herkese iyi aksamlar, umarim hepiniz iyisinizdir
yediklerimi ilk önce yazayim:
kahvalti- 2 dilim ekmek ile balik
ögle salata ile patates haslamasi, yaninada bir kasik kadar makarna (tabak kücüktü)
ara yarimin yarisi kadar portakal (ama ici hafif kirmiziydi, greyfurt gibi)
yarim dilim ananas 2 mandalina
karnibahar, brokoli, az havuc ve roka ile yapilmis salata üstüne yogurt+maydanoz (limonum yoktu

), yanina balik ve 2 dilim kepek ekmegi
1 kasik kisir (annem baharatina bak nasil olmus diye yedirtti)
spor olarakta is yerinde günlük yaptigim seyleri yaptim
evde daha bisey yapma imkanim yoktu cünkü yorgundum biraz kestirdim ama suan yesil cayimi ictikten sonra biraz pilates, mekik filan yapmayi düsünüyorum
bu aralar fazla giremiyorum canim.. daha dogrusu sizi takip ediyorum ama yazma firsatim olmuyor inanki.. is yerimde masa basinda sürekli göz yoruyorum ve bilgisayar önümde oldugu halde 1 saniye bile vaktim olmuyor.. eve gelince anca girebiliyorum ve bu bi kac gündür ya islerim cikti yada yorgunluktan uyuyorum.. dün ablami kontrole götürdüm bugün yorgunluktan uyuya kalmissim.. zaten bu aralar cok uyumaya basladim, fazla uyku alamiyormuyum geceleri artik bilmiyorum..
anliyacagin pek iyi bi dönemde degilim tatlim.. kendi kendime stres yapiyorum ve buda kilo vermemi engelliyor gibime geliyor
canım yediklerin afiyet olsun,balığı çok seviyorsun sanırım. :)) valla listenden birşey anlayamadım desem. patates haşlaması ne kadar yediin. yoğurlu mayonezli salata tamam sebzeli ama ne kadardı. sanırım ölçüleri yazmak daha iyi olacak. canım seni anlıyorum iş yoğunluğun fazla olunca yazmak zor gelir. ama senin kafanı meşgul eden şeyler var,inşallah herşey yoluna girer.
slm kaptan tmam anlaştık verin cezamı çekmeye razıyım şu paylaşım olayınıda çözücem inş. ama siz nasıl fırsat bulup bu kadar çok yazıyorsunuz ben anlamıyorum benimmi çokk işim var yoksa sizmi fırsatları ii kullanıyorsunuz

şimdilik deneyin madem olmassa atarsınız ama atılmamak için çabalıyacağım

bugün yediklerim: sabah bir muz, ara: (komşudaydık) bir nescafe şekersiz, öğle: iki kaşık mantı, ara: az tatlı üç kaşık sütlaç, akşam: ızgara köfte 3 tane, salata, gece : az biraz leblebi
bertbat olmuş bu gün ya

herkes gitmiş sanırım bende erken yatıp sabah yürüyüş yapmayı planlıyorumm ii geceleerr
slm canım. sana kıyamayız aslıcım.
canım benim işim pc başında olduğu için açıp hemen bakabiliyorum ama evde olupda sürekli yazan arkadaşlarımızda var.sanırım istemek gerekiyor aslıcım. yani gerçekten istemek.
haftaya eğer sen istersen listede olursun,bunuda paylaşımların gösterecek tabii.
yediklerin fazla değil ama biraz düzensiz aslıcım,sadece birkaç yer değişikliği ile daha iyi görünebilirdi listen.:))
canım sorma onunki sevmekden değil ben bütün hayatımı değiştirdim onun için en büyük hatayı burda yaptım onlarda sürekli kalıba sokmaya çalıştılar beni bende etkiye tepki yaptım madem öyle işte böyle :) sözümü dinlemez hep gider başkasını dinler sonra gelir sözüme beni deli eder daha neler neler cocuk gibi ya bide onun yüzünden kilo aldım fast foodcu zayıf kıloda almıyor gecen günde diyor pizza yiyelim bir bağırdım tamam salata yıyelım dıo
yok dedim akşam salatada yok bişeyde ne yiyceksen ye gel yanıma yada gelme
zaten haftada 1 belkı gorusuyorum yarın gorusucem oda kızımı almaya gıdıcem dıye araba lazım ahha
özgüvene sahip bir insan olmak gerçekten çok güzel,
valla hayatım yazdıklarını okuyunca senin durumunu yaşayan biri geldi aklıma,ne diyeyim hakkında hayırlısını diliyorum canım. :))
günaydıııınnnn

tükkanı ben açayım istedim...
bugün günüm var kuaföre gitcem erken kalktım...daha doğusu çok uyumak ters tepti sanırım :))
belkide normale dönüyorumdur
şimdi ıhlamur eşliğinde kahvaltımı yapıp 8:30 gibi evdn çıkarım
artık akşama ancak gelirim
hepinize güzel bi gün diliyorum canlarım
slm dosbacım.
anahtar sendemi kalmış,boşuna aradım durdum desene.:))
iyi eğlenceler,hoş sohbetler dilerim.
günaydınn kızlar
akşam menüm yine yahni yarım tabak(2 kişi olunca yemek 2 gün de bitiyo ancak)
1 dilim ekmek
2 yk pilav
bu sabah 1 bardak şekersiz süt..
kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü

inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım
slm nihancım,menün afiye olsun. bizdede yemek 2 günde biter. çalışan olunca her akşam yemekyapamam açıkçaası yazık bana.
dr.dan güzel haberlerle dönersin dilerim hayırlısını diliyorum canım.
herkeze günaydın arkadaşlar.. dünkü menümle başlayayım bari :)
sabah biraz peynir biraz ekmek
öğlene kadar 3 galeta 5-6 tane badem
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek( bu kalın bi dilimdi)
akşam 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, bolca salata(bol limonlu az zeytinyağlı) salatada marul, havuç,biraz domates vardı.
akşam yemekten sonra bir muzu kocacımla paylaştık. benımkının üstüne ceviz ve biraz tarçın serptım:)
sonrada dayımlara misafirliğe gittik. orda da bir bardak çay(şekersiz) biraz fistık yedim.
gün boyu 2,5 litre su içmişimdir muhtemelen.
bugun de bol su içmeliyim ama suyumuz çok az kalmış umarım sucu gelir
bu sabah da biraz peynir bir dilim ekmek ve bir minicik salatalığı kabuklarını soymadan yedim.
slm seyyah cım,dünkü menü güzelmiş tebrik ederim.afiyet olsun canım.
dünkü menümü unutmadan yazmak istiyorum:
kahvaltı: yarım simit, peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma ve 3 diyet bisküvi
öğle: büyükçe kase tarhana çorbası
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 madensuyu, 1 hurma
akşamüstü: 1 uskumru ve bol tere, roka
ara: 1 armut ve çay.
akşam: yeşil salata
sonra uyku:97:
afiyet olsun rabiacım,yine güzel bir liste tebrik ederim.
alında pek denemedim. bu sallama çaylardan mı bahsediyorsun yoksa aktardan toz halınde alıp kendımız mı demlıyoruz.
ben normal çayı a şekersiz içiyorum ama sade çay içmeyi sevmiyorum illa yanında atıştıracak bişeyler olacak o yüzden hiç bulaşmıyorum bu aralar çaya
canım ben sallama kullanıyorum,memnunum.

gördüm pwoman'a yazdığını

uykusuzluğun bütün yan etkilerini dün sende gördük canım. inşallah bugün daha iyi gelirsin.
böyle canlı bir takım da çok güzel oldu değil mi? o kadar okuduğuma değer.
dün hareketli geçti benim. iyi bir gündü ama. bugün oğlum daha sabahtan mızmız bezdirdi beni.

cık normal değil. az yiyorsun ama düzenli ve dengeli değil. bir de burçak görürsem affetmem

katılımın süperdi gerçekten asumancım. özellikle son günlerde pek gelemiyordun biz senin sohbetini özlemiştik. işlerinden fırsat buldukça gelirsin canım. zaten böyle hareketlilikler her zaman olmuyor.
günün kalanında beslenmen iyi olmuş.
eveet:) çok az kaldı:97:
uykusuzluk beynimi durduruyor resmen.ama iyi güldürdüm sizi.:))
takım hareketli bende birşey kaçırmak istemiyorum ama illa kaçırdığım oluyordur.keşke sürekli gelebilsem ama olmuyor malesef,beni biliyorsunuz artık her fırsatta burdayım,gelemezsem kesin müsait değilimdir.
ben düzeni bozmak için sürekli birşeyler buluyorum kendime, yılbaşından bu yana.
1 hafta oğlum yoktu ona üzüldüm,sonra hasta oldu ben hasta oldum derken uçtum. ama düzelirim inşallah,bu yaz bu işi bitirmem gerekiyor kesinlikle.
Bu arada sabah : 50 gr kadar yağsız peynir + yeşil çay
Ara : Yoğurt 125 gr yağsız (hafta sonu geliyor bitirmem lazım ofis stoğumu :) )
yoğurdu küçük boydamı aldın hayatım.
1 ayda 7 kilo wawww!!

bunları geri almamak üzere verdiysen süpermiş. çok spor yapıyorsun sanırım onun etkisi var. ben iş yerinde ne kadar hareket edebilirsem yanıma kar kalıyo. eve gidip yemek yap ortalığı topla biraz eşimle otur .. hoopp kanepede uyuyakalıyorum yorgunluktan

sanki hiçbişeyi yetiştiremiyormuşum gibi hissediyorum
işyerinde çok yoruluyorsun normaldir canım.
slm arkadaşlar nasılsınız
dün akşam 8 kaşık bol limonlu pırasa yemeği yedim yanında ekmek yoktu
gece 9 gibi 1 bardak çay
gece 11 gibi bir dilim elma
gece 12 gibi az şekerli tarçınlı süt
bu sabah kalkar kalkmaz 3 kayısı 1 bardak sıcak su
kahvaltı yapamadım iş yerinde bir şeyler yedim ve maalesef biraz abarttım

saat 11 gibi elma yemeği düşünüyorum
öğlen de sadece mantarlı tavuk sote var 6 kaşık ve salata yiyeceğim yanında ekmek yemeyeceğim
ikindi de bir ayva yiyeceğim fırsat buldukça da yeşil çay içeceğim inş
öğünlerin güzel olmuş tebrik ederim,bugünün geri kalanı için başarılar dilerim canım.afiyet olsun.
bende bi stok çantası hazırladım kendıme . büroya getirecektım acele çıktım evden unutmuşum yaa

meyve , ceviz falan koymuştum. yoğurt getirdim bi kabta. akşamkı prasam bitti. bugun barbunya yapacam bıraz fazlaca. yarın öğlen barbunya yerim. bıde akşam salatadan bıraz ayırıp getirmeyi düşünüyorum. biraz form bisküvi kraker de attıkmı çekmeceye tamamdır
aynı gaflete bende düşüyorum arada oluyor malesef. hazırladığım anda çantamın yada kapının yanıda koymam gerekiyor. ama bu azimle herşeyi yoluna koyacağından eminim,tebrikederim canım.
bu arada arkadaşlar ben bugün kötü bir şey öğrendim aslında kötü değil ama diyetim için tehlikeli bir durum 24 Ocakta eğitimimiz başlıyormuş 3 - 4 ay sürecek bir eğitim bu nedenle portalı takip edemeyeceğim gibi görünüyor 1,5 ay kadar şehir dışında devam edecekmiş
off of ne zaman kilo vereceğim ben yaaa :95: :18:

:84:
canım takip edemesende istersen gelip yediklerini paylaşırsın bizimle,bizde elimizden gelidiğince yorum yazarız. böylelikle diyetine ara vermezsin. bize yazamazsan bile muhakkak birnotdefteri edin derim,gün içinde yediklerini ona yazarsan,en azından önlem almanı kolaylaştırı, ama bizim gibi olamaz kesinlikle.