Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün resmen kudurdum valla :roflol:
selam kızlar
ben yediklerimi yazayım hemen
sabah süt
öğlen 1 tabak mantı
akşam sadece süt yine
akşam bi de spora gitcem ama nasıl yapcam bilmiyorum her yerim ağrıyor :1shok:
şişgocum şimdik sen 8 tane 1 kilo vereceksin
patboricim sende 16 tane 1 kilo vereceksin hatta 10 tane 1 kilo verdiğinde epey incelmiş olacaksın ozaman motiven daha yüske olucak ve daha hırslı ve özgüvenin olucak canısım
bende sanrım bu hızla 10 tane 1 kilo geri alırım :roflol:
ben bugün resmen kudurdum valla :roflol:
canım ya yediklerin çok az değilmi yani biraz tek gıdalı beslenme gibi olmuş bence biraz sebze falan tükett
ablacım canımm seninde 19 tane 1 kilo vereceksin sende 10 tane 1 kilo verdikden sonra incecik olcaksın hatta ikimiz bilirikte plaaateess yapcaz çabucak incecik olcan senin senin kociş 2. bebiş isticek :roflol:
selam kızlar
ben yediklerimi yazayım hemen
sabah süt
öğlen 1 tabak mantı
akşam sadece süt yine
akşam bi de spora gitcem ama nasıl yapcam bilmiyorum her yerim ağrıyor :1shok:
ablacım birde benim eksik aklıı bugün 3 kez aradı emelime ulaşmam çok az kaldı onun verdiği keyifde var reglda olucam hormanlardan heralde
oh devam et ama onun yaptıklarını sakın unutma erkekler aslında kadınlardan korkmalı ya oh oh sakın sana yapılanrı unutma emi şekerkötükedihüsoklava:
kızlar iki gündür sol tarafımda böbreğil galiba çok kötü bi ağrı var canımı çok acıtıyor umarım kötübişey değildir artık doktora bile gitmeye korkuyorum ya
unutma unutturmaa kötükedihüso kötükedihüso
süründürceeemmmm hheheeekötükedihüso kötükedihüso :roflol:
ben çok kısa bir süre sonra keyifle yaptıklarımı anlatıcam bayanlar hazır olun film izlicez hep beraber
1.film x malum zat pişman olur
2.film x malum kişi barışmak için her yolu dener
3.film x malum kişi sürünür
4.film x malum kişi it olur
5.film nereus karar aşamasında![]()
nasıl ama güzel demii kötükedihüso kötükedihüso sırnaşık şey
ay bir kez daha keyiflendim vallaaahaaa :içelim: :içelim: :teytey: