biraz toparladım kendimi yataktan cikabildim en azından
![]()
belki o yıl bu yıldırNe guzel kalabaliklasmis buralar, ben yuvarlandim gidiyorumbaslayip baslayip birakiyorum, hep bir bahanem var, telim bozuluyor, internetim gecenlerde gitti, burada okullar tatildi oglum evdeydi hic spor yapamadim... uzayip gider boyle. Neden motive olamiyorum anlamiyorum, hem moralim bozuluyor kilo aldim diye hem de surekli atistiriyorum ozellikle aksamlari. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu grupta, kimler geldi gecti 2 yildir bir mezun olamadim.
Kac aylik biraktirdin? Benimki 27 aylik..ögle uykusuna dalmak icin emiyor ve gece uykusu icin ve geceleri cok kalkip istiyor bende veriyorum yoksa ortaligi kopariyor. Simdi ama bir kez kalkinca veriyorum digerinde gögsüme yat diyorum sonra uxaninca veriyorum digerinde yine vermiyorum.. yani zor ve insan elsestirir beni ama kiyamiyorum yorsada
(( biberon almiyor emzil emmiyor. Bendemi acaba aksam yatmadan bardakta süt teklif etsem...? Insallah dener ya.. inat biraz
Yaa saat belirlemeyinben almayandan katiliyorum ve 2 saat var arada
( cogu zaman cocugu yatir et derken yetisemem o saate
ama eger kabul ederseniz almanya saati 22-23 yazayim? Simdiki gibi
![]()
Çok iyi fikir canım saat belirlemek. Bundan sonra saat 22:00 - 00:00 arası herkesten menü bekliyorum.Bence disiplinli ve kurallı olursak daha iyi olur sistematik bir şekilde mesela nasıl kilo bildiriminin saati var menü bildirimini de böyle bi sisteme oturtmalıyız. mutlaka gün bitiminde paylaşılsa ertesi güne kalmasa iyi olur bence (hep ertesi gün bildiren ben söylüyorum bunlara ayağıma mı sıkıyorum nedir) mesela akşam 22-23 saatleri arası menü bildirim saati olsa en azından takım olarak aynı saatlerde grupta olurduk. herkes her kurala uyamayabilir ama çoğunluk bile uysa iletişim artar
bir de menüye kimse yorum yapmıyor bence insanlar birbirlerinden çekindiği için menülerine yorum yapmıyor olabilir bildirilen menüleri takım arkadaşları yorumlamalı
Çok haklısın kaptanım aslında filtre kahveye para vermek zoruma gidiyor olabilirbir sonrakinde yağsız sütlü americano içicem
canım benim büyük kızım emmeyi çok severdi birden bıraktırma istersen ama kurallar saatler koyabilirsin. ben sadece gece yatmadan önce emzirdim son bir ay sonra da bardakta süt verdim yatarken öyle bıraktı. hep anlattım konuştum ama.. senin çocuk kaç aylık 24 ay doldu mu
Menünü çok beğendim canım. Hem sağlıklı hem kararında. Spor yapabildin mi?Iyi aksamlar
Kahvaltı 13.30
2 servis kaşığı kıymalı yumurta
1 kibrit kutusu kadar olgunlaşmış beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
6 dilim domates
Akşam yemeği 17.30
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase narlı yeşil salata
Aralarda 3 kere kahve içtim saatleri tam bilmiyorum
Toplam 3 litre su
Kocaman alkışlanacak bir menü dahaSelam,
09:00 maydanoz, tere
7 tane zeytin
Kk beyaz peynir
Yarım dilim beyaz ekmek
1 yumurta
13:00
1 porsyon köfte
Salata
19:00
Haşlama karnabahar brokoli karışık
Yeşil salata
3 kaşık mercimek yemeği
2 litre su
1 kahve 1 yeşil çay 1 form çayı çeşitli aralarda
sabah 30 dk yürüyüş
Ben sade ve şekersiz içiyorum canım. Sana da tavsiye ederim. Eğer içemiyorsan hiç içme daha mantıklı.kahve sade mi içiyorsunuz
bende orta veya şekerli içersem ödem yapıyor ve kilo vermemı engelliyor
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah normal bir üşütmedir. Şu an nasılsın? Eğer bir süre daha devam ederse doktora git mutlaka. Sakın ama sakın ihmal etme.Evet kaptanim gelemedim evden çalışmaya geçtim pazartesi ve.o günden beri hastayım yatak doşşek yatıyorumusuttummu covidmi geçiriyorum alerjimmi azdı anlamadım boğazım kötü öksürük baş ağrısı fenayim, bugün biraz toparladım kendimi yataktan cikabildim en azından
![]()
Hiç öyle düşünme. Bana bak mesela tam bir yıldır aynı kiloda sayıp duruyorum. Eğer takımda olmasaydım eminim çok daha fazla kilo almıştım. Bence sen de bir an önce gel.Ne guzel kalabaliklasmis buralar, ben yuvarlandim gidiyorumbaslayip baslayip birakiyorum, hep bir bahanem var, telim bozuluyor, internetim gecenlerde gitti, burada okullar tatildi oglum evdeydi hic spor yapamadim... uzayip gider boyle. Neden motive olamiyorum anlamiyorum, hem moralim bozuluyor kilo aldim diye hem de surekli atistiriyorum ozellikle aksamlari. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu grupta, kimler geldi gecti 2 yildir bir mezun olamadim.
