Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar bugün 54.6 çıktım, sabahtan beri yağan kara kaptırdım kendimi kahvaltıya oturdum aklıma tartı geldi hızlıca tartıldım foto falan aklıma gelmedi 😂 gerçi free listeye mecburu değildi foto galiba 😊
koruma işini iyi başarıyorsun canımmm :nazar::nazar:

Çok güzel tebrik ederim canım 👋👋👋
Kızlar, canlı dersim şimdi bitti kusura bakmayın geç yazdım
Geçen cuma: 69.7
Bugün :68.2
Fark: -1500 Gr😃
👋👋👋Bravo mükemmel başarı
Geldim canlarim. Cok ozur diliyorum. Kafami toplamam lazim deyip gittim dagittim galiba daha cok :) sabah 5 te uyandim biraz daha yatayim dedim öğle olmus. Tartim uzdu biraz. Haftsonu evet ama hafta ici kacamagim yok. Ve yine sebze agirlikli beslendim.
Gecen hafta 73.6 hedef 72.5 bu hafta 73.5 normal değil ama anlamadim bende dun aksam kisir yemistim o mu yapti acaba:KK51:
Canım bazen olabiliyor böyle menülerinide bilemiyoruz yazsan daha net değerlendirme yapabiliriz spor varmıydı su içtinmi eksiklerini bulup bu hafta daha dikkatli olmalısın. Perşembe günleri ben kayısı çayı içiyorum en az 300 gr fark ettiriyor menüyüde az tutmaya çalışıyorum cumaya hazırlık🤪

Geldim canlarim. Cok ozur diliyorum. Kafami toplamam lazim deyip gittim dagittim galiba daha cok :) sabah 5 te uyandim biraz daha yatayim dedim öğle olmus. Tartim uzdu biraz. Haftsonu evet ama hafta ici kacamagim yok. Ve yine sebze agirlikli beslendim.
Gecen hafta 73.6 hedef 72.5 bu hafta 73.5 normal değil ama anlamadim bende dun aksam kisir yemistim o mu yapti acaba:KK51:
kısır şişkinlik yapmıştır canım haftaya daha çok gider ;)

Canım, nerelerdesin, merak ettik seni? İyi misin?
Kısırın etkisi vardır, malum şişkinlik yapıyor. Canın sağolsun, bu hafta ulaşırsın inşallah 👍
Canim nerelerdeyim... Dedim şu programimi oturtayim, ders çalıştım programima bagli kalmaya calistim. Buraya gelmek istemedi canim (kaptan duymasin:oops:) ama dikkat ettim max. 1000-1100 kalori civarinda kaldim. 2 gundur yürüyüşe cikiyorum. Suyu 3 lt. ye cikardim ve limonlu olarak içebiliyorum. İnsallah bu hafta güzel gidicek:21:
oooooo ısllıııııkkkkkkk:KK9::KK9:

almamışsın ama üzülme.. sebze biraz su tutuyor ondan olabilir
Belki de canim. 🥰
Çok güzel tebrik ederim canım 👋👋👋

👋👋👋Bravo mükemmel başarı

Canım bazen olabiliyor böyle menülerinide bilemiyoruz yazsan daha net değerlendirme yapabiliriz spor varmıydı su içtinmi eksiklerini bulup bu hafta daha dikkatli olmalısın. Perşembe günleri ben kayısı çayı içiyorum en az 300 gr fark ettiriyor menüyüde az tutmaya çalışıyorum cumaya hazırlık🤪
Bende 2 gündür yürüyüşe çıkıyorum. Su icemiyordum limon ekleyip isitinca 3 lt ye kadar icebiliyorum artik. Ders aralarinda enerjim dusunce takiyorum kulakligimi 💃🏼💃🏼💃🏼🤣🤣🤣 bu haftaa artik napim 😎😎
kısır şişkinlik yapmıştır canım haftaya daha çok gider :KK66:
İnsallah adacim🥰🥰 ac geziyorum gercekten🤣🤣🤣
Saka tabi ki ac gezmiyorum çünkü acliga alıştım :KK70::KK70:

Canim nerelerdeyim... Dedim şu programimi oturtayim, ders çalıştım programima bagli kalmaya calistim. Buraya gelmek istemedi canim (kaptan duymasin:oops:) ama dikkat ettim max. 1000-1100 kalori civarinda kaldim. 2 gundur yürüyüşe cikiyorum. Suyu 3 lt. ye cikardim ve limonlu olarak içebiliyorum. İnsallah bu hafta güzel gidicek:21:

Belki de canim. 🥰

Bende 2 gündür yürüyüşe çıkıyorum. Su icemiyordum limon ekleyip isitinca 3 lt ye kadar icebiliyorum artik. Ders aralarinda enerjim dusunce takiyorum kulakligimi 💃🏼💃🏼💃🏼🤣🤣🤣 bu haftaa artik napim 😎😎

İnsallah adacim🥰🥰 ac geziyorum gercekten🤣🤣🤣
Saka tabi ki ac gezmiyorum çünkü acliga alıştım :KK70::KK70:
İnşallah canım, özlettirme kendini, senin enerjine ihtiyacımız var unutma❤️

way wayyyyy harikaaaaaa kalori hesaplama kraliçesiiii :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK76::KK73::halay::halay:
Hepinize teşekkür ederim kızlar,:KK52:ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum 👏👏👏
Dün ki 2 baklavayı da yemeseydim daha güzel bir sonuç alırdım herhalde.
Evet, benim sırrım kalori hesabı, mesela dün 2 baklava yedim ama toplamda 1000 kalori civarını geçmedim. Tabi bol su, ve günde 1 saat yürüyüşle de destekliyorum. Bazı günler modum düşüyor, ama ertesi gün yeni bi başlangıç yapıyorum.
Tabi en önemlisi de burda sizinle yakaladığım motivasyon. Burdan uzak kaldıkça kilo alıyorum. Sanırım ömür boyu buralarda olacağım. Düşünsenize 80 lik nene olunca da buraya menü spor yazdığımızı😂

Hepinize teşekkür ederim kızlar,:KK52:ben de kilo veren herkesi tebrik ediyorum 👏👏👏
Dün ki 2 baklavayı da yemeseydim daha güzel bir sonuç alırdım herhalde.
Evet, benim sırrım kalori hesabı, mesela dün 2 baklava yedim ama toplamda 1000 kalori civarını geçmedim. Tabi bol su, ve günde 1 saat yürüyüşle de destekliyorum. Bazı günler modum düşüyor, ama ertesi gün yeni bi başlangıç yapıyorum.
Tabi en önemlisi de burda sizinle yakaladığım motivasyon. Burdan uzak kaldıkça kilo alıyorum. Sanırım ömür boyu buralarda olacağım. Düşünsenize 80 lik nene olunca da buraya menü spor yazdığımızı😂
Ben yıllardır diyet gruplarındayım giderim sonra geri dönerim hatta kk da burada sadece diyet sayfalarını gezerim çoğunlukla 😂🤣
Kalori hesabı çok mantıklı sende gördükçe kafama yatıyor 👍👍

Selam kızlar kusura bakmayın gec yazdım sabah tartilip çıktım yazmaya vakit bulamadım şimdi eve geçtim geçen hafta 68.6 idi çok ödemim vardı sanırım 😀
-2 kilo😋😍😍😍😍🤗

Eklentiler

• 20210114_112123.webp
    20210114_112123.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 22
Günydın kuzum. Diyetisyeni bırakmak için özel bi sebebin yoksa bana kalırsa bırakmazsan daha iyi olur. Motive olmak doğru şeyler yaparak sağlıklı zayıflayabilmek için.
Sabah gittim
Bugun cok ta iyiyim şükür
Bende gluten intoleransi var sut ürünlerini de keserek diyet programimi yaptı bakalım

Kızlar Mars'ın aşısı vardı bugün. Onun için iş yerimden erken çıktım. Evde de masa üstü bilgisayarım eşimin iş yerine gitti. Laptoptan yapacağım listeyi. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes güzel kilolar vermiştir. Ben bu hafta hiçbir şey anlamadım çünkü düzenli olarak spor yaptığım ve yediklerime dikkat ettiğim halde kilo veremedim ve +200 çıktım. Ama pes etmeyeceğim. Mutlaka bir yerde sorun var. Onu çözeceğim. Şimdi zaman geçmeden listeyi hazırlayayım çünkü spor var bugün. Geçmişi akşam spordan gelince okurum.

Selam kızlar kusura bakmayın gec yazdım sabah tartilip çıktım yazmaya vakit bulamadım şimdi eve geçtim geçen hafta 68.6 idi çok ödemim vardı sanırım 😀
-2 kilo😋😍😍😍😍🤗
Tebrikler canım 👏👏👏 süper sonuç.
Bu hafta kalori hesabı mı yapmaya başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam?

Back
X