Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar 😊
Sabah 12:00
1 orta boy patatesten kızartma 3 çatal sucuklu yumurta 2 dilim beyaz ekmek 5 adet zeytin 1 dilim kaşar peyniri
Ara 15:00 yarım muz
Akşam 18:30
Menemen ve 2 dilim beyaz ekmek ( tb ekmeğim küflenmişti yenisini bulamayınca kaldım beyaz ekmeğe🤦🏽‍♀️)
Spor yok denecek kadar az 15 dk leslie yaptım sadece
Su 2 litre

Kıbrıs ve covid bende hiçbir şwkilde psikoloji bırakmadı desem yeridir. Burada çalışamamak, bebek istediğim halde olmaması üstüne sürekli kendini birilerine yükmüş gibi hissetmek ve bunu özellikle eşine karşı hissetmek berbat bir şey. Nasıl aşacağımı bilemez oldum artık. Evlenene kadar babamla aynıydık babamdan bir şey istemeye hep çekinirdim para muhabbeti olacak diye. Şimdi eşimde aynısı. Belki şaka yapıyor ben anlamıyorum bilmiyorum ama çok ağrıma gidiyor. Bazen çok gidesim geliyor ama kıbrısta elim kolum bağlı resmen. İşin garibi çalışırkende kendimi yük gibi hissederdim. Çünkü hep istediğim şeyler masraf olarak görülüyor neden anlamıyorum bende mi bi sorun var bilmiyorum.
Canımmmm bunun seninle alakası yok. Uzun süre çalışmaya alışmış ve kendi parasını kendi kazanmış bütün kadınlarda aynı sorun vardır. Şimdiye kadar hiç işsiz kalmadım çok şükür. Ben de liseden sonra hep çalıştım. Aynı şekilde bende senin gibi hissederim eğer çalışmamış olsam. Çünkü çalışınca psikolojik olarak nasılsa çalışıyorum ben bunu hak ettim diye düşünüyorsun. Ama diğer türlü parayı başkası kazanıyor ve sen ona yükmüşsün gibi hissediyorsun. Benim sana tavsiyem ya bir işe gir kısa süreli de olsa ya da kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek online işlere giriş. Ama asla ve asla kim için olursa olsun artık kendini ertelemekten ve ikinci plana atmaktan vazgeç. Şu dünyada sen herkesten daha önemlisin. Bunu unutma lütfen. Biraz bencillik gibi olacak ama maalesef bu böyle. Çünkü iki gün sonra yaptığın hiçbir fedakarlık göze görünmez ve yapmasaydın denilir.

Gunaydin canlarim 🥰🤗😘🍀🎈💃🏼
Nasılsınız? Ders çalıştığım bir motivasyon arkadaşım var. 14. Takimdaymis kapanmis takimi. İstiyorsan gel dedim davet ettim 😁 dedim seker gibi bir kaptanimiz ve takim arkadaslarim var ben free de takiliyorum diye de belirttim. 🤣🤣🤣

Günaydın hanımlar dünün menüsünü yazayım
12 de 2 kaytaz böreği çay
5te 1 tabak yeşil fasulye 4 yemek kaşığı közlenmis domates biber salatası
8de 1 portakal

Günaydın hanımlar dünün menüsünü yazayım
12 de 2 kaytaz böreği çay
5te 1 tabak yeşil fasulye 4 yemek kaşığı közlenmis domates biber salatası
8de 1 portakal
Kaytaz böreği ne ola ki ? Börek ne olabilir diye de sordum kendi kendime. Hem de 2 tane. Anlat bi bakim nasıl bir şeymiş :KK53:

Gunaydin canlarim 🥰🤗😘🍀🎈💃🏼
Nasılsınız? Ders çalıştığım bir motivasyon arkadaşım var. 14. Takimdaymis kapanmis takimi. İstiyorsan gel dedim davet ettim 😁 dedim seker gibi bir kaptanimiz ve takim arkadaslarim var ben free de takiliyorum diye de belirttim. 🤣🤣🤣

İyi yapmışsın bence. Motivasyon her alanda lazım. Hem de şu dönemde :KK36:

Kaytaz böreği ne ola ki ? Börek ne olabilir diye de sordum kendi kendime. Hem de 2 tane. Anlat bi bakim nasıl bir şeymiş :KK53:
Şimdi kaptancigim şöyle ola ki eti bi güzel kıyıyorsun aynı hatay tepsi kebabı gibi😁😁😁😀😉😉😉sonracıgıma hamurun üstüne bi güzel koyup fırında pişiriyon😋bide sana foto atayım anlat anlat olmaz bu işler 😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20201221-114259.webp
    Screenshot_20201221-114259.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 24
Listeye girebilmek için izne ayrıldığın kilonun altına dönmen lazım. Biliyorsun diye düşünüyorum :KK48::KK48:
Ona döner miyim muammma😂😁😁😀😀😀şaka bir yana marta kadar verebildigim kadar vermem lazım sonra yine alcam bari alsam da şimdiki kiloma dönerim 🙄🙄🙄😶😶😶😉😉😀😀😀😎😍😘😘

Aysegul 6666 Aysegul 6666 canım seni merak ettim yazmıyorsun anne baba hastaydı en son. naptınız nasıllar şimdi?
Canım benim, çok teşekkür ederim. Annem babam kritik dönemi atlattılar çok şükür. Şimdi toparlanma dönemindeler, çok halsiz ve güçsüzler hala, ama zamanla düzeleceklerine inanıyorum.
Bu arada sizin yazdıklarınızı ara ara okudum ama siteye girip cevap yazamadım, çünkü şifremi unutmuşum🤯 bir sürü şifre girip deneyince de sayfa kitlendi, ama sonunda az önce şifreyi tutturdum..
Burayı okuyup yazamamak, görüp dokunamamak gibi çok zor geldi bana...
Hepinizi çook çok özledim, kilomu sormayın 2-3 haftadır tartılmıyorum, en son 70 i ucundan görmüştüm 🙄😰

İstersen tabi verirsin ama haftada 2 küsur kilo vermek demek bu. Burada onceden bu kiloyu veren arkadaslarimiz oldu Ayşegül guzel ornektir buna sonra vucut korumaya aliyor kendini veremiyor. Ve benimde kendi tecrubem olmayacak hedefler koydum yapamadim da zaten birde bende o iradede yoktu bu ayri da haftada 1 max. 1.5 vermek daha saglikli olur canim. Uzun vadede kilo vermek daha yavas almak demek hizli verdigimizde hizli aliyoruz biliyorsun.
Aysegul 6666 Aysegul 6666 demisken nasıl oldu ailen canim hersey yolundadir umarim sen nasilsin?
Canım çok geç yazabildim kusura bakma
Evet, şükür daha iyiler, toparlanmaya çalışıyorlar. Uzun zaman buraya yazamadım, şifremi unutmuşum da
Sen nasılsın napıyosun?

Canım benim, çok teşekkür ederim. Annem babam kritik dönemi atlattılar çok şükür. Şimdi toparlanma dönemindeler, çok halsiz ve güçsüzler hala, ama zamanla düzeleceklerine inanıyorum.
Bu arada sizin yazdıklarınızı ara ara okudum ama siteye girip cevap yazamadım, çünkü şifremi unutmuşum🤯 bir sürü şifre girip deneyince de sayfa kitlendi, ama sonunda az önce şifreyi tutturdum..
Burayı okuyup yazamamak, görüp dokunamamak gibi çok zor geldi bana...
Hepinizi çook çok özledim, kilomu sormayın 2-3 haftadır tartılmıyorum, en son 70 i ucundan görmüştüm 🙄😰
Hoşgeldin canım merak etmiştik biz de seni ve aileni iyileşmelerine sevindim toparlarlar umarım yakın zamanda

Canım çok geç yazabildim kusura bakma
Evet, şükür daha iyiler, toparlanmaya çalışıyorlar. Uzun zaman buraya yazamadım, şifremi unutmuşum da
Sen nasılsın napıyosun?
Hosgeldin canim 🤗🤗 İyi olmalarina sevindim. Sende iyisin umarım. İyiyim canim bende 3 ay calistim geldim geri eve ciktik yine. Cabaliyorum iste ayni🥰😘

Şimdi kaptancigim şöyle ola ki eti bi güzel kıyıyorsun aynı hatay tepsi kebabı gibi😁😁😁😀😉😉😉sonracıgıma hamurun üstüne bi güzel koyup fırında pişiriyon😋bide sana foto atayım anlat anlat olmaz bu işler 😂😂😂
Yine bi ilaymilya lezzeti ile karşı karşıyayız...diyet yarışında değilde, güzel yemek yarışında gibi hissettim yine..
😂

Ben yazmayalı mı unuttum, yoksa emojilerin yeri mi değişti, komik emojileri bulamıyorum 🤔 telefondakileri koyabiliyorum sadece

Back
X