Bu arada evet çok kalmadı ama takıldım aylardır aynı yerdeyim 3-4 kilo daha vermek istiyorum nasipse. Umarım beslenme şeklimi değiştirerek gerceklestirebilirimOnline diyetsyen mi? Kayseri'den miş deyince şaşırdım. Kayseri li miymiş yoksa?
Aslında kafana takacak çok ta fazla bi kilon yok bence, yeşil alandasın sonuçta. Bi kaç kilo versen daha iyi olur elbet.Ama çok da vermene gerek yok yani, az verip korunan yeterli
Hoşbuldum canım. Alıntı yapmıştım ama cevaplamadığımı gördüm az önceGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese@Akrrep canım sen de hoşgeldin istikrarlı olduktan sonra elbet gidecek kilolar
Bu arada kizlar iki gündür okula gidiyorum diye erken kalkıp kahvaltımı erken yapıyorum öğle öğünü falan yapıyorum ve çok yemiş olmama rağmen kilom azalmaya başladı. İki öğün bana hiç uymuyor aylardır aynı yerdeyim. Umarım devam eder kilo kaybı. Bu arada bugün diyetisyen randevum da var umarım işime yarar
Seni gördüğüme çok sevindim tatlım.. Çok doğru diyosun. Burası bizim otokontrol düzeneğimizEllssa hoş geldin kuzu tilki gibi dönüp dolaşıp geliyoruz nolcak bizim bu halimiz :)) ben de 2 hafta önce geldim tekrar :))
Güle güle kullan kaptanım hemen değiştirmeleri iyi olmuş hangi markaymış bu böyleAman allahım ne kadar geçmiş birikmiş şoklardayım. Geçen hafta telefonumu yenilemiştim. İyi bir markanın yüksek bir modeline iyi bir meblağ ödeyerek aldığım bir haftalık telefonun mikrofonu bozuldu dün. Bugün sabah apar topar izin alıp Ankara’ya servise götürdüm. O yüzden hiç gelemedim. Çok şükür telefonu yenisiyle değiştirdiler. Birazdan pc başına geçip geçmişe hızlıca bir göz atayım.
İphone canımGüle güle kullan kaptanım hemen değiştirmeleri iyi olmuş hangi markaymış bu böyleben de telefonumu yeniledim iki gün önce ben de ona alışmaya çalışıyorum birçok uygulanan ya sıfırlandı ya da ayar gerekti
Teşekkür ederim canım ben de aktardım da bazı uygulamalar nedense sıfırlandı onlarla uğraştım baya. Xiaomi aldım ben de. Hiç iphonum olmadı benimİphone canımEskisi de iPhone’du benim geçişim kolay oldu. İki telefonu yan yana koyunca aktardı ne var ne yoksa. Mikrofonun bozulması çok ilginç geldi bana normalde pek olmaz öyle şeyler. Şansım varmış 15 gün henüz dolmamıştı. Servis hata raporu tuttu. 15 dk içinde yenisiyle değiştirdiler çok şükür. Sana da hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan
Hayırlı olsun kaptanİphone canımEskisi de iPhone’du benim geçişim kolay oldu. İki telefonu yan yana koyunca aktardı ne var ne yoksa. Mikrofonun bozulması çok ilginç geldi bana normalde pek olmaz öyle şeyler. Şansım varmış 15 gün henüz dolmamıştı. Servis hata raporu tuttu. 15 dk içinde yenisiyle değiştirdiler çok şükür. Sana da hayırlı olsun yeni telefonun güle güle kullan
Hayırlı olsun kaptanım, güle güle kullanAman allahım ne kadar geçmiş birikmiş şoklardayım. Geçen hafta telefonumu yenilemiştim. İyi bir markanın yüksek bir modeline iyi bir meblağ ödeyerek aldığım bir haftalık telefonun mikrofonu bozuldu dün. Bugün sabah apar topar izin alıp Ankara’ya servise götürdüm. O yüzden hiç gelemedim. Çok şükür telefonu yenisiyle değiştirdiler. Birazdan pc başına geçip geçmişe hızlıca bir göz atayım.
Benimki de Xiaomi canım, 1.5 yıldır kullanıyorum, memnunumTeşekkür ederim canım ben de aktardım da bazı uygulamalar nedense sıfırlandı onlarla uğraştım baya. Xiaomi aldım ben de. Hiç iphonum olmadı benimçok gereksiz pahalı geliyor bana ama müdavimleri de başka telefon kullanamıyor orası ayrı
Ankara'daydım canım döndüm şimdi evdeyim. Cumartesi yine Ankara taraflarında olacağım. Kampa gidiyoruz Kızılcahamam taraflarınaBu arada Ankara da mısın kaptanLAydLiNe
Aynen öyle canım yaaaa aslında cidden gereksiz pahalı ama bir kez kullandıktan sonra bırakamıyorsun. Diğerini 5 yıl kullandım. Şimdi de kızım kullanmaya başladı. Hiç sıkıntı yaşamadık. Bunu da uzun süre kullanacağımı düşünüyorum inşallah. Parayı vermişken bir kere vereyim diye düşündüm. Yoksa xiaomi de düşünmüştüm. Eşimle büyük kızım Xiaomi kullanıyorlar. Ama aynen dediğin gibi çok düşündüm yine de vazgeçemedimTeşekkür ederim canım ben de aktardım da bazı uygulamalar nedense sıfırlandı onlarla uğraştım baya. Xiaomi aldım ben de. Hiç iphonum olmadı benimçok gereksiz pahalı geliyor bana ama müdavimleri de başka telefon kullanamıyor orası ayrı
Teşekkür ederim canım çok daha iyileri senin olsun inşallahHayırlı olsun kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?