• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürederim hayatım hemen cevaplayayım. :)))
5 ad fazlamı :44: kararında gibi geldi bana.
ekmek beyaz:3:
yoğurt yağlı, light yoğurt kesinlikle yiyemiyorum. :76:
makarna yağlıydı sadece sos yok. :10:

5 adet 2 kalın beyaz dilim ekmek ile eşit o yüzden çok dedim :) bende yağsız yiyemıyordum sütü yoğurdu şimdi alılştım yağlı yiyince vay yoğurt buymuş diyorum :) alışmak lazım

neyse bende beyaz ekmek yedim biraz :) ekmeğin kuyruğunu seviyorum diye kesmişler :) hayır demedim :)

makarna yağı çok değilse sorun yok :)

slm arkadaşlar.ben yeni geldim.çok hareketli bir grup buldum ve çok sevindim. ben 55 kilodan 72 kiloya çıkmış biriyim. iki yıldır bu haldeyim ve harekete geçtim. sizlerle birlikte bu maratona katılmak istiyorum. iki çocuk annesiyim. üniversite öğrencilerinin tezlerini yazıyorum dolayısıyla hep oturmak zorunda kaldığımdan kilolar çoğaldı ama artık spor ve diyetle bu durumdan kurtulacağıma inanıyorum sizlerle birlikte.

slm arkadaşlar.ben yeni geldim.çok hareketli bir grup buldum ve çok sevindim. ben 55 kilodan 72 kiloya çıkmış biriyim. iki yıldır bu haldeyim ve harekete geçtim. sizlerle birlikte bu maratona katılmak istiyorum. iki çocuk annesiyim. üniversite öğrencilerinin tezlerini yazıyorum dolayısıyla hep oturmak zorunda kaldığımdan kilolar çoğaldı ama artık spor ve diyetle bu durumdan kurtulacağıma inanıyorum sizlerle birlikte.

hoşgeldin tatlım :16: yaza hep beraber incecik olucağız mutluyum mutlusun mutluyuz :8: :)

canım hoşgeldin
diyetin hayırlı olsun. inşallah bizlerle beraber,diyetine uyarak istediğin kiloya gelirsin.
senden önce kendini tanıtmanı ricaediyorum. yaş, boy, kilonu yazmışsın ama yarın yine isticem kilonu.
kilo alma öykünüde bizlerle paylaşırsan sevinirizi.
1 hafta deneme süren var,paylaşımın bol olursa önümüzdeki haftada listedesin. burada hergün yediklerimizi içtiklerimizi paylaşıyoruz,ve bunun yanında en önemlisi diğer arkadaşlarımızada yorumlar yazıyoruz. çok acil bir işin olursa seni izinli yazabiliriz.
genel kuralları yarın herkesle paylaşacağım,
canım listeni diyetisyendenmi aldın.
yediklerin ölçülü olmuş,peynir olarak kaşar peyniri çıkarmanı tavsiye ederim kalorisi yüksektir. beyz peynir olarak süzme peynir tüketebilirsin kalorisi çok düşük. :31:

teşekkür ederim canım.
yaşım 23 3 yıllık evliyim 19 yaşında 3 ay diyet yapıp 17 kilo vermiştim bu diyetimi o zaman almıştım diyetisyenden zaten dengeli beslenme programı yine işe yarar diye bunu yapmaya karar verdim.
boyum kısa ama kaç bilmiyorum 1.55 ile 1.60 arası olduğunu düşünüyorum bacaklarım kalın göbek kısmımda sorun yok.
sabah tartıldım 69 geliyorum amacım en az 10 kilo vermek ama 55 kilo olmak çok istiyorum gelinliğimi 52 kilo ile giyindim belki yine o kadar olamam ama 55 olsam çok iyi olur.
kilo almamın sebebi dengesiz beslenme bütün gün evdeyim spor yapmayı sevmiyorum çok su tüketmem ekmeği çok tüketen biri olduğum için anlam veremedim 3 yılda böyle şiştim işte tüm verdiğim kiloyu geri aldım.
kaşar peynirinin kalorisi yüksek ama çok sevdiğim için kolay vazgecemiyorum çok az yiyorum bir parmağın iki boğumu büyüklüğünde kahvaltıda tercih ediyorum ama zamanla ondanda vazgecerim genelde diyetimin ilk haftası biraz zor oluyor ama alıştıkça birçok şeyden vazgecebiliyorum.

