- 29 Mayıs 2010
- 31.250
- 84.558
- 798
olur böyle dönemler canım şimdi yeni bir sen lazımmm yeni bir haftaaaa seni bekliyorrrBu hafta moral motivasyon da berbattı regl de oldum kusura bakmayın kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur böyle dönemler canım şimdi yeni bir sen lazımmm yeni bir haftaaaa seni bekliyorrrBu hafta moral motivasyon da berbattı regl de oldum kusura bakmayın kızlar![]()
koruma işini iyi başarıyorsun canımmmGünaydın kızlar bugün 54.6 çıktım, sabahtan beri yağan kara kaptırdım kendimi kahvaltıya oturdum aklıma tartı geldi hızlıca tartıldım foto falan aklıma gelmedigerçi free listeye mecburu değildi foto galiba
![]()
way wayyyyy harikaaaaaa kalori hesaplama kraliçesiiiiKızlar, canlı dersim şimdi bitti kusura bakmayın geç yazdım
Geçen cuma: 69.7
Bugün :68.2
Fark: -1500 Gr![]()
Çok güzel tebrik ederim canım
Kızlar, canlı dersim şimdi bitti kusura bakmayın geç yazdım
Canım bazen olabiliyor böyle menülerinide bilemiyoruz yazsan daha net değerlendirme yapabiliriz spor varmıydı su içtinmi eksiklerini bulup bu hafta daha dikkatli olmalısın. Perşembe günleri ben kayısı çayı içiyorum en az 300 gr fark ettiriyor menüyüde az tutmaya çalışıyorum cumaya hazırlıkGeldim canlarim. Cok ozur diliyorum. Kafami toplamam lazim deyip gittim dagittim galiba daha cok :) sabah 5 te uyandim biraz daha yatayim dedim öğle olmus. Tartim uzdu biraz. Haftsonu evet ama hafta ici kacamagim yok. Ve yine sebze agirlikli beslendim.
Gecen hafta 73.6 hedef 72.5 bu hafta 73.5 normal değil ama anlamadim bende dun aksam kisir yemistim o mu yapti acaba![]()
kısır şişkinlik yapmıştır canım haftaya daha çok giderGeldim canlarim. Cok ozur diliyorum. Kafami toplamam lazim deyip gittim dagittim galiba daha cok :) sabah 5 te uyandim biraz daha yatayim dedim öğle olmus. Tartim uzdu biraz. Haftsonu evet ama hafta ici kacamagim yok. Ve yine sebze agirlikli beslendim.
Gecen hafta 73.6 hedef 72.5 bu hafta 73.5 normal değil ama anlamadim bende dun aksam kisir yemistim o mu yapti acaba![]()
Bazı haftalar baya abartıyorum ama çabuk toparlıyorum allahtan cnmkoruma işini iyi başarıyorsun canımmm![]()
Canim nerelerdeyim... Dedim şu programimi oturtayim, ders çalıştım programima bagli kalmaya calistim. Buraya gelmek istemedi canim (kaptan duymasinCanım, nerelerdesin, merak ettik seni? İyi misin?
Kısırın etkisi vardır, malum şişkinlik yapıyor. Canın sağolsun, bu hafta ulaşırsın inşallah![]()
Belki de canim.oooooo ısllıııııkkkkkkk
almamışsın ama üzülme.. sebze biraz su tutuyor ondan olabilir
Bende 2 gündür yürüyüşe çıkıyorum. Su icemiyordum limon ekleyip isitinca 3 lt ye kadar icebiliyorum artik. Ders aralarinda enerjim dusunce takiyorum kulakligimiÇok güzel tebrik ederim canım
Bravo mükemmel başarı
Canım bazen olabiliyor böyle menülerinide bilemiyoruz yazsan daha net değerlendirme yapabiliriz spor varmıydı su içtinmi eksiklerini bulup bu hafta daha dikkatli olmalısın. Perşembe günleri ben kayısı çayı içiyorum en az 300 gr fark ettiriyor menüyüde az tutmaya çalışıyorum cumaya hazırlık![]()
İnsallah adacimkısır şişkinlik yapmıştır canım haftaya daha çok gider![]()
harikasin canim masallahKızlar, canlı dersim şimdi bitti kusura bakmayın geç yazdım
hadi bakalimanlaştık yarış başlasın o zamannnnnnn![]()
bakalım haftaya kim daha fazla verecek
![]()
İnşallah canım, özlettirme kendini, senin enerjine ihtiyacımız var unutmaCanim nerelerdeyim... Dedim şu programimi oturtayim, ders çalıştım programima bagli kalmaya calistim. Buraya gelmek istemedi canim (kaptan duymasin) ama dikkat ettim max. 1000-1100 kalori civarinda kaldim. 2 gundur yürüyüşe cikiyorum. Suyu 3 lt. ye cikardim ve limonlu olarak içebiliyorum. İnsallah bu hafta güzel gidicek
Belki de canim.
Bende 2 gündür yürüyüşe çıkıyorum. Su icemiyordum limon ekleyip isitinca 3 lt ye kadar icebiliyorum artik. Ders aralarinda enerjim dusunce takiyorum kulakligimibu haftaa artik napim
İnsallah adacimac geziyorum gercekten
Saka tabi ki ac gezmiyorum çünkü acliga alıştım![]()
Hepinize teşekkür ederim kızlar,way wayyyyy harikaaaaaa kalori hesaplama kraliçesiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben yıllardır diyet gruplarındayım giderim sonra geri dönerim hatta kk da burada sadece diyet sayfalarını gezerim çoğunluklaHepinize teşekkür ederim kızlar,ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Dün ki 2 baklavayı da yemeseydim daha güzel bir sonuç alırdım herhalde.
Evet, benim sırrım kalori hesabı, mesela dün 2 baklava yedim ama toplamda 1000 kalori civarını geçmedim. Tabi bol su, ve günde 1 saat yürüyüşle de destekliyorum. Bazı günler modum düşüyor, ama ertesi gün yeni bi başlangıç yapıyorum.
Tabi en önemlisi de burda sizinle yakaladığım motivasyon. Burdan uzak kaldıkça kilo alıyorum. Sanırım ömür boyu buralarda olacağım. Düşünsenize 80 lik nene olunca da buraya menü spor yazdığımızı![]()
Sabah gittimGünydın kuzum. Diyetisyeni bırakmak için özel bi sebebin yoksa bana kalırsa bırakmazsan daha iyi olur. Motive olmak doğru şeyler yaparak sağlıklı zayıflayabilmek için.
LAydLiNe
canim benimde bu hafta 87 geldi
5-6 kilo odemin var dedi doktor zaten biliyordum sistit ödem yapıyor bende
Önümüzdeki haftaya gider insaallah
Tebrikler canımSelam kızlar kusura bakmayın gec yazdım sabah tartilip çıktım yazmaya vakit bulamadım şimdi eve geçtim geçen hafta 68.6 idi çok ödemim vardı sanırım
-2 kilo![]()