Normalde en ideali kilo verirken yürüyüş ama burada önemli olan spor ve süresi. Herkes istediğini yapabilir ama en az 30 dk yapmak zorundaSpor sekli veya ne yaptigimiz belli mi? Yoksa herkes istedigi bir seyi yapabilirmi
Saat belirledik canım ama sana tolerans gösteririz tabii kiYaa saat belirlemeyinben almayandan katiliyorum ve 2 saat var arada
( cogu zaman cocugu yatir et derken yetisemem o saate
ama eger kabul ederseniz almanya saati 22-23 yazayim? Simdiki gibi
![]()
Su çok az olmuş canım. Öncelikle ona bir çare bulman lazım. Unutmaman için programlar var bir araştır mutlaka derim. Mantı olmamış. Ayrıca akşam en son öğününün saati hiç olmamış. Kaki ne demek? İlk kez duydum.Selam:)
Adet dönemindeyim ... bahanem hazir
sabah mantarli omlet tükettim 11:15 de
ara ögün yarim kaki
16:00 da tarhana corbasi bi kücük kase, ve bir yarim tabak soganli salcali manti
21:00 iki dilim beyaz ekmek yanina peynir ve iki dilim pastirma, icecek olarak nane cayi. Sonrada üc cig mantar tükettim
Su 1 litre... malesef resmen unutuyorum icmeyi
Hoş geldin canım aramızaKullanıcı Adı : Sarıbaykuş
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 70.6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : emzirme ile aldım tüm kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eskisi gibi zayıf olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Günaydın canım. Bu hafta olan oldu artık. Haftaya odaklanmalıyız. Ben her şeyin çok güzel olacağına inanıyorumGünaydınlar kızlar kendimden umudum yok ama sizler için bol eksili bir gün olur umarım:)
maalesef ben almışım gene zaten bu iki haftadan ne çıkacaktı ama salı günü 128.9 çıkmıştım
Eki Görüntüle 2719887
bildirim yapmadığım için arada hesaplamasını beceremiyorumLAydLiNe
Olsun canım şişlik olmuştur haftaya eksi gelir inş.
Canım bildirim yapmadığın için zaten kilon bölünmüyor maalesef. Bu haftayı unutuyoruz hep birlikte. Daha kötü kilolar görmemek için yeniden başlıyoruz hep birlikte![]()
Canım zatençok zor gerçekten erkek çocuk ile ilgili bi tecrübem yok ama bu konuda çocuktan daha inat olmak gerekiyor dediğin gibi herkesin sağlığı için. biberon da almamalı bardakta süt içmeye özendirmeye, alıştırmaya çalış ve delmeyeceğin, ortalığı da yıksa yıkmayacağın belli kurallar koymalısın tam yaşı aslında..