Son düzenleme:
selam kızlar

gittim tahliller yapıldı 3te gidicem sonuçlar ve doktora göstermek için
muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce:59:
bakalım saat 3 oluversede gitsem

siz napıyorsunuz

bu arada sabah kahvaltım hastaneye gitmeden önce
2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir

öğle yemeğim
2 yk pilav
2 yk kuru fasülye
3yk yoğurt

günaydıın kızlaar herkes kalkmışş ve buralaraaa bol bol yazmışşş :54: süpersiniizz diyetler yerinde maşallahhh :1:
sabah erken kalktım ve bir buçuk saat yürüyüş yaptımm
kaltığım gibi iki kuru kayası yedim ve bol suu
kahvaltım: çeyrek simit, salatalık domates,üç tane yeşil zeytin
ara bir fincan türk kahvesii :27:

herkese iyi aksamlar, umarim hepiniz iyisinizdir
yediklerimi ilk önce yazayim:
kahvalti- 2 dilim ekmek ile balik
ögle salata ile patates haslamasi, yaninada bir kasik kadar makarna (tabak kücüktü)
ara yarimin yarisi kadar portakal (ama ici hafif kirmiziydi, greyfurt gibi)
yarim dilim ananas 2 mandalina
karnibahar, brokoli, az havuc ve roka ile yapilmis salata üstüne yogurt+maydanoz (limonum yoktu:50:), yanina balik ve 2 dilim kepek ekmegi
1 kasik kisir (annem baharatina bak nasil olmus diye yedirtti)
spor olarakta is yerinde günlük yaptigim seyleri yaptim
evde daha bisey yapma imkanim yoktu cünkü yorgundum biraz kestirdim ama suan yesil cayimi ictikten sonra biraz pilates, mekik filan yapmayi düsünüyorum
bu aralar fazla giremiyorum canim.. daha dogrusu sizi takip ediyorum ama yazma firsatim olmuyor inanki.. is yerimde masa basinda sürekli göz yoruyorum ve bilgisayar önümde oldugu halde 1 saniye bile vaktim olmuyor.. eve gelince anca girebiliyorum ve bu bi kac gündür ya islerim cikti yada yorgunluktan uyuyorum.. dün ablami kontrole götürdüm bugün yorgunluktan uyuya kalmissim.. zaten bu aralar cok uyumaya basladim, fazla uyku alamiyormuyum geceleri artik bilmiyorum..
anliyacagin pek iyi bi dönemde degilim tatlim.. kendi kendime stres yapiyorum ve buda kilo vermemi engelliyor gibime geliyor
canım yediklerin afiyet olsun,balığı çok seviyorsun sanırım. :)) valla listenden birşey anlayamadım desem. patates haşlaması ne kadar yediin. yoğurlu mayonezli salata tamam sebzeli ama ne kadardı. sanırım ölçüleri yazmak daha iyi olacak. canım seni anlıyorum iş yoğunluğun fazla olunca yazmak zor gelir. ama senin kafanı meşgul eden şeyler var,inşallah herşey yoluna girer.
slm kaptan tmam anlaştık verin cezamı çekmeye razıyım şu paylaşım olayınıda çözücem inş. ama siz nasıl fırsat bulup bu kadar çok yazıyorsunuz ben anlamıyorum benimmi çokk işim var yoksa sizmi fırsatları ii kullanıyorsunuz :32: şimdilik deneyin madem olmassa atarsınız ama atılmamak için çabalıyacağım :34:
bugün yediklerim: sabah bir muz, ara: (komşudaydık) bir nescafe şekersiz, öğle: iki kaşık mantı, ara: az tatlı üç kaşık sütlaç, akşam: ızgara köfte 3 tane, salata, gece : az biraz leblebi
bertbat olmuş bu gün ya :1: herkes gitmiş sanırım bende erken yatıp sabah yürüyüş yapmayı planlıyorumm ii geceleerr :71:
slm canım. sana kıyamayız aslıcım.
canım benim işim pc başında olduğu için açıp hemen bakabiliyorum ama evde olupda sürekli yazan arkadaşlarımızda var.sanırım istemek gerekiyor aslıcım. yani gerçekten istemek.
haftaya eğer sen istersen listede olursun,bunuda paylaşımların gösterecek tabii.
yediklerin fazla değil ama biraz düzensiz aslıcım,sadece birkaç yer değişikliği ile daha iyi görünebilirdi listen.:))
canım sorma onunki sevmekden değil ben bütün hayatımı değiştirdim onun için en büyük hatayı burda yaptım onlarda sürekli kalıba sokmaya çalıştılar beni bende etkiye tepki yaptım madem öyle işte böyle :) sözümü dinlemez hep gider başkasını dinler sonra gelir sözüme beni deli eder daha neler neler cocuk gibi ya bide onun yüzünden kilo aldım fast foodcu zayıf kıloda almıyor gecen günde diyor pizza yiyelim bir bağırdım tamam salata yıyelım dıo :D yok dedim akşam salatada yok bişeyde ne yiyceksen ye gel yanıma yada gelme :D zaten haftada 1 belkı gorusuyorum yarın gorusucem oda kızımı almaya gıdıcem dıye araba lazım ahha
