Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar menüm
Kahvaltı 09.30
1 hşlanmış yumurta
1dilim tb ekmeği
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1/2 kibrit kutusu kaşar peynir
5 siyah tuzsuz zeytin
Öğle 14.30
4 yk tavuk sote
4 yk pirinç pilavı
300 ml ayran
Ara 16.40
10 gr züber antep fıst çikolatalı
Şekersiz t k
Akşam 18.00
2 kepçe tavuk çorbası
1 pors kabak yemeği
1/2 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt
Spor 20dk yürüyüş

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 12.00 de
15 .00 ara öğün yarım mango
Akşam yemeği 17.30 pirinç basmati pirinci, yanındaki kereviz
Biraz önce 2 tane fit kurabiye yedim, bugün sürekli Bi acıktım 😬
Su 1.5 litre

Eklentiler

• IMG_20210103_120533.webp
    IMG_20210103_120533.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210103_153132.webp
    IMG_20210103_153132.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210103_170608.webp
    IMG_20210103_170608.webp
    37 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210103_190527.webp
    IMG_20210103_190527.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 24
İyi akşamlar kızlar ben de bugün çok yedim ama paylaşayım yine de
10.30
1 porsiyon patatesli sucuklu omlet,5 zeytin,1 kaşık lor peyniri,2 wasa,1 tk kaymak,yarım tk bal,1 bonibonlu kurabiye
12.30
3/4 dilim kaşık pastası
14.30
1 kupa yeşil çay,1 kurabiye daha
18.15
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,1 ince dilim fırın somon,1.5 küçük patates fırında pişmiş,3 fırında sadece tuzlanarak pişirilmiş mantar,salata
Su 3 lt,45 dk kardiyo egzersizi

İyi akşamlar kızlar ben de bugün çok yedim ama paylaşayım yine de
10.30
1 porsiyon patatesli sucuklu omlet,5 zeytin,1 kaşık lor peyniri,2 wasa,1 tk kaymak,yarım tk bal,1 bonibonlu kurabiye
12.30
3/4 dilim kaşık pastası
14.30
1 kupa yeşil çay,1 kurabiye daha
18.15
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,1 ince dilim fırın somon,1.5 küçük patates fırında pişmiş,3 fırında sadece tuzlanarak pişirilmiş mantar,salata
Su 3 lt,45 dk kardiyo egzersizi
Bu arada şükür tatlı,kurabiye vs hepsi bitti bitmeden uykularım kaçıyor resmen gelip gidip yiyorum.

selam kizlar
oglen 1 gibi kizartma ve 3 dilim ekmek
saat 4 te 5 tane findik
aksam yogurtlu ispanak
gece de bi sutlu kahve icebilirim ama icmemeye calisicam
manti yerine ispanagi tercih ettim eskisi gibi aklim kalmiyor yemekte. sanirim alisiyorum. ah su ocak sonuna kadas 5 kg gitse...

Valla bebem bu hafta koptum bindim bir alamete😕😕😕eşim burda ve o burdayken çokta konsantreolamıyorum çok saldim iki güne gidecek inşallah o zaman toparlarim 😏😏😏sen nasılsın gerçi menülerine bakiyom iyisin iyisin😍😘😘😘
Tamam kopmussun kopacagin kadar iyice kopta gel artik 😁
İyiyim şükür çok istikrarliyim masallah bana ben şok 💃🏼💃🏼💃🏼🤣🤣🤣
Hadi gelde yarişak :KK70: :KK70:

Merhaba marbling marbling Bende evden canlı dersler yapıyorum birisi bitince bi 20 dk 30 dk boşluk yakalayınca çay keyfi. İlk başlarda iyiydi ama artık bıktım günlerin tek farkı diziler 4 tane dizim var günleri o diziler sayesinde takip ediyorum😂😂😂
Sizin kaç çocuğunuz var sonradan geldim tanıyayım azcık. Kaç kilodan kaça düştünüz hedefe nekadar var...
Merhaba canim. Sanada hosgeldin diyemedim kusura bakma. Ben yine birgün ortaliktan kaybolmuşkennn... 🤣🤣 Ama bu sefer gercekten 1 gun kaybolmustum.. velasi tanismadik 🤗🤗
Canim ben turizm calisaniyim kışın zaten kapattigimiz icin diger otellerimizde toplanti olursa çağırıyorlar yada maillere 10 gunde gidip bakiyordum evden takip ediyorum artik. Onun dışında ders çalışıyorum ALES yukseklisansimi baslatmak istiyorum. Bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim kpss hayalim hic yok ama deneyecegim bu yil 2. Kez. Gecen yil calismadim. Bu boslukta bari calisayim diyorum vicdan yapiyorum. 37 yasindayim. 37 gram aklim yoktur ama 25 yasindayim 💃🏼💃🏼💃🏼 nereden cikti derseniz ♻️♻️
Bugün düşündüm ki genc bir bireyin 18 yasinda üniye basladigini var sayarsak bende 30 yasimda uniye basladigima gore ve 7 yilimi full verimli gecirdigime gore hayat tecrubemi yasima katmayarak diyebilirim ki 25 yasindayim. Soranlara bundan sonra 25 diyecegim ciddi. Sonradan gelenler olursa caktirmayin :KK70: :KK70:
Evli degilim. Boşanığım 😃💃🏼💃🏼 cocuk yok ✨🍀🎈
Kilo surecime gelince de baya inisli cikisli daha onceki yillarda bir kac kez cuma yarismalarina girmişligim var ama en son diskalifiye olmuşum artık olmusum diyorum bilmiyorrum 🙄 bile. Burada free takiliyorum. İlk geldigim dönemde 80 falandim kadin hastaliklari yuzunden 83 e kadar ciktim. Martta baslayarak burada temmuza kadar 73 u gördüm. 4 ay yogun calistik o ara ben 76 oldum yine. Cuma gunu tartim 75.1 di derken gidiyoruz iste bu hafta hedefim 74 💃🏼💃🏼💃🏼
Böyle canim baya uzun uzadi anlattim. Hosgeldin tekrar 🤗🥰😘🤩

selam kizlar
oglen 1 gibi kizartma ve 3 dilim ekmek
saat 4 te 5 tane findik
aksam yogurtlu ispanak
gece de bi sutlu kahve icebilirim ama icmemeye calisicam
manti yerine ispanagi tercih ettim eskisi gibi aklim kalmiyor yemekte. sanirim alisiyorum. ah su ocak sonuna kadas 5 kg gitse...
Canim haftada 1 kilo versen zaten 4 yapar bence zor değil. Ben kalori takibi yapiyorum önceden de denedim faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

Canim haftada 1 kilo versen zaten 4 yapar bence zor değil. Ben kalori takibi yapiyorum önceden de denedim faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
bunu da bi deniyim iyi fikir aslinda useniyorum aslinda tek tek yaz hesapla falan. neyse bikac gun deniyim baktim oluyor devam ederim. tesekkur ederim onerin icin

Iyi aksamlae arkadaşlar
Kahvalti 10.30
4 kasik sucuklu yumurta 3 dilim tava ekmegi😑 2 zeytin 1kucuk peynir 5 6 ad patates kizartma
Ara öğün turk kahvesi 1 kucucuk cikolata parçası 1 avuc kavrulmus findik
Aksam 18.00
1 porsiyon kuru fasulye 3 kasik pirinc pilavi
20.00 3 tam kestane
15 dk cardio 1.5lt su

bunu da bi deniyim iyi fikir aslinda useniyorum aslinda tek tek yaz hesapla falan. neyse bikac gun deniyim baktim oluyor devam ederim. tesekkur ederim onerin icin
Yazio diye bir program kullaniyorum. Hersey var memnunumda pratik geliyor bana diğerlerine göre

Tamam kopmussun kopacagin kadar iyice kopta gel artik 😁
İyiyim şükür çok istikrarliyim masallah bana ben şok 💃🏼💃🏼💃🏼🤣🤣🤣
Hadi gelde yarişak :KK70: :KK70:
He valla maşallahin var 😂😁😁artık hafta ya yarışak bebem😀şimdi reglim de yaklaştı 😉😉😉cuma dan sonra bomba gibi dönecem😂😁😉😉😉🤗🤗😘

Bugunki menüm
Kahvaltı 10.30
1haslanmis yumurta..2kasik mantar sote.
1dilim peynir..2zeytin..salatalık..

