- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Kaçamak yapmissin anlasilanHaftasonu kacamaksiz geçirenleri ayakta alkisliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçamak yapmissin anlasilanHaftasonu kacamaksiz geçirenleri ayakta alkisliyorum
Yazacak yüzüm yok inanki verdigim kiloyu geri aldim resmenKaçamak yapmissin anlasilan![]()
yok yaa almamissindir... Yaz hadi yaz da bizde gorekYazacak yüzüm yok inanki verdigim kiloyu geri aldim resmen
Kahvalti 10.30yok yaa almamissindir... Yaz hadi yaz da bizde gorek![]()
Idolumsunuzİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 12.00 de
16.00 2 tane yulaf kurabiye
Akşam yemeği 18.00 da, 1 kasede yoğurt vardı, makarna nohut unlu makarna
Su 1.5 litre
Birazdan yarım saat spor yapıcam
Çok teşekkür ederim cnm arada sapıtsamda çabuk toparlıyorum Allah'tanIdolumsunuz![]()
Napak gülüm ev hapsindeyizNapiyosunuz kizlar, yokuz yine![]()
Valla benim de yazasım gelmiyor yalan yok bir şey yazıyorum ya cevap gelmiyor havada kalıyor ya da saatler sonra geliyor. O yüzden bugün hiç canım yazmak istemediSelamlar kızlar evet bi dağıldık gene grup olarak akşamları belli kişiler dışında menü yazanda yok pek![]()
İster istemez öyle oluyo cnm kendi kendine konuşuyo gibi oluyosunValla benim de yazasım gelmiyor yalan yok bir şey yazıyorum ya cevap gelmiyor havada kalıyor ya da saatler sonra geliyor. O yüzden bugün hiç canım yazmak istemedi
İnşallah bakalım canım aynen dediğin gibi oluyor.İster istemez öyle oluyo cnm kendi kendine konuşuyo gibi oluyosunkaptan gelince toparlanır bence gene
Benim de motivasyonum yerlerde icimden gram birsey yapmak gelmiyor.Napak gülüm ev hapsindeyiziki gündür girip bakıyorum yazan yok bu da modumu düşürüyor iki gündür saçma sapan besleniyorum günde tek öğün
dün mesela 4te yedim hepsi bi arada
![]()
Maalesef. Cirpilmaya ihtiyacimiz var sankiSelamlar kızlar evet bi dağıldık gene grup olarak akşamları belli kişiler dışında menü yazanda yok pek![]()
Motivasyonumuz cok dusuk canim oyle boyle degil. nasil toparlaniriz bilmiyorum.Valla benim de yazasım gelmiyor yalan yok bir şey yazıyorum ya cevap gelmiyor havada kalıyor ya da saatler sonra geliyor. O yüzden bugün hiç canım yazmak istemedi