özgüvene sahip bir insan olmak gerçekten çok güzel,
valla hayatım yazdıklarını okuyunca senin durumunu yaşayan biri geldi aklıma,ne diyeyim hakkında hayırlısını diliyorum canım. :))
günaydıııınnnn :71:
tükkanı ben açayım istedim...
bugün günüm var kuaföre gitcem erken kalktım...daha doğusu çok uyumak ters tepti sanırım :))
belkide normale dönüyorumdur
şimdi ıhlamur eşliğinde kahvaltımı yapıp 8:30 gibi evdn çıkarım
artık akşama ancak gelirim
hepinize güzel bi gün diliyorum canlarım
slm dosbacım.
anahtar sendemi kalmış,boşuna aradım durdum desene.:))
iyi eğlenceler,hoş sohbetler dilerim. :16:
günaydınn kızlar
akşam menüm yine yahni yarım tabak(2 kişi olunca yemek 2 gün de bitiyo ancak)
1 dilim ekmek
2 yk pilav
bu sabah 1 bardak şekersiz süt..
kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü:59::59:
inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım:59:
slm nihancım,menün afiye olsun. bizdede yemek 2 günde biter. çalışan olunca her akşam yemekyapamam açıkçaası yazık bana.
dr.dan güzel haberlerle dönersin dilerim hayırlısını diliyorum canım.
herkeze günaydın arkadaşlar.. dünkü menümle başlayayım bari :)
sabah biraz peynir biraz ekmek
öğlene kadar 3 galeta 5-6 tane badem
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek( bu kalın bi dilimdi)
akşam 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, bolca salata(bol limonlu az zeytinyağlı) salatada marul, havuç,biraz domates vardı.
akşam yemekten sonra bir muzu kocacımla paylaştık. benımkının üstüne ceviz ve biraz tarçın serptım:)
sonrada dayımlara misafirliğe gittik. orda da bir bardak çay(şekersiz) biraz fistık yedim.
gün boyu 2,5 litre su içmişimdir muhtemelen.
bugun de bol su içmeliyim ama suyumuz çok az kalmış umarım sucu gelir
bu sabah da biraz peynir bir dilim ekmek ve bir minicik salatalığı kabuklarını soymadan yedim.
slm seyyah cım,dünkü menü güzelmiş tebrik ederim.afiyet olsun canım.
dünkü menümü unutmadan yazmak istiyorum:
kahvaltı: yarım simit, peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma ve 3 diyet bisküvi
öğle: büyükçe kase tarhana çorbası
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 madensuyu, 1 hurma
akşamüstü: 1 uskumru ve bol tere, roka
ara: 1 armut ve çay.
akşam: yeşil salata
sonra uyku:97:
afiyet olsun rabiacım,yine güzel bir liste tebrik ederim.
alında pek denemedim. bu sallama çaylardan mı bahsediyorsun yoksa aktardan toz halınde alıp kendımız mı demlıyoruz.
ben normal çayı a şekersiz içiyorum ama sade çay içmeyi sevmiyorum illa yanında atıştıracak bişeyler olacak o yüzden hiç bulaşmıyorum bu aralar çaya
canım ben sallama kullanıyorum,memnunum.
:1:gördüm pwoman'a yazdığını:9: uykusuzluğun bütün yan etkilerini dün sende gördük canım. inşallah bugün daha iyi gelirsin.
böyle canlı bir takım da çok güzel oldu değil mi? o kadar okuduğuma değer.
dün hareketli geçti benim. iyi bir gündü ama. bugün oğlum daha sabahtan mızmız bezdirdi beni.
:1:cık normal değil. az yiyorsun ama düzenli ve dengeli değil. bir de burçak görürsem affetmem:9:
katılımın süperdi gerçekten asumancım. özellikle son günlerde pek gelemiyordun biz senin sohbetini özlemiştik. işlerinden fırsat buldukça gelirsin canım. zaten böyle hareketlilikler her zaman olmuyor.
günün kalanında beslenmen iyi olmuş.
eveet:) çok az kaldı:97:
uykusuzluk beynimi durduruyor resmen.ama iyi güldürdüm sizi.:))
takım hareketli bende birşey kaçırmak istemiyorum ama illa kaçırdığım oluyordur.keşke sürekli gelebilsem ama olmuyor malesef,beni biliyorsunuz artık her fırsatta burdayım,gelemezsem kesin müsait değilimdir.
ben düzeni bozmak için sürekli birşeyler buluyorum kendime, yılbaşından bu yana.
1 hafta oğlum yoktu ona üzüldüm,sonra hasta oldu ben hasta oldum derken uçtum. ama düzelirim inşallah,bu yaz bu işi bitirmem gerekiyor kesinlikle.

Bu arada sabah : 50 gr kadar yağsız peynir + yeşil çay
Ara : Yoğurt 125 gr yağsız (hafta sonu geliyor bitirmem lazım ofis stoğumu :) ) :16:
yoğurdu küçük boydamı aldın hayatım.
1 ayda 7 kilo wawww!! :64: bunları geri almamak üzere verdiysen süpermiş. çok spor yapıyorsun sanırım onun etkisi var. ben iş yerinde ne kadar hareket edebilirsem yanıma kar kalıyo. eve gidip yemek yap ortalığı topla biraz eşimle otur .. hoopp kanepede uyuyakalıyorum yorgunluktan :17: sanki hiçbişeyi yetiştiremiyormuşum gibi hissediyorum
işyerinde çok yoruluyorsun normaldir canım.
slm arkadaşlar nasılsınız
dün akşam 8 kaşık bol limonlu pırasa yemeği yedim yanında ekmek yoktu
gece 9 gibi 1 bardak çay
gece 11 gibi bir dilim elma
gece 12 gibi az şekerli tarçınlı süt
bu sabah kalkar kalkmaz 3 kayısı 1 bardak sıcak su
kahvaltı yapamadım iş yerinde bir şeyler yedim ve maalesef biraz abarttım :17:
saat 11 gibi elma yemeği düşünüyorum
öğlen de sadece mantarlı tavuk sote var 6 kaşık ve salata yiyeceğim yanında ekmek yemeyeceğim
ikindi de bir ayva yiyeceğim fırsat buldukça da yeşil çay içeceğim inş
öğünlerin güzel olmuş tebrik ederim,bugünün geri kalanı için başarılar dilerim canım.afiyet olsun.
bende bi stok çantası hazırladım kendıme . büroya getirecektım acele çıktım evden unutmuşum yaa:50: meyve , ceviz falan koymuştum. yoğurt getirdim bi kabta. akşamkı prasam bitti. bugun barbunya yapacam bıraz fazlaca. yarın öğlen barbunya yerim. bıde akşam salatadan bıraz ayırıp getirmeyi düşünüyorum. biraz form bisküvi kraker de attıkmı çekmeceye tamamdır :32:
aynı gaflete bende düşüyorum arada oluyor malesef. hazırladığım anda çantamın yada kapının yanıda koymam gerekiyor. ama bu azimle herşeyi yoluna koyacağından eminim,tebrikederim canım.
bu arada arkadaşlar ben bugün kötü bir şey öğrendim aslında kötü değil ama diyetim için tehlikeli bir durum 24 Ocakta eğitimimiz başlıyormuş 3 - 4 ay sürecek bir eğitim bu nedenle portalı takip edemeyeceğim gibi görünüyor 1,5 ay kadar şehir dışında devam edecekmiş :25:
off of ne zaman kilo vereceğim ben yaaa :95: :18: :14: :84:
canım takip edemesende istersen gelip yediklerini paylaşırsın bizimle,bizde elimizden gelidiğince yorum yazarız. böylelikle diyetine ara vermezsin. bize yazamazsan bile muhakkak birnotdefteri edin derim,gün içinde yediklerini ona yazarsan,en azından önlem almanı kolaylaştırı, ama bizim gibi olamaz kesinlikle. :1:

slm citir kizlarrr :)

yeni katilan arkadaslara hosgelmisler , burasi iyicene canlanmis..
bende suan is yerindeyim ve yapacak hic bi sey yok, sefim gittigi icin rahatim suan :44:

sabah:
herzamanki gibi 2 kitir ekmek ile peynir filan (klasik)

ara:
2 mandalina

ögle:
firinda balik ve cesit cesit salata (icindekiler: pirasa, karnibahar, roka, domates, salatalik) ama cok cok az yedim ögle yemegi.. tabagi yarim doldurdum ve yarisini yiyebildim (yani ceyrek tabak).. nedeni ise tok olmam
1 fincan yesil cay

ara:
2 ince dilim ananas
yarim portakal (4 parca oluyor)

suana kadar 1,5 litre su ictim

kizlar bu sabah tartildim ama kac oldugumu yazmiyorum, cünkü yarina süpriz olsun diyorum..

slm arkadaşlar nasılsınız
dün akşam 8 kaşık bol limonlu pırasa yemeği yedim yanında ekmek yoktu
gece 9 gibi 1 bardak çay
gece 11 gibi bir dilim elma
gece 12 gibi az şekerli tarçınlı süt
bu sabah kalkar kalkmaz 3 kayısı 1 bardak sıcak su
kahvaltı yapamadım iş yerinde bir şeyler yedim ve maalesef biraz abarttım :17:
saat 11 gibi elma yemeği düşünüyorum
öğlen de sadece mantarlı tavuk sote var 6 kaşık ve salata yiyeceğim yanında ekmek yemeyeceğim
ikindi de bir ayva yiyeceğim fırsat buldukça da yeşil çay içeceğim inş
dünkü menün güzel olmuş. bugün sabah ne yaptın bilmiyorum artık:) ama sabahtan hariç günün iyi geçecek gibi. umarım da öyle olur.

bende bi stok çantası hazırladım kendıme . büroya getirecektım acele çıktım evden unutmuşum yaa:50: meyve , ceviz falan koymuştum. yoğurt getirdim bi kabta. akşamkı prasam bitti. bugun barbunya yapacam bıraz fazlaca. yarın öğlen barbunya yerim. bıde akşam salatadan bıraz ayırıp getirmeyi düşünüyorum. biraz form bisküvi kraker de attıkmı çekmeceye tamamdır :32:
stok çantası çalışan arkadaşlar için çok iyi fikir bence de. yarına unutmazsın inşallah canım. çekmece de şenlenecek gu gidişle:) ancak hem cebin hem de miden rahat edecek inşallah.

bu arada arkadaşlar ben bugün kötü bir şey öğrendim aslında kötü değil ama diyetim için tehlikeli bir durum 24 Ocakta eğitimimiz başlıyormuş 3 - 4 ay sürecek bir eğitim bu nedenle portalı takip edemeyeceğim gibi görünüyor 1,5 ay kadar şehir dışında devam edecekmiş :25:

off of ne zaman kilo vereceğim ben yaaa :95: :18: :14: :84:
canım, 1.5 ay kadar izinli olursun. plastic de çok güzel bir öneri getirmiş zaten. günlük fikri işe yarayacaktır. müsait olduğun zaman takıma dönersin.

aynen öyle kız arkadaşımla buluşucam diyorum bende geliyim diyor ya kız kıza konuşcaz ne bu yani :) sürekli dibimde git kop benden arkadaşınla görüş ben zorla aratıyordum arkadaşlarını falan :) ikimizde bireyiz farklı hayatlarımızda olucak elbet farklı arkadaşlarımız ama Türk erkeği anlamıyor bunu

sen arkadaşlarınla buluşunca bende geleyım dıyormuyum dıyorum biz erkek erkeğe oturuyoruz diyo utanmadan :D dedim bende gelicem olmaz öyle öyle bıraktı biraz :D

merci tatlım valla şurda kendimi 6-7 ay sıkarm istediğim fiziğe kavuşurum 6-7 ay çok yemesem bişey olmaz :) sonrasıda yememde artık neyse :D
canım, Allahtan ne istediğini bilen birisin. işler evlilik gibi ciddi boyutlara varmadan sorun olabilecek şeyleri zaten yakalamışsın. hani inşallah çözebilir erkek arkadaşın bu olumsuz durumları. yine de mutlu son olmasını istiyor kalbimiz:)
sen Allahın izniyle çabucak kavuşursun istediğin kiloya. sonrasında korumak için dikkatli olmak lazım. onu da yaparsın ve yaparız inşallah ya:) ideallere bir ulaşalım da.:97:

kızlar benim günlük maratonum başlamak üzere az sonra bankalara çıkacam spor niyetine :66: geince görüşürürz artık. bu arada benim midem alarm vermeye başladı yaa dayanmam lazım dayanmam lazımmm :31:
hadi maratonun hayırlı olsun:) ne kadar yürüsen ve hareket etsen kardır. çok acıkınca meyve ye canım. çantana at 1 elma.

özgüvene sahip bir insan olmak gerçekten çok güzel,
valla hayatım yazdıklarını okuyunca senin durumunu yaşayan biri geldi aklıma,ne diyeyim hakkında hayırlısını diliyorum canım. :))

yoğurdu küçük boydamı aldın hayatım.

kesinlikle öyle kuaförde çalışan bir kız var muhabbetim yok sonra ağdaya gittim :) aynı kıza sürekli sabahları karşılaşıyorduk ya sen çok özgüveni olan birisin falan dedi :) Bütün bayanların özgüveni olmalı bence

Evet şekerim 4'lü satılıyor ya 125 gramdan danone light yoğurt gecen haftadanda kalmış bitirmeye çalışıyorum pazartesi yine alıcam :)

her pazartesi migrosa gidiyorum hemen işime yakın sebzemi,yoğurdumu,sütümü alıyorum yağsız tabiki tam tahıllı ekmekde alıyordum ama onu bıraktım birde sanırım beyaz ekmeği özledim özellikle ihe'nin dün yedim azcık :)

sabah 5 ad burçak bisküvi
ara yarımportakal
öğle 1 tabak limonlu pırasa,2 ince dilim ekmek
ara 200 gr yoğurt 195 kalori
akşam 4-5 çatal makarna 1 dilim muhallebi:)) 2 kk kadar.

bu sabah kahvaltıya 1 dilim ekmek,1 kk büyüklüğü süzme peynir,3 ad siyah zeytin,1 ad biberli yeşil zeytin ve 1 kupa tatlandırıcılı çay ile başladım. 1 kk kadar peynirim ve 3 ad yeşil zeytinim duruyor. onlarıda ekmeksiz ara öğün olarak tüketirim. öğle yemeğim herhangi bir aksilik olmazsa yine sebze olacaktır diye düşnüyürum.
güzel birgün diliyorum canlar.
bugün güne iyi başlamışsın. artık düne ve öncesine değinmeyelim:1:
ben de sana güzel bir gün diliyorum canım:54:

merhaba arkadaşlar aranıza davet edildim amacım en az 10 en fazla 14 kilo vermek 69 kiloyum bugün diyete başladım.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
biraz kaşar peyniri ile biraz beyaz peynir
domates salatalık maydonoz
ve bitki çayı
ara:
1 tane elma
öğle:
mantar yemeği ile bol salata yiyeceğim.
yarından itibaren yürüyüş yapmayada başlıcam
bugün sadece evde egzersiz yaptım duş aldım çok iyi oldu.
tekrar hoşgeldin canım. güne hem beslenme hem sporla başlamışsın, tebrik ederim. menün de güzel sörünüyor.

hoşgeldin canım. inşallah hep beraber vericez kiloları.

yaşım 23 3 yıllık evliyim 19 yaşında 3 ay diyet yapıp 17 kilo vermiştim bu diyetimi o zaman almıştım diyetisyenden zaten dengeli beslenme programı yine işe yarar diye bunu yapmaya karar verdim.
boyum kısa ama kaç bilmiyorum 1.55 ile 1.60 arası olduğunu düşünüyorum bacaklarım kalın göbek kısmımda sorun yok.
sabah tartıldım 69 geliyorum amacım en az 10 kilo vermek ama 55 kilo olmak çok istiyorum gelinliğimi 52 kilo ile giyindim belki yine o kadar olamam ama 55 olsam çok iyi olur.
kilo almamın sebebi dengesiz beslenme bütün gün evdeyim spor yapmayı sevmiyorum çok su tüketmem ekmeği çok tüketen biri olduğum için anlam veremedim 3 yılda böyle şiştim işte tüm verdiğim kiloyu geri aldım.
kaşar peynirinin kalorisi yüksek ama çok sevdiğim için kolay vazgecemiyorum çok az yiyorum bir parmağın iki boğumu büyüklüğünde kahvaltıda tercih ediyorum ama zamanla ondanda vazgecerim genelde diyetimin ilk haftası biraz zor oluyor ama alıştıkça birçok şeyden vazgecebiliyorum.
ben de 3 yıllık evliyim. 2 yaşında bir oğlum var. 28 yaşına girmek üzereyim şubat ayında:1:
spor yapmayı sevmen gerekecek bu süreçte:) bol su da içeceksin. menülerini de yazarsın günlük buraya. ve hep beraber veririz kiloları inşallah.

selam kızlar

muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce:59:

siz napıyorsunuz

2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir

öğle yemeğim
2 yk pilav
2 yk kuru fasülye
3yk yoğurt
hoşgeldin canım. 3'e bir şey kalmadı. inşallah canını sıkacak bir şey çıkmaz. herşeye rağmen güzel beslenmişsin, nazar değmesin nihancığımıza:nazar::nazar:

afiyet olsun rabiacım,yine güzel bir liste tebrik ederim.
uykusuzluk beynimi durduruyor resmen.ama iyi güldürdüm sizi.:))
takım hareketli bende birşey kaçırmak istemiyorum ama illa kaçırdığım oluyordur.keşke sürekli gelebilsem ama olmuyor malesef,beni biliyorsunuz artık her fırsatta burdayım,gelemezsem kesin müsait değilimdir.
ben düzeni bozmak için sürekli birşeyler buluyorum kendime, yılbaşından bu yana.
1 hafta oğlum yoktu ona üzüldüm,sonra hasta oldu ben hasta oldum derken uçtum. ama düzelirim inşallah,bu yaz bu işi bitirmem gerekiyor kesinlikle.
gerçekten iyi güldürdün canım, Allah razı olsun:)
sen elinden gelenin ötesindekii de yapıyorsun asumancım. yılın örnek kaptanısın bence:):65:
yılbaşından bu yana gidişini ben de beğenmiyorum ama bu hafta düzelme haftan. önümüzdeki hafta ise 0 kaçamak haftan olacak inşallah.

günaydıın kızlaar herkes kalkmışş ve buralaraaa bol bol yazmışşş :54: süpersiniizz diyetler yerinde maşallahhh :1:
sabah erken kalktım ve bir buçuk saat yürüyüş yaptımm
kaltığım gibi iki kuru kayası yedim ve bol suu
kahvaltım: çeyrek simit, salatalık domates,üç tane yeşil zeytin
ara bir fincan türk kahvesii :27:
tünaydın aslıcım.
maşallah yürüyüş başlamış yine harika.
güzel bir kahvaltı olmuş afiyet olsun,günü güzel kapatman dileğiyle.
selam kızlar
siz napıyorsunuz
2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir
öğle yemeğim
2 yk pilav
2 yk kuru fasülye
3yk yoğurt
hoşgeldin hayatım geçmişolsun. nihancım,görümcemde apandisittten ameliyat oldu,onun hem ağrısı vardı hem midesi bulanıyordu ve çok üşüyordu,bizde salak gibi kızın ayaklarına sıcak havlu koyuyorduk,meğer çok sakıncalıymış hastaneye gittiğimizde hemen ameliyat dedi aldı.
bendede bir zamanlar sadece kasık ağrısı fazla olurdu,hatta yürüyemezdim o derecede ama üşttüğümde olurdu. bu sıralar yok çok şükür. ağzımı açtım ya başlar yine. :))
öğünlerin için tebrik ederim seni, afiyet olsun canımcım.

teşekkür ederim canım.
canım ne yazıkkı kilo almaya müsait bir bünyen var. ekmeği seviyorum diyorsun ki akşam yemeklerinde özellikle yenilen ekmeğin kesinlikle kilo yaptığına emin olabilirsin. ama şuda var evliliğin ilk yıllarında muhakkak kilo alınıyor. ama en önemli eksiğin spor. diyetsiz spor sporsuz diyet kesinlikle olmaz.
öncelikle kendine bir spor programı uygula hayatım,burda salona gidenlerde var,evde plates yapanlarda var sana yardımcı olacaklardır. netten ebru şallının platesini indirebilirsin. yada yürüyüş yapabilirsin. diyetin zaten elinde varmış. geriye sadece azim kalıyor oda mevcutsa sen bu kiloları sıkılaşarak bu yaza atarsın hayatım.bizde herzaman yanında olacağız tabi istersen.
5 adet 2 kalın beyaz dilim ekmek ile eşit o yüzden çok dedim :) bende yağsız yiyemıyordum sütü yoğurdu şimdi alılştım yağlı yiyince vay yoğurt buymuş diyorum :) alışmak lazım
neyse bende beyaz ekmek yedim biraz :) ekmeğin kuyruğunu seviyorum diye kesmişler :) hayır demedim :)
makarna yağı çok değilse sorun yok :)

haklısın hayatım kesinlikle bu alışkanlıklardan vazgeçebilirim,yoksa hedefe ulaşma uzuyor böyle.
beyaz ekmeğe bayılıyorum inan,bu azaltmış halim ama hayatımdan çıkması gerekiyor.
makarnada zeytin yağı kullanmıştım,3 yemekkaşığı kadardı. benim yediğime yarım yemek kaşığı denk gelmişmidir ki(kendimi avutmaya çalışıyorum :1:)

kızlar burda sizinle olmak gerçekten süper.
sporu sevmiyorum ama mutlaka her sabah güne sporla başlayacağım 20 dk egzersiz ve 1 saat yürüyüş hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum zaten normaldede yürümeyi çok severim her yere yürüyerek giderim mutlaka merdiven çıkarım ve 2 durak önceden inerim acelem yoksa ama öyle pilates fitness o tarz şeyler sıkıyor beni bazen müziği açıp oynarım hızlıca o kadar rahatlatıyorki insanı.
en büyük sorunum aslında ekmek çok yiyip su içmemek şimdi güne ekmeği 6 dilime indircem diyetimde kiloma göre 8 dilim ekmek var ama ben 6 dilim yapacağım suyuda 2 lt içersem yeterlidir diye düşünüyorum.
ne yazıkki kilo çok elverişli bi yapım var ailemde bacak kalınlığı genetik diye düşünüyorum anne tarafımdan baba tarafımda bu şekilde bel ince bacak basen şişko.

sağol un asumancım ve rabiacım
inş benimkide üşütme filandır

iştah filan kalmadı öğle yemeğinide annem zorla yedirdi:1:

saat 2 ye doğru öğle yemeğimi yedim.
tavuklu mantar yemeği bol salata salatama azcık zeytinyağı ekledim ayvalıktan geldi dayanamadım.
yoğurt az yağlı ve çorba.
4 e doğruda ara öğün yapacağım ne tavsiye edersiniz sadece meyveylemi geçiştireyim yoksa 1 dilim ekmek peynir falan tüketeyimmi.
diyetimde 2 dilim ekmek peynir ve meyve yazıyor ara öğün olarak ama ben 2 dilim ekmek çok diye düşünüyorum.
akşamda yağsız fakat kıymalı düdüklü tencerede yapacağım karnabahar yiyeceğim yine salata ve yoğurtla en son olarakta bi meyve yerim biter.

ay deliricem sinirden ya köpeğimin bacağı açılmış muhtemelen başka bir köpek yaptı dün almadım dün akşamda böyle bişey oldu nasıl oluyor anlamıyorum keşke vermeseydim eğitime ya

hoşgeldin canım.
kilo vermek istiyorum takım ruhuna ihtiyacım var dersen tam yerine geldin hayatım.
bizlere yediğini,içtiğini yaz,kaçamaklar dahil.:)
tabi bizlerede yorumlar yaz. sohbet et bizimle açıkçası. yazıştıkça bizleri daha iyi tanıcak,ve bu zorlu yolda olmaktan sıkılmıcaksın inan.
işini evde yapıyorsun yanlış anlamadıysam :26:
kilonu 72 olarak yazmışsın zaten,boy ve yaşını da söylersen sevinirim,
her hafta cuma günü saat 11.30 a kadar kilolarımızı bildirip yarışıyoruz. senin 1 hafta deneme süren var. ama yarında kilonu yazmanı ricaedeceğim. çünkü kilo verilen aralıklar tam 1 hafta olması gerekiyor. canım sürekli bizle ol diyemem herkesin işi gücü var sonuçta ama fırsat buldukça bizlerle olman çok öenmli. ha bu arada 2 çocuğum var demişsin,Allah bağışlasın. kaç yaşındalar.

Back
X