2 yaş sendromunda olay aslında bebeklerimizin bebeklikten çıkıp kendileri bişeyler yapmak istemesi ama yapamaması temelli bir sorunlar genelde.. artık sütünü kendin bardakta içeceksin diyebilirsin bunu artık kendin yapmalısın de sütünü ona hazırlat sen sıcak suda bal erit biraz bardağına koy o da onun üstüne sütünü kendi koysun, bardağını içeceği yere kendi götürsün. beraber pipetli bardak almaya gidin kendine de al, kızına da al hep beraber başlayın. çok zor gerçekten zor bir süreç inşallah çözersin bazen de çocuklar gerçekten çok inat oluyor bunlar işe yaramazsa bir çocuk psikoloğuna danışabilirsin de anam onlarda çok pahalı oluyor özeldebizim burda üniversite hastanesinde var ama sen de bi araştır bakalım sizin oralarda var mı diye.. çünkü uzadıkça sarpa saran bir olay ben 1 ay uzadığında bile çok gerilmiştim. çözülmesi gerek
kilon kaçtı bilmiyorum ama akşam yemeği bana bi tık hafif geldi .. yine de çok aşırı kilolu değilsen güzel menü
ben türk kahvesini sade içiyorum.. neskafe, filtre kahve, hindiba kahvesi tarzı kahvelere süt tozu ekliyorum şeker eklemiyorum
çok geçmiş olsun canım ben de bahsettiğin gibi bi hastalık atlattım tam da atlatamadım da ayağa kalktım çok şükür farenjit dedi doktor bize
belki o yıl bu yıldırben ce tüm aksilikler geride kaldı ve artık başlamak zamanı
Canım benim 25 aylıkta tam bıraktı 24 ayda sadece gece uyuturken verdim. biraz kıymak lazım sert olmak lazım işte zor ama bardakta süt bende işe yaradı güzel pipetli bardaklar aldım envai çeşit ona hala da 6 yaşında pipetli bardak alıyoruz süslü süslü
ama kararlı olacaksın yukarda yazdıklarımı oku mutlaka işe yarayacaktır. mesela senin onu emzirmenin süresinin dolduğunu artık yapamayacağını söyle anlat. konuşuyor mu bilmiyorum benim kızım hiç konuşmuyordu ama anlıyordu beni.. ama sözünden dönmeyeceksin dönersen gitti bir daha inanmaz sözüne yalan söylemiş olursun o yüzden her şeyi göze alıp her tepkisini kaldırabileceğini düşünüyorsan yap.. aynı emdiği saatlerde sütünü içsin yine.. yine kucağına otursun sana sarılsın istiyorsa bunlarla ilgili sıkıntı olmadığını bilsin ama meme yok artık.. öğrenecektir
yok öyle kati bi kural demedim yaa genel geçer bir şey yani grup toplansın diye ben giremedim zaten gene akşam ölü gibi yattım ama valla alarm kurucam artık
Uzun zamandan sonra gördüğüm en iyiDünkü Menüm
Kahvaltı 8.30
2 yumurta
çay
Ara 10.00
Sade türk kahvesi
1 yeşil elma
Öğle Yemeği 12.30
1 porsiyon Elbasan tava
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
Ara 16.00
Hindiba kahvesi
Akşam 19.00
Yarım haşlanmış tavuk göğsü
Mercimekli dilme patlıcan
6-7 kaşık ev yoğurdu (sulu biraz)
Ara (saatini bilmiyorum ama erken 9 buçuktan önce)
1 muz
Yürüyüş 8000 adım
Su 2 lt yi geçti
Canım zatenpessinus un mesleği psikolojiyle ilgili
Ama eminim her zaman birebir tecrübe de faydalıdır.
Uzun zamandan sonra gördüğüm en iyicandy_candy menüsü
![]()
Günaydın, regl şişkinliği var üstümde ama sonuç yine de kötü sayılmaz. Bir de mezurayla ölçülerimi yapıp geliyorum :)
Geçen hafta 71.3
Eki Görüntüle 2719926
Günaydın, regl şişkinliği var üstümde ama sonuç yine de kötü sayılmaz. Bir de mezurayla ölçülerimi yapıp geliyorum :)
Geçen hafta 71.3
Eki Görüntüle 2719926
Şok olmuş vaziyette geldim.
Tüm hafta spor yaptım ama sonuç olarak bel ve kalçadan 1 cm incelmişim bacaklardan yarım cm. Umarım regl siskinligindendir. Göbekte hic incelme yok aynı cm ama dümdüz oldu resmen. Anlamadım, moralim bozuldu hatta.
Tesekkur ederim, bugün tartı günü diye dün akşamı hafif tutmuştum. Umarım haftaya daha iyi olur.ooo harika sonuç canım kesin ödemin var biraz sabah olduğu için incelme için bi tık proteini arttır menündekahvaltın iyi de akşama ekle yoğurt olur et/tavuk/balık olur