12.30 şekersiz türk kahvesi..2ceviz.1kare bitter
14.30.1kase naneli pulbiberli yoğurt
16.00 yeşilçay

19.00 Akşam
1kase yoğurt çorbası bugdayli
2rosto köfte..2kasik patatespure
Salata.

2.5lt su..30dak leslie

Merhaba canim. Sanada hosgeldin diyemedim kusura bakma. Ben yine birgün ortaliktan kaybolmuşkennn... 🤣🤣 Ama bu sefer gercekten 1 gun kaybolmustum.. velasi tanismadik 🤗🤗
Canim ben turizm calisaniyim kışın zaten kapattigimiz icin diger otellerimizde toplanti olursa çağırıyorlar yada maillere 10 gunde gidip bakiyordum evden takip ediyorum artik. Onun dışında ders çalışıyorum ALES yukseklisansimi baslatmak istiyorum. Bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim kpss hayalim hic yok ama deneyecegim bu yil 2. Kez. Gecen yil calismadim. Bu boslukta bari calisayim diyorum vicdan yapiyorum. 37 yasindayim. 37 gram aklim yoktur ama 25 yasindayim 💃🏼💃🏼💃🏼 nereden cikti derseniz ♻️♻️
Bugün düşündüm ki genc bir bireyin 18 yasinda üniye basladigini var sayarsak bende 30 yasimda uniye basladigima gore ve 7 yilimi full verimli gecirdigime gore hayat tecrubemi yasima katmayarak diyebilirim ki 25 yasindayim. Soranlara bundan sonra 25 diyecegim ciddi. Sonradan gelenler olursa caktirmayin :KK70: :KK70:
Evli degilim. Boşanığım 😃💃🏼💃🏼 cocuk yok ✨🍀🎈
Kilo surecime gelince de baya inisli cikisli daha onceki yillarda bir kac kez cuma yarismalarina girmişligim var ama en son diskalifiye olmuşum artık olmusum diyorum bilmiyorrum 🙄 bile. Burada free takiliyorum. İlk geldigim dönemde 80 falandim kadin hastaliklari yuzunden 83 e kadar ciktim. Martta baslayarak burada temmuza kadar 73 u gördüm. 4 ay yogun calistik o ara ben 76 oldum yine. Cuma gunu tartim 75.1 di derken gidiyoruz iste bu hafta hedefim 74 💃🏼💃🏼💃🏼
Böyle canim baya uzun uzadi anlattim. Hosgeldin tekrar 🤗🥰😘🤩
Ne güzel anlatmışsın kitap okur gibi okudum. Umarım herşey gönlünce olur 37 yaşındymışsın am enerjin 25 hakkaten🥰 kilo verme işide gerçekten sabır isteyen birşey ben 14 kilo veemiştim 14. Takımda 2 yıl kadar önce ama ilk başta 2 3 kilo alınca önemsemedim oda iyiydi koronadan eve kapanınc aşiştim iyice dur demem gerekti. Yine buralardayım. kalori sayıyorum 1200ün üstüne çıkmamaya çalışıyorum herşeyden az az eski takdiğim işe yararmı bilemiyorum

Aysegul 6666 Aysegul 6666 dün mesajını okudum canım da cevap yazmam geç oldu biraz. İpin ucu kaçmaya başlamış. Ama ben o ipin ucunu sana bıraktırmam. Kendin için her gün 10 dk lık bir iyilik istiyorum senden. Her akşam sadece 5-10 dk kendine zaman ayırıp menü yazmanı istiyorum. Umarım beni kırmazsın :KK39:
Peki kaptanım, elimden geldiğince yazmaya çalışacağım. Sen iste yeter ki, senin hakkın ödenmez:KK52:
Ama bugün yine fena bi menüm var, pek yazılacak gibi değil..ki yazacağımı bilseydim eminim daha dikkat ederdim:oops:

Ne güzel anlatmışsın kitap okur gibi okudum. Umarım herşey gönlünce olur 37 yaşındymışsın am enerjin 25 hakkaten🥰 kilo verme işide gerçekten sabır isteyen birşey ben 14 kilo veemiştim 14. Takımda 2 yıl kadar önce ama ilk başta 2 3 kilo alınca önemsemedim oda iyiydi koronadan eve kapanınc aşiştim iyice dur demem gerekti. Yine buralardayım. kalori sayıyorum 1200ün üstüne çıkmamaya çalışıyorum herşeyden az az eski takdiğim işe yararmı bilemiyorum
Yarar tabi de 1200 az degil mi? Boyun ve kilon kac? Gerci takip ettigin bir uygulama varsa o boy kiloya göre vermiştir. Ben 165 cm. 76 kiloya 1550 kalori verdi. Altinda kaliyorum tabi genelde 1000 civarinda max 1100-1200.

Back
X