Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

demii bende başka bir yerde okumuştum çok mantıklı geldi hem böyle düşününce az gibi geliyor demi

selam kızlar
ben yediklerimi yazayım hemen
sabah süt
öğlen 1 tabak mantı
akşam sadece süt yine
akşam bi de spora gitcem ama nasıl yapcam bilmiyorum her yerim ağrıyor :1shok:

selam kızlar
sabah süt
öğlen 1 tabak mantı
akşam sadece süt yine

canım ya yediklerin çok az değilmi yani biraz tek gıdalı beslenme gibi olmuş bence biraz sebze falan tükett

şişgocum şimdik sen 8 tane 1 kilo vereceksin

patboricim sende 16 tane 1 kilo vereceksin hatta 10 tane 1 kilo verdiğinde epey incelmiş olacaksın ozaman motiven daha yüske olucak ve daha hırslı ve özgüvenin olucak canısım

bende sanrım bu hızla 10 tane 1 kilo geri alırım :roflol:

yaben ya ben benide söyle zaten kaçırdım bütün yazılanları uf ya okuyorum ama bu saatte kafamda almıyor

ablacım canımm seninde 19 tane 1 kilo vereceksin sende 10 tane 1 kilo verdikden sonra incecik olcaksın hatta ikimiz bilirikte plaaateess yapcaz çabucak incecik olcan senin senin kociş 2. bebiş isticek :roflol:

ablacım birde benim eksik aklıı bugün 3 kez aradı emelime ulaşmam çok az kaldı onun verdiği keyifde var reglda olucam hormanlardan heralde

ablacım canımm seninde 19 tane 1 kilo vereceksin sende 10 tane 1 kilo verdikden sonra incecik olcaksın hatta ikimiz bilirikte plaaateess yapcaz çabucak incecik olcan senin senin kociş 2. bebiş isticek :roflol:

aşk olsun şeker ne bebişi ya artık kariyer derdindeyim ya evet plates iyi fikir süperrrrrr süpeeeeeeeeeeeeerrrrr

selam kızlar
sabah süt
öğlen 1 tabak mantı
akşam sadece süt yine

canım sakın pes etme,sende biliyorsun ki spora yeni başladığın için ilk günler heryerin ağrıyacaktır ama ne kadar çok vücudunu ısıtırsan o kadar çabuk geçer yani pes etmek yok ağrısada devam.
bu arada bende şimdi yapıcam sporumu 1 saat sonra görüşürüz umarım.yediklerimide o zaman yazarım zaten pek birşey yemedim bugün ama suyu 2,5 lt yapıcam inşallah.
kalın sağlıcakla.ha birde nereus bu enerjiyle spor yap istersen dicem ama işyerindesin olmaz dimi.kaydirigubbakcemile2

ablacım birde benim eksik aklıı bugün 3 kez aradı emelime ulaşmam çok az kaldı onun verdiği keyifde var reglda olucam hormanlardan heralde

oh devam et ama onun yaptıklarını sakın unutma erkekler aslında kadınlardan korkmalı ya oh oh sakın sana yapılanrı unutma emi şekerkötükedihüso:oklava:

kızlar iki gündür sol tarafımda böbreğil galiba çok kötü bi ağrı var canımı çok acıtıyor umarım kötübişey değildir artık doktora bile gitmeye korkuyorum ya

oh devam et ama onun yaptıklarını sakın unutma erkekler aslında kadınlardan korkmalı ya oh oh sakın sana yapılanrı unutma emi şekerkötükedihüso:oklava:

unutma unutturmaa kötükedihüso kötükedihüso

süründürceeemmmm hheheeekötükedihüso kötükedihüso :roflol:

ben çok kısa bir süre sonra keyifle yaptıklarımı anlatıcam bayanlar hazır olun film izlicez hep beraber
1.film x malum zat pişman olur
2.film x malum kişi barışmak için her yolu dener
3.film x malum kişi sürünür
4.film x malum kişi it olur
5.film nereus karar aşamasında :delphin:

nasıl ama güzel demii kötükedihüso kötükedihüso sırnaşık şey

ay bir kez daha keyiflendim vallaaahaaa :içelim: :içelim: :teytey:

kızlar iki gündür sol tarafımda böbreğil galiba çok kötü bi ağrı var canımı çok acıtıyor umarım kötübişey değildir artık doktora bile gitmeye korkuyorum ya

ablacım üşütünce ağrı yapar dikkat et kendine lütfen görün bir doktora ihmal etme herşeyden önce can sağlığı

unutma unutturmaa kötükedihüso kötükedihüso

süründürceeemmmm hheheeekötükedihüso kötükedihüso :roflol:

ben çok kısa bir süre sonra keyifle yaptıklarımı anlatıcam bayanlar hazır olun film izlicez hep beraber
1.film x malum zat pişman olur
2.film x malum kişi barışmak için her yolu dener
3.film x malum kişi sürünür
4.film x malum kişi it olur
5.film nereus karar aşamasında :delphin:

nasıl ama güzel demii kötükedihüso kötükedihüso sırnaşık şey

ay bir kez daha keyiflendim vallaaahaaa :içelim: :içelim: :teytey:

amaaaaaaaaaaaaannnnnnnn bu süpeeeeeeeeeerrrrrdeeeeee 5.film beni biraz korkuttu sanki acaba mı sorusu var gibi

takım arkidaşlarım bugün beni çektiğiniz için çok teşkür ederim sağolun varolunn hepinizi öptüümm iyi geceler herkeşee sizi seviiyyiiimm a.s.

güzel bir yazı buldum sana kuzu
Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil ondan ders çıkarabilmektir senin aşkını şugün haketmeyen bilki 10 yıl sonrada haketmeyecektir o yüzden bırak gitsin

Back
X