Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sana da iyi yıllar diliyorum firuzeciğim. inşallah sınavın çok güzel geçer. 18 ocak'da da ben eşime kavuşacağım inşallah. kendine iyi bak.

öğle yemeğim
4yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
bikaçtane salata turşusu
afiyet olsun nihancığım.

düzenin belli artık asumancım. böyle devam edersen o hain kiloların gideceğini düşünüyorum ben.
çok özür dilerim ben bugünü yarım gün sanıyordum. kaç gündür de bunu sayıklaya sayıklaya dolaştım:) 2 gr aklım vardı o da gitti sanırım:)
valla bence de o kadar hakkım olsun asumancım:) ama nedense onu da canım istemedi. vücut iyice adapte oldu sanırım
teşekkür ederim canım, bir 900 gr'a daha elveda dedik:81:

sağol kaptancım ya
bu akşamıda atlatırsam iyi olcak:97::97:
evet öğleden sonra açık heryer tatil değil
nihancım yanlışlık benden oldu:) benim kafam karışmış. hep bugünü yarım gün düşünmüştüm:97: özür diliyorum canım öyle yanlış yönlendirme gibi oldu.

Son düzenleme:
sağol rabiacım
olsun kız önemli değil
keşke öyle olsaydı valla:97::97:

hepinizin dilekleri kabul olur inşallah kızlar bu yeni yılda hepinize önce sağlık hastalarınıza şifa evinize huzur ve sonra bol bol berkeket diliyorum
aşkı olmayana aşk
işi olmayana iş bu yeni yılınızın güzel geçmesi dileğimle

bunlar ne güzel yeni yıl dilekleri böyle nihancım. inşallah senin de gönlündeki dileklerini rabbim bu yıl sana hayırlısıyla verir. hepimiz için güzel bir yıl olması dileğiyle.:118:

Merhaba sevgili takımcım,
Adcım, dosbikim, elışcum, melankolicim, varsa aklıma gerlmeyerek atladığım arkadaşlarım ve tanışamadığım arkadaşlar, hepinize sağlıklı, mutlu ve güzel yıllar diliyorum. Yeni yılda tüm dileklerimiz gerçekleşmesi dileği ile..
Kendinize çok iyi bakın (biz bakıyoruz )
Kalıp sohbet etmek isterdim ama evden çıkmam gerekiyor.
Sevgiler :))))

asumancım,
canım üzüldüm ya. bebişinize Allah yardım etsin. inşallah atlatabilir bu sıkıntıları. ailesine ve sizlere de bol sabır diliyorum. evlatlarımıza daha sıkı sarılmamız lazım.
canım çok sağol. görümcemin oğlu öğleden sonra çıktı hasteneden çok şükür. bebeği henüz ameliyata almadılar biliyorum.haber verecekler bana.Rabbim yavrularımızı korusu dilerim,dermansız dertler vermesin onların acısını bizlere göstermesin. amin.
sağol eminecim.inşallah canım. ela inşallah daha iyi olacak annesi,dilerim sende sağlığına kavuşursun biranönce. hediyeni güle güle kullan canım.
ALLAH acil şifalar versin tosuna,RABBİM ailesi ve yakınlarınada yardım etsin,çok üzüldüm çok,benim çocuğum yok ama ben çocukları aşırı seviyorum ve asla kıaymıyorum ( dualarım minik tosunla:
amin canım çok sağol. söz konusu çocuk olunca gerçekten akan sular duruyor. sevilmicek varlıklar değilki.:))
masalcım seçmiş olduğun meslekte sana başarılar dilerim canım,seninde iş ortamın gittiğin yerdeki gibi hoşgörü insanlarla dolu olur inşallah. keşke bende senin yaşındayken maymun iştahlı olabilseydim ama şartlar el vermedi malesef ister istemez at gözlükleriyle devam ettim yoluma. belirli bir yaşa geldikten bazı şeyler daha da zor oluyor,insanı zaman değil yaşadıkları olgunlaştırır. sen kendini her konuda geliştirebilecek zekaya sahipsin. dilerim genç yaşında karşına çıkacak tüm zorluklardan alnının akıyla çıkarsın ve bir gün geriye baktığında hiçbirzaman pişmanlık duymazsın. o yüzden emin olduğun davadan asla vazgeçme sonunda seni hüsrana uğratmayacaksa önünde çıkan fırstları herzaman değerlendir derim.
masalcım,dün akşam yemekte yağsız haşlanmış makarna yedim,bu sabah kalorisine baktım düşük bir kalorisi var. sonrada aklıma geldi ozaman eriştede de yanlışlık var diye. tekrar baktım,175 kalori yazan siteyide buldum. ama bende kalorisinin düşük olduğunu düşünüyorum. yağsızdı zaten yediğim,komşuda yemiştim. benim baktığım site acaba yağlı halinimi yazdıki çünkü 1 yemek kaşığı sıvı yağ 84 kaloriymiş.
valla masalcım bende anlamadım sürekli bir hastalık haberidir gidiyoruz. ama güzel sonuçlar alıcaz inşallah. Rabbim beterinden korusun dilerim.
nasıl bir zekadır anlamadım.
paylaşımın için teşekkürler masalcım,yazık albaya :))
canım bende süzme peynir kullanıyorum artık. kalorisi çok düşük ama kalsiyum bakımından da zengin değil. anlayacağın tam bir diyet ürünü. bir sakıncası yok bildiğim kadarıyla.

afiyet olsun canım.:))

nasılsınız kızlarr
önclikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum nihan,asuman,rabia tebrikler canlarımm
yeni yılda sağlık,mutluluk,başarıı ,istediğiniz kadar para ,huzur diliyorumm
herşey gönünüzce olur inşallahh
biz hastalığa devam gözlerimden yaşlar akıyoo hastalıktan :2:benimdee ela mız mız sanırım ela erken uyursa yılbaşına uyuyarak gireceğiz eşimde hastaymışş:2
bütün yıll uyuyacağız herhalde
öpüyorummm hepinizi canlarımm 2011 hepimiz cıtır olacağız inşş

ne kadar cicili bicili mesaj olmuş
sağol canım
yukarıda yazdığım dilekler senin içinde geçerli

geçmiş olsun hayatım kocaman öptüm

sağol kaptancım ya
bu akşamıda atlatırsam iyi olcak:97::97:
evet öğleden sonra açık heryer tatil değil
ricaederim canım.
az az ama sıksık yersen bir problem olmaz diye düşünüyorum hayatım,fazla çerez yemezsen iyi olur.:)))
inşallah devam edebilirim rabia. pek ümitli değilim kendimden:))
sen bu gidişle hedeflediğin kiloya yakında ulaşacaksın hayatım.
ne 2 gr mı olurmu hiç sendeki akıl 2 ton çeker hayatım arada olur öyle dalgınlıklar ama yarım gün olsaydı iyi olurdu.

güzel dileklerin için çok sağol nihancım,yeni yıl sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin dilerim.
mutlu yıllar.
seninde yeni yılın kutlu olsun inşallah. güzelliklerle dolsun.
geldin ama yine yetişemedim sana arayamadımda ne fenayım ben yaa.neyse güzel dileklerin için teşekkürler canım benim.

Son düzenleme:

sağol eminecim. kendime kilo vermemin devamını diliyorum(kendimde emin olamadığım için)
bende sana sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum canım çok sağol.

canlar bende birazdan çıkarım ama öncesinde işlerimi toparlarım,

:119:sağlık,mutluluk,huzur dolu bir yıl dilerim.
yeni yılınız kutlu olsun.

hepinizi çok öpüyorum.

1. mi olduk, süper:118: bu da güzel bir hediye oldu yaw

asumancım, senin de yeni yılın kutlu olsun canım. inşallah bu yıl sana ve ailene güzellikler getirsin. hasta olan akrabalardan olumlu haberler alırsın inşallah.
eminecim, senin ve ela için de acil şifalar dilerim Allahtan. inşallah bu gece olsun güzel bir uyku çekersiniz ailecek. son günlerdeki uykusuzluktan sonra bundan iyi yeni yıl hediyesi olmaz bence:)

özelde asuman ve emineyi yazdım ama ben de bütün takım arkadaşlarımın yeniyılını kutluyorum. masalcım, burda olmasa da dosbacım, dombili, nur, ve artık hatırlayamadıklarım da kusura bakmasın herkese iyi yıllar diliyorum.

merhabalar kardeş takımcım birinciliğinizi kutlarım yeni yılda daha nice birincilikler dereceler gelir inşallah . Hepinizin yeni yılını kutlarım 2011 herkeze sağlık huzur mutluluk ve başarı getirsin .

ela ve kızına çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin .

asumancım ayrıca öpüyorum canım görüşemedik yoğunluktan

ferihancığım sana da mutlu yıllar canım. inşallah sana da güzellikler getirir yeniyıl.:81::81:

bugün gece benden başka topiğe uğrayan olmaz sanırım
ben de menü yazıp kaçıcam zaten:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin. 1 dilimden fazla ekmek.
ara: yaban mersini, 4-5 fındık, 3-4 badem, çeyrek incir ve ceviz
öğle: 1 kase sebze çorbası, 1 tabak brüksel lahanası
ara: 1 sütlü kahve, 1 k-bar ve 1 tanecik benimo
bu arada bir soluklanabilirsiniz
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 elma, yarım avuç çekirdek
akşam: yeşil mercimekli salata

kaçamaklı bir gün oldu ama bugün benden daha az kaçıran da yoktur sanırım:)

günaydın canımm kardeş takımım birinci olmuşsunuz kızlar candan tebrik ediyorum hepinizi inanın biz birinci olduk gibi sevindim sonuçta kardeşiz sizin başarınız bizim başarımız gibi hepinize sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim

merhabalar takyoncuğum,

teşekkür ederim canım tebriklerin için. yeniyıl 5. ve 13. takımlara böyle dereceler getirsin inşallah. iyi yıllar sana da canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…