Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm arkadaşlar nasılsınız
dün akşam 8 kaşık bol limonlu pırasa yemeği yedim yanında ekmek yoktu
gece 9 gibi 1 bardak çay
gece 11 gibi bir dilim elma
gece 12 gibi az şekerli tarçınlı süt
bu sabah kalkar kalkmaz 3 kayısı 1 bardak sıcak su
kahvaltı yapamadım iş yerinde bir şeyler yedim ve maalesef biraz abarttım :17:
saat 11 gibi elma yemeği düşünüyorum
öğlen de sadece mantarlı tavuk sote var 6 kaşık ve salata yiyeceğim yanında ekmek yemeyeceğim
ikindi de bir ayva yiyeceğim fırsat buldukça da yeşil çay içeceğim inş

bende bi stok çantası hazırladım kendıme . büroya getirecektım acele çıktım evden unutmuşum yaa:50: meyve , ceviz falan koymuştum. yoğurt getirdim bi kabta. akşamkı prasam bitti. bugun barbunya yapacam bıraz fazlaca. yarın öğlen barbunya yerim. bıde akşam salatadan bıraz ayırıp getirmeyi düşünüyorum. biraz form bisküvi kraker de attıkmı çekmeceye tamamdır :32:

bu arada arkadaşlar ben bugün kötü bir şey öğrendim aslında kötü değil ama diyetim için tehlikeli bir durum 24 Ocakta eğitimimiz başlıyormuş 3 - 4 ay sürecek bir eğitim bu nedenle portalı takip edemeyeceğim gibi görünüyor 1,5 ay kadar şehir dışında devam edecekmiş :25:

off of ne zaman kilo vereceğim ben yaaa :95: :18: :14: :84:

bence iyi yapıyorsun. daha evlenmeden bu kadar kıskançlık fazla. sonra bunalmaktansa önceden işini sağlama alıyorsun.

:) plastic helal olsun:)

aynen öyle kız arkadaşımla buluşucam diyorum bende geliyim diyor ya kız kıza konuşcaz ne bu yani :) sürekli dibimde git kop benden arkadaşınla görüş ben zorla aratıyordum arkadaşlarını falan :) ikimizde bireyiz farklı hayatlarımızda olucak elbet farklı arkadaşlarımız ama Türk erkeği anlamıyor bunu

sen arkadaşlarınla buluşunca bende geleyım dıyormuyum dıyorum biz erkek erkeğe oturuyoruz diyo utanmadan :D dedim bende gelicem olmaz öyle öyle bıraktı biraz :D

merci tatlım valla şurda kendimi 6-7 ay sıkarm istediğim fiziğe kavuşurum 6-7 ay çok yemesem bişey olmaz :) sonrasıda yememde artık neyse :D

bu arada arkadaşlar ben bugün kötü bir şey öğrendim aslında kötü değil ama diyetim için tehlikeli bir durum 24 Ocakta eğitimimiz başlıyormuş 3 - 4 ay sürecek bir eğitim bu nedenle portalı takip edemeyeceğim gibi görünüyor 1,5 ay kadar şehir dışında devam edecekmiş :25:

off of ne zaman kilo vereceğim ben yaaa :95: :18: :14: :84:

yine devam et cnm ara öğün yiyemesen bile salata çorba türü şeyler tercih et hem havalarda soğuk çorba iyi oluyor :)

kızlar benim günlük maratonum başlamak üzere az sonra bankalara çıkacam spor niyetine :66: geince görüşürürz artık. bu arada benim midem alarm vermeye başladı yaa dayanmam lazım dayanmam lazımmm :31:

anladımmm çok iyi bir fikir daha önce de duymuştum bunu ama ben programlamak olarak anlamışım iyi olur böylece kendimi de kontrol etmiş olurum

kesinlikle cnm benim çok işime yaramıştı şimdi buraya yazıyorum aynı şey oluyor :) sende biz yokken kaçamak yapmasın kontrol bizde olmalı yemeklerde değil ağız açlığımız ile miğde açlığımızı ayırmamız lazım artık

slm kızlar
herkesler iyidir inşllah bende iyiyim çok şükür ama hafif bademcik soorunu yaşıyorum,inşallah akşama atlatırım,şayet artarsa beni acil paklar.senelerdir şişmemişti,ne olduysa dün gece oldu.
neyse idare edicez bir şekilde.
dün neler yedim toparlamak istiyorum ama günleri karıştırmaktan korkuyorum.
hatırladıklarımı yazıyorum.

sabah 5 ad burçak bisküvi
ara yarımportakal
öğle 1 tabak limonlu pırasa,2 ince dilim ekmek
ara 200 gr yoğurt 195 kalori
akşam 4-5 çatal makarna 1 dilim muhallebi:)) 2 kk kadar.

bu sabah kahvaltıya 1 dilim ekmek,1 kk büyüklüğü süzme peynir,3 ad siyah zeytin,1 ad biberli yeşil zeytin ve 1 kupa tatlandırıcılı çay ile başladım. 1 kk kadar peynirim ve 3 ad yeşil zeytinim duruyor. onlarıda ekmeksiz ara öğün olarak tüketirim. öğle yemeğim herhangi bir aksilik olmazsa yine sebze olacaktır diye düşnüyürum.
güzel birgün diliyorum canlar.

slm kızlar
herkesler iyidir inşllah bende iyiyim çok şükür ama hafif bademcik soorunu yaşıyorum,inşallah akşama atlatırım,şayet artarsa beni acil paklar.senelerdir şişmemişti,ne olduysa dün gece oldu.
neyse idare edicez bir şekilde.
dün neler yedim toparlamak istiyorum ama günleri karıştırmaktan korkuyorum.
hatırladıklarımı yazıyorum.

sabah 5 ad burçak bisküvi
ara yarımportakal
öğle 1 tabak limonlu pırasa,2 ince dilim ekmek
ara 200 gr yoğurt 195 kalori
akşam 4-5 çatal makarna 1 dilim muhallebi:)) 2 kk kadar.

bu sabah kahvaltıya 1 dilim ekmek,1 kk büyüklüğü süzme peynir,3 ad siyah zeytin,1 ad biberli yeşil zeytin ve 1 kupa tatlandırıcılı çay ile başladım. 1 kk kadar peynirim ve 3 ad yeşil zeytinim duruyor. onlarıda ekmeksiz ara öğün olarak tüketirim. öğle yemeğim herhangi bir aksilik olmazsa yine sebze olacaktır diye düşnüyürum.
güzel birgün diliyorum canlar.

Hemen yorumluyayım
1-bence 5 adet fazla olmuş :)
2-ekmek beyazmı,esmermi
3-200 gram yoğurt yağlımı
4-makarnanın sosu varmı :)

Son düzenleme:
kesinlikle cnm benim çok işime yaramıştı şimdi buraya yazıyorum aynı şey oluyor :) sende biz yokken kaçamak yapmasın kontrol bizde olmalı yemeklerde değil ağız açlığımız ile miğde açlığımızı ayırmamız lazım artık

evet evet evet :95: :95: :95: :95: :52: :52: :52: yeter artık mankenlerden ne yimiz eksik sadece biraz fazlamız oda gidecek ne olursa olsun :47::47::47:

merhaba arkadaşlar aranıza davet edildim amacım en az 10 en fazla 14 kilo vermek 69 kiloyum bugün diyete başladım.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
biraz kaşar peyniri ile biraz beyaz peynir
domates salatalık maydonoz
ve bitki çayı
ara:
1 tane elma
öğle:
mantar yemeği ile bol salata yiyeceğim.
yarından itibaren yürüyüş yapmayada başlıcam
bugün sadece evde egzersiz yaptım duş aldım çok iyi oldu.

Hemen yorumluyayım
1-bence 5 adet fazla olmuş :)
2-ekmek beyazmı,esmermi
3-200 gram yoğurt yağlımı
4-makarnanın sosu varmı :)
teşekkürederim hayatım hemen cevaplayayım. :)))
5 ad fazlamı :44: kararında gibi geldi bana.
ekmek beyaz:3:
yoğurt yağlı, light yoğurt kesinlikle yiyemiyorum. :76:
makarna yağlıydı sadece sos yok. :10:

merhaba arkadaşlar aranıza davet edildim amacım en az 10 en fazla 14 kilo vermek 69 kiloyum bugün diyete başladım.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
biraz kaşar peyniri ile biraz beyaz peynir
domates salatalık maydonoz
ve bitki çayı
ara:
1 tane elma
öğle:
mantar yemeği ile bol salata yiyeceğim.
yarından itibaren yürüyüş yapmayada başlıcam
bugün sadece evde egzersiz yaptım duş aldım çok iyi oldu.

canım hoşgeldin
diyetin hayırlı olsun. inşallah bizlerle beraber,diyetine uyarak istediğin kiloya gelirsin.
senden önce kendini tanıtmanı ricaediyorum. yaş, boy, kilonu yazmışsın ama yarın yine isticem kilonu.
kilo alma öykünüde bizlerle paylaşırsan sevinirizi.
1 hafta deneme süren var,paylaşımın bol olursa önümüzdeki haftada listedesin. burada hergün yediklerimizi içtiklerimizi paylaşıyoruz,ve bunun yanında en önemlisi diğer arkadaşlarımızada yorumlar yazıyoruz. çok acil bir işin olursa seni izinli yazabiliriz.
genel kuralları yarın herkesle paylaşacağım,
canım listeni diyetisyendenmi aldın.
yediklerin ölçülü olmuş,peynir olarak kaşar peyniri çıkarmanı tavsiye ederim kalorisi yüksektir. beyz peynir olarak süzme peynir tüketebilirsin kalorisi çok düşük. :31:

